iPhone 3G a jeho nedostatky

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

scorpi | ned srp 17, 2008 6:23 am

iPhone 3G a jeho nedostatky

článek na Novinky.cz - zdroj ABC News

Informace pro případné oponenty : je jistý důvod, proč je to právě v tomto topicu :wink:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

N3o21 | ned srp 17, 2008 7:08 am

Re: iPhone 3G a jeho nedostatky

LOL!
Tak já vážně nevím :twisted:

Vypadávání hovorů, samovolné restarty, prasklinky. No, docela to začíná být legrace... A já na něj čekal.
Ještě si jdu najít tu diskuzi na oficiálním webu Apple, abych si byl jistý že to nění něco vytažené ze žumpy, jak bývá na novinkách zvykem.

Nicméně pokud to je pravda, tak asi vážně začnu volat už jen z okna.

(ty zbylé "problémy" radši neřeším... Nevidím v tom žádný problém.)

EDIT: Je to tak... Viz. zde.
To samovolné ukončování hovorů se ale projevuje "jen" při slabé baterii.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

THe.gaME | ned srp 17, 2008 8:33 am

Ja si myslim, ze na tom neco bude, nedostatky urcite ma a krome toho ze mu chybi spousta veci co ma napriklad Samsung Omnia az na display ja vim, tak asi nakonec zakotvim u WM ,taky jsem cekal na 3G a jeste uvidim, jak rikam muzu si neco z toho koupit az prvni tejden v zari a to uz budou snad nejaky zklamani,spokojenosti,uzivatelsky recenze primo zde na foru atd, takze ja osobne jeste pockam.....

Sven | ned srp 17, 2008 8:55 am

Konecne uceleny clanok o problemoch, ktorych sa bojim. Uz v inych topicoch tu na foru som sa pytal majitelov 3G-ciek na padanie hovorov a slaby signal, ale nikto neodpovedal.
To, ze tie problemy tu su, dokazuje skutocne mnozstvo staznosti, diskusii a clankov. Velmi sa tesim na iPhone, ale ak su tieto problemy pre iPhone charakteristicke a realne, asi sa ho proste vzdam. Nechcem sa robit slepy, hluchy a nevidiet tieto skutocnosti. Minimalne si pockam nejaky ten tyzden po 22. na vase reakcie ohladom spominanych problemov. :D
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

VSLRA | ned srp 17, 2008 9:13 am

Ja si myslim ze vypadavani hovoru atp. neni zase takovy problem jelikoz je to zalezitost softwaru a kdyz se o tom hodne bude mluvit tak jako vzdy Apple vyda nejaky update jako pokazdej u Macbooků. Je fakt ze nejsem a jeste jsem nikdy ani nebyl majitelem iPhona, ale tak nejak znam Apple mam uz Macbooka pul roku a vzdycky kdyz se objevil nejakej problem typu problem s probuzenim macbooka ze spanku tak behem par tydnu na to byla zaplata.
Macbook Pro Retina 15,4" 2,6Ghz, 16GB RAM, 512GB SSD - čekám na dodání do konce července :-/
Time Capsule 1TB

iPhone 4S 16Gb Black
iPad 3 64Gb 4G white
Host
Host

Sven | ned srp 17, 2008 10:52 am

Vtip je v tom, ze tieto problemy nie su softveroveho charakteru, ale ide o hardver. O to je to horsie. Soft moze vylepsit rychlost telefonu, zlepsit stabilitu atd... ale neviem, ako by vylepsil prijem signalu a odstranil pukanie krytu.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

wiruzik | ned srp 17, 2008 10:56 am

no ten prijem signalu je udajne opravdu jen softwarovy.. praskani plastu je vetsi problem..

clie | ned srp 17, 2008 11:36 am

Také bych to viděl na softwárový problém.

Ta stížnost na to že člověku stačí jen surfovat a pár fovorů a iPhone vydrží jen 8 hodin se dá vyložit všelijak: třeba udělám pár hovoru o délce tak hodinu a 7 hodin budu surfovat přes 3G nebo WiFi..pak je to krásný čas a nevim co by lidi ještě chtěli. Pokud volám 10 minut a půl hodiny surfuji, pak je to na houby. Vypadá to na stejný problém jako u prvního iPhone...někomu vydrží a někomu prostě ne. Lidé trošku zapomínají, že iPhone využívají mnohem více než obyčejný telefon a také na mnohem náročnější úkony.

