Tak je to tady, DevTeam opravdu udelal to co sliboval a jeste pred oficialnim uvedenim opravdu odblokoval fw2.0 (pokud je teda ta beta z rana oficialni verze).. tleskam!
no co vysiel odblok alebo nie..hmmm uz od rana sedim pri pc a cakam co a ako bude dalej.....ofik fw 2.0 este nedali na itunes ani nic a uz sa predava tak neviem co sa bude diat..uz sa cakalo dost si myslim
Almi: zmazal som ti post. si tu už dosť dlho nato aby si vedel ako editovať svoje príspevky.
Tak to určitě.Nikdo nědělejte upgrade jen ze zvědavosti.Stejně Vám to nepojede a budete muset čekat.Počkejte až to bude pořádně ověřený jestly to pojede.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
nevidel bych to zas tak ostre, fw2 z dneska jsem nahral, holt neodemknul to je jasny, ale myslel jsem ze bez simkarty pojedou aspon aplikace ale nepusti to dal. Tak jsem tam hodil zpet 1.1.4 a je to takze klidek chlapi jdeto.
smazana citace, precti si FAQ jak psat prispevky! Si tu uz opravdu dost dlouho aby si vedel jak to tu chodi, a nejsem prvni kdo ti to tady pise. Priste ti to rovnou smaznu. ilijusin
....tak to uz hlasi od rana..ale odblok este nikto nehlasi
wooooow podle toho videa je to uplne uzasne, ten Installer jak je krasne udelany, naladujes sources, nainstalujes aplikace a taky to vypada skvele, nemuzu se dockat!
njn, ale kolik lidi tady má MAC? ja třeba ne příde něco i na WIN?
Edit: píšou tam že tento víkend eště nic nebude. a taky nevíme jestli neco bude pro windows. zatim je jen zprava od tvurcu pwnage tool. ale winPWN...je ve hvězdách
iPhone XS Max // watch // mac Moje heslo - nikdy to nevzdávej, restore pomůže vždy!
Já jakmile jsem včera furt dával F5 na stránkách dev teamu, tak jsem ihned vzal do ruky Leo4All, a čeká mě další instalace, ať jsem na Pwnage Tool připraven
jinak asi nas ceka winpwn 2.0, rekl bych ze bude tesne po tom, co pusti DevTeam ven svuj nastroj a taky az tomu vyvojari da nekdo prachy na novy iPhone.
Dockaj casu jak hus klasu ako sa hovori! Dajte im este nejaky cas! Ja sa skvor bojim ze naozaj spociatku nebude na WIN ale len na MACa! Co nieje búhvíco!
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda