vincentjules píše:No, vetsinou jsou nase plany tak na mesic dopredu, tzn. nebude to v zari. Ale vzhledem k tomu, ze Apple nastavil podminky takove, ze pokud nebude u jednoho operatora - nebude ani u ostatnich. V podstate vsecko je tak trosku dohromady, takze co plati u jednoho bude i u ostatnich. Asi te zklamu proste to tak vypada, ze sestnacku u nas nepotkas (taky jsem ji chtel). Ale bude stacit i 8gb.
Navic servis bude v Rakousku a Apple dava jen rocni zaruku, nicmene operatori museji poskytnou dvouletou, tak si predstavte jak to bude nakladne servisovat. S tim prodejem v mensich mestech to nevypada moc dobre. Napr. Vodafone bude prodavat pouze v jedine v Brne! Taktez odhaduju ostatni. Proste Apple z toho chce udelat megaluxus.
Treba v Polsku, jak vite, uz jsou ceny znamy. U nas se vse tak taji, aby lidi natahli na prodejny, pak kdyz vsichni zjisti, ze je jen 8gb, stejne si reknou "tak kdyz uz jsem tady, vezmu i ten" (v souvislosti s tim, se dost bojim i vyssi ceny). K tomu si myslim, ze Apple nechce, aby jej sem jezdili kupovat rakusaci a nemci, kdyz bude odblokovany, proto nam da jen tu 8gb verzi...
Zkratka, at nejste moc nateseni a pak zklamani (proto sem pisu).
To je mi T-mobile, trochu líto.. Já zase 100% vím, že u VF budou obě verze, 8GB v černé a bílé a 16GB v bílé .. Trochu mě to zaráží, že T-M nebude mít 16 GB, myslím, že tím trochu strádá, protože hodně lidí si radši koupí iPhone s větší pamětí, ten cenový rozdíl nebude nějak velký
edit: Pánové ten borec od T-M psal, že u nich bude jen 8Gb verze, jak jsem psal výše, 16GB v ČR bude 100% ..
příště edituj svůj příspěvek, když píšeš jako poslední !! je to už poněkolikáté ! .. terry