Se zadkem má Apple jak se zdá neustálé problémy. U prvního iPhone se dal velice jednodušše poškrábat, u nového zase prasklinky a to jsem si od toho plastu tolik sliboval :-/.

Uvidíme, za pár dní je tady, tak budeme moudřejší.

Uživatelský avatar vbruno | ned srp 17, 2008 1:10 pm

Dalsi duvod k zamysleni o tom, zda stoji za to telefon jaibreakovat a velmi pravdepodobne tim prijit o zaruku. Vypada to ze ne, co? Vetsinu z techto problemu predpokladam ze reklamace resi.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

THe.gaME | ned srp 17, 2008 1:22 pm

a si myslis ze to ty lidi bude bavit furt reklamovat,cekat, kdyby daly hned dalsi iphone novy tak to jo,ale budou to posilat do rakouska a to si pockas,mezitim mit nejakou sra*** a o to ja treba nestojim, proto uvidim jak to bude tyden neco po prodeji u nas, jinak to muze byt i organizovana skupina ktera chce pospinit jmeno iphonu aby konkurenti mely volnou cestu...teorie... s tim plastem ale asi ne...jinak volim jinej smart ,tak takhle

Uživatelský avatar Almi | ned srp 17, 2008 1:26 pm

Môžme ale predpokladať že apple tieto nedostatky postupne odstráni, takže možno sa až tak netreba ponáhlať z kúpou, ale počkať si kým sa muchy vychytajú a pustia do obehu už tie vychytané kúsky :wink:
ale je to len môj názor
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar vbruno | ned srp 17, 2008 1:29 pm

Tak bavit, nebavit.. rozhodne je lepsi tu zaruku mit, ne? A navic jsem tu cetl neco ve smyslu ze Apple po operatorech pozaduje aby behem reklamace meli k dispozici iPhone ktery ti daji behem doby reklamacni opravy. Tomu rikam pristup k zakaznikovi, az se mi nechce verit, ze to cesti operatori prijali :-) Takze tou sra*kou co jsi psal muze byt jiny iPhone a to mi opravdu nebude vadit :-)

A jestli budes cekat tyden po zacatku prodeje :-) tak si pak muzes taky pockat dalsi 2 mesice na druhou varku. Ja bohuzel cekam, ze tyden bude dost na to aby se tu iphone vyprodal.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

THe.gaME | ned srp 17, 2008 1:32 pm

to je jiná ze jo, ale mam nazor jak almi, ze se dostanou do obehu uz vychytany serie iphonu a myslim z eto bude uz i v tyhle varce,ptz za prvni den milion iphonu tak se nedivim ze tolik chyb a to byla prvni várka,fakt si myslim ze to uz bude ok, jak se tu uvadi sme ve spekulacich takze se uvidi 22 a tesim se az se vyvratej tyhlke nedostatky

verim ze se nevyprodaj hned,je to zkresleny ten pocet lidi a zajemcu..
Naposledy upravil THe.gaME dne ned srp 17, 2008 1:34 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar vbruno | ned srp 17, 2008 1:34 pm

Kez by tomu tak bylo. Ale proste si stojim za tim, ze se zarukou mi tyhle zavady nevadi. Je to otravne chodit do servisu, to kazdopadne, ale jsou horsi veci.

Ale bojim se, ze tyhle zavady v ty nasi varce moc opraveny byt nemuzou, kdyz bylo naskladneno uz nekdy na konci cervence.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Maximus-CZ | ned srp 17, 2008 1:58 pm

Díky juramac ... mám na aukru vyhlýdnutý iphone, že si ho koupím (3g) a dneska se dočítám o těch chybách .. a říkám si, že o 3G se toho ještě tolik neví, a v česku ho tolik lidí nemá, tak proto tu nejsou stížnosti, že by praskla ... takže jak to tu čtu, asi se nemám čeho bát... tak já do něj půjdu .. maximálně budu mít prasklej iphone, tak ho si ho zalepim chemoprenem:-D
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
Senior uživatel
Senior uživatel

THe.gaME | pon srp 18, 2008 12:04 am

presne,uz sem se rozhodl pro iphone ,dneska se mel porvy v ruce jednicku a to sem nakalenej a fakt super,je to asi zalezitost prvni serie a z nekolika milionu kusu se parek kusu pokazilo a to se nevi ze si udelaly sami sasci,bude to dobry a asi do nej du!!!mazeeec

rodier | pon srp 18, 2008 12:10 am

tak sem zkousel hrat si s telefonem a wifi (hrani her, prenos souboru a to hodne) a baterka vydrzela nejakych 7 hodin.. coz je OK.
s vypnutou wifi je to nekolik desitek hodin.. (nevim nemeril jsem.. alespon 1x za 2 dny dam foun do usb)

Syrius | pon srp 18, 2008 4:14 pm

No za prve jak znam Apple, tak nedelaji jen tak neco ledabyle. iPhone dozajista prosel mnoha zatezovymi testy jeste pred tim nez jej uvedli na trh. Problemu s praskani krytu se mi moc nechce verit, pokud se k nemu budou lide chovat slusne. To je vzdycky tak. Me mobil vydrzi bez obtizi klidne i 3 roky a kdybych uz nechtel jiny, bez problemu by slouzil neposkozen i nadale. Samozrejme osoupan uz je, ale nikde s nim nehazim, hlidam si, aby mi nespadnul, netopim ho ve vode a podobne chujoviny. Sam neverim, ze by kryt praskal jen tak z niceho nic....ze iPhone jen budete nosit v kapse. Kdyz si na nej treba slapnete nebo jej prejedete autem, tak pak uz tomu i verim....:-DDD Take neverim, ze by dalsi serie mela byt absolutne odlisna od teto soucasne. Jelikoz vim co vsechno produkcni kolotoc obsahuje za slozitosti, tak zmenit i jen takovouto drobnost vyda na mnoho tydnu prace. Projekty, dohadovani s dodavateli o slozeni materialu, ti se museji dohadovat se svymi dodavateli, valka o ceny a pak nakonec prenastaveni vyrobnich stroju. A jelikoz zadni kryt je dilem tlakoveho liti plastu, tak pripadna zmena tvaru, napriklad pridanim nejakych vyztuh, bude dost draha zalezitost....tyhle formy nejsou vubec levne.

Uživatelský avatar Beavers | pon srp 18, 2008 4:32 pm

Siriusi, přesněji řečeno, jedná se o vstřikování plastické hmoty do formy. Výraz tlakové lití je nesprávný. Ano, plast může popraskat sám od sebe. Identifikované trhlinky nevznikly nešetrným zacházením, ale vnitřním pnutím. Roztavený materiál je při vstřiku do formy hnán do tvarové dutiny pod poměrně vysokým tlakem a cestou při vyplňování dutiny na okrajích a na povrchu již tuhne. Tím vzniknou různé hodnoty pnutí, které se mohou projevit až za čas při normální teplotě. Ano, formy a jejich úpravy jsou drahé, ale na to se myslí již při jejich výrobě, že budou nuceně optimalizovány. Málokdy je forma dobrá hned napoprvé. Velkou roli tu hraje odvzdušnění dutiny, aby tavenina nestlačovala před sebou vzduch, který jí brání v toku a pak vznikají tzv. studené spoje. Ale dost již výkladu. Nedávno jsem se tu pustil na toto téma do něčeho podobného a začlo mi být docela nepěkně spíláno jedním uživatelem. Já v tomto oboru pracuji již několik desítek let, proto jsem si dovolil... Doufám, že se dnes do mě opět někdo obuje.
Moderator fóra
Moderator fóra

Syrius | pon srp 18, 2008 4:47 pm

Beavers: Hih, proc by se do Tebe mel nekdo obouvat, kdyz Tve objasneni principu vyroby plastovych krytu u iPhone je naprosto presny??? :-P Ja se s Tebou nepru o tom co jsi napsal....dokonce ani nevylucuji, ze by ty problemy byly zpusobeny spatnou kvalitou materialu ci jeho neprofesionalni vyrobou. Tohle se muze vzdycky stat. Jen se mi tomu nechce moc verit prave kvuli povestnemu puntickarstvi Applu... :| Taky mi neni jedna vec jasna. Jak je mozne, ze takto tenky plast zacne vyrobni vadou praskat az za nekolik tydnu po jeho vyprodukovani? Nez se ten kryt dostane z vyroby ke konecnemu zakaznikovi, tak to nejaky ten patek trva. Navic v kazde firme, maji-li spravne nastaveny normy ISO, maji dostatecne dlouhe doby "zrani" kazdeho vylisku, vizualni kontroly a na jednom z X vzorku provadi dalsi dukladnejsi kvalitativni testy. Ja s Tebou souhlasim, ze pri vyrobe je chladnuti velmi osemetna zalezitost, ale vnitrni pnuti v takto tenkem krytu se neprojevi praskanim az za par tydnu, ale dle meho takrka okamzite. Ja osobne tedy nedelam do plastu, mym oborem je metalurgie a strojirenstvi, ale v principu je to dost podobne....:o))) Jako nektere ty problemy klidne mohly byt zpusobeny chybou ve vyrobe a namichanim jine smesi (to bych videl asi spise jako problem), ale pak by to nebyly problemy stale pretrvavajici.....to by se projevilo na par tisicich vyrobku a dnes by ty telefony uz tyto vady vykazovat, doufam, nemely....:o)))

Uživatelský avatar Beavers | pon srp 18, 2008 5:32 pm

Syriusi (všimni si, že teď už jsem ti nick name nezměkčil jako prve :) ). Plastikařina je docela náročný obor, protože je relativně mladý a stále se vyvíjí. Vznikají nové plasty, přidávají se nová barviva a plniva (většinou se dodává ve formě finálního granulátu, i když jsou i výjimky, kdy se do základní hmoty přidává tzv. masterbatch, což jsou vlastně plniva a barviva - to by bylo na dlouhé povídání) a takto připravený materiál se dále zpracovává ve vstřikovnách. Záda iP jsou velmi tenká a proto musí být forma dokonale provedená, aby do tenké dutiny tavenina pronikla dokonale. Popis technologie vynechám pro jeho rozsáhlost, ale uvědomme si, že plast je pořád jenom chemie a chemické látky na vzduchu tzv. degradují působením vlhkosti, vzduchu, teploty, chladu atd. Kvalitní materiály přijímají vhkost ze vzduchu - jsou hygroskopické. Poškození se proto může projevit až po delší době, i po týdnech a měsících. Kdyby se mi podařilo dostat do ruky poškozené víčko, mohl bych ho otestovat a určit zhruba o jaký typ materiálu jde. Bohužel, kvalitní materiály jsou zároveň málo tekuté a vyžadují vysoké teploty forem, taveniny a vysokých vstřikovacích tlaků. Přidámë-li k tomu ještě tenkou dutinu formy, do které se to musí prát vysokým tlakem, nevidím to nikterak pozitivně. Inženýři v Apple zvolili nějaký materiál, aby byl lesklý a nekonvenční, aby se nepodobal víčkům běžných mobilů. Také nemuseli volit správně, nikdo není neomylný. Ale věřme, že se jednalo o první série a v budoucnu se to již nestane. Ovšem uvážím-li, že se iP vyrábí v Číně, tak jsem trochu na pochybách. Oni dávají značku CE na všechno, ale kdo jim to má věřit? Nějaká čínská vstřikovna mohla splést materiál nebo zanedbali technologii. Vždyť se to stává i v našich vstřikovnách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Syrius | pon srp 18, 2008 10:48 pm

Beavers::: No kazdopadne diky za pro me par novych a zajimavych informaci....clovek se ma neustale cemu ucit....:-P S tim Ce mas pravdu. Holt si tady nekdo neprozirave nezaregistroval CE jako ochrannou znamku a oni tim znaci vsechno a znamena to "Made in China". Z pohledu marketingu je to ale vskutku dobry for....:-DDD To i kdyz je za to nemusime mit radi, tak smekam pred jejich odvahou a prubojnosti....:-P Je videt, ze to je velmi drava ekonomika, ktera svetu jeste hodne zatopi. Ono ale co se cinskych vyrobku tyce, tak nelze vsechny hazet do jednoho pytle. Vsak si vsichni mohou vzpomenout jak byly haneny a pomlouvany povalecne vyrobky z Japonska. A kde jsou dnes! I produkce z Ciny jiz dnes dosahuje nejvyssich kvalit, jen ty smejdy od malych vyrobcu kazi temto producentum jmeno. Tohle ale nebude trvat vecne a i cinska vlada si uvedomi dulezitost budovani silnych znacek na trhu a jak je dulezite miti ve svete dobre jmeno. Samozrejme chyba se muze stat kdykoliv a kdekoliv....at jiz na strane vyvojaru, tak na strane vyrobcu. Jen co se tyce Applu jako takoveho, tak bych nerad dospel k nazoru, ze pustili na trh neco co by nesplnovalo jejich standarty, dukladne kazdickou jednotlivou cast neotestovali a jejich velmi nakladny marketing by se tam minul ucinkem. Ja verim, ze iP jako takove mnoho chyb nema a urcite problemy s praskanim krytu nebudou pochybenim na strane Applu. Dle meho jakmile se Apple o teto vade dozvedel, tak byl prekvapen stejne jako vsichni uzivatele a dnesni produkce jiz tyto vady vykazovat nebude. Dozajista sli po puvodci problemu a odstranili nejaky nedostatek ve vyrobe, pokud vskutku neslo jen o momentalni pochybeni nektereho z pracovniku a tim by bylo poskozeno "jen" nekolik tisic prvnich zakazniku. Tak ci onak presne na toto by se mela vztahovat dle meho soudu zaruka a bezplatna vymena.

rodier | úte srp 19, 2008 11:37 pm

tom22 | stř srp 20, 2008 6:52 am

Ceny v Rakousku omlouvám se zvolil jsem špatnou kat, mažu a přesouvám zde: viewtopic.php?f=1&t=7014&st=0&sk=t&sd=a&start=20
Naposledy upravil tom22 dne stř srp 20, 2008 8:28 am, celkově upraveno 1

Saddako | stř srp 20, 2008 7:50 am

Jen houst :) Alespon zbyde vic telefonu na prodejne ;)
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

N3o21 | stř srp 20, 2008 8:13 am

Bohužel... AHA čtou jen důchodci, a ti po iPhone ais neprahnou.

Jinak, taky by se mi líbilo, kdyby na mě zbyly telefony :-)
Btw... s hrůzpu jsem zjistil, že tady u nás nemá pobočku Vodafone :-D TMO i O2 tu jsou. Ale Vodafone nikde...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

zbynda | stř srp 20, 2008 8:13 am

Tak jsem koukal na ty ceny v rakousku a proklel jsem rodice, ze v 68 neutekli do rakous. Vsude se pise, jak mame superceny, ale rakusakum muzeme tise zavidet. 3GB mesicne v cene je parada, urcite by mi to stacilo. I kdyz pak 10 centu za 1MB je taky celkem drba.

HFX9 | pát srp 22, 2008 9:15 pm

Tak jsem si byl dneska zkusit jak se vlastne ten iphone ovlada a jaky je na vlastni kuzi k O2 a hned po prvnim tuknuti na ikonu sms mi zamrznul, nereagoval na dotyk, tak jsem ho zase odlozil a sel pryc.

Display mi prijde, na to jak je vychvalovany, hruby. Jasne neni to uplna tragedie ale kdyz to porovnam s vga je to proste hrubejsi.

Rychlost (uz jsem testoval v prodejne Vodafone) me taky nejak moc neoslovila, to jak se propaguje ze je to rychlej telefon, tak pod tim pojmem si predstavuji neco jineho. Zkusil jsem si otevrit stranku mobil.cz a nez se nacetla tak to byla vecnost. Jinak cekal jsem ze pri otoceni iphone nalezato se mi i orotuje display ale nestalo se nic :?:

Proste a jednoduse pro me je iphone jen velka bublina, kterou dobre zivi jen nadsenci co chtej bejt IN a pravoverni zastanci Apple.

Vim ze me tady nejspis ukamenujete, ale to je mi fuk, tohle je muj nazor a za tim si stojim.

zastavit | pát srp 22, 2008 9:31 pm

....no víš snažil ses otevřít stránku mobil.cz u VF a ti jak všichni víme nemají 3G tz,že i ty zkušební kousky běží pouze EDGE/GPRS

Uživatelský avatar terry | pát srp 22, 2008 9:31 pm

Tvůj názor ti neberu.

Ale u načítání stránky jde taky o to, k čemu je telefon připojen > rychlost apod.

A přetočení nefunguje úplně všude ;)
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

HFX9 | pát srp 22, 2008 10:41 pm

ja zkousel pretoceni v web prohlizeci, psani smsky a fotogalerii a nikde to neslo :?

Jasny ze to jelo na EDGE, ale na mem telefonu se ta stranka nacetla rychleji (ovsem musim priznat ze operator byl jiny - ja mam TM a tam byl VF).

Nechci tady rozpoutavat flame, ale to jak se kolem toho dela strasnej humbuk je ten telefon za mym ocekavanim.

psychotronyk | sob srp 23, 2008 6:45 am

to s těma sms se tu řešilo užhodněkrát...spousta lidí si stěžuje že to nejde...tohle apple nvychytal bohužel...ale ta galerie by jít měla...nejsem vůbec znalec iphone ale co sem viděl z videí podle toho soudím:) tak mě nezabte :)

N3o21 | sob srp 23, 2008 9:19 am

Nevim proč, ale mě všechno funguje :-/
Rotace v browseru, galerii, foťáku. Všude, kde to má fungovat.
SMS píšu na výšku, na šířku sem to nezkoušel. Až teď, a vážně to nejde.

Co se týče rychlosti načítání... Zdá se mi lepší než Diamond. Teda na WiFi. Je jasný, že přes GPRS pojede pomalu jako každej jinej telefon.
Pro mě splnil očekávání na 100%. Ani jsem nečekal tak kvalitní free aplikace a hry. Sekání se nekoná. Ale co se týše přetočení, atd... Není nijak extra rychlé oproti WM - WM to nestíhá, iPhone má zas animaci co to zbrzdí. Rozhodně ale není pomlejší než WM.

Zatímco u Diamonda sem litoval, tady nelituji. Ale že bych z něj byl vyloženě odvázanej, to ne... Ale to asi z žádného telefonu ;-)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

davfal | sob srp 23, 2008 10:30 am

K tomu co psali v aha:

smazáním jedné SMS smažete veškeré zprávy od stejné čísla
nenačte e-mail s velkou přílohou (4MB a více)

To je pravda?

Edit: Díky Scorpi a Beavers za rychlé info :)
Naposledy upravil davfal dne sob srp 23, 2008 11:56 am, celkově upraveno 1

scorpi | sob srp 23, 2008 10:53 am

Velikost přílohy:

tady jsem otevřel obrázek v příloze o velikosti skoro 9 mega

Obrázek Obrázek

Mazání sms:

Ano, bohužel v nativní aplikaci tomu tak je, smaže se celá konverzace. Čeká se na přeportování alternativ jako třeba iSms nebo Smsd, které umí mazat po jedné sms. Používal jsem isms na iPhonu první generace a můžu jen doporučit.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Beavers | sob srp 23, 2008 10:57 am

To Davfal: U 1. generace iP tomu tak bylo. A dokonce mi to nenačetlo maily s mnohem menšími přílohami. Ale nechci tě strašit, třeba to u těch mailů Apple vylepšil. Ty SMS právě řeší alternativní programy 3. stran, kdy jdou mazat jednotlivé SMS i zmeškané hovory (např.). Hovory (jakékoliv) se taky v stávající aplikaci mažou všechny.
Moderator fóra
Moderator fóra

martas | sob srp 23, 2008 2:47 pm

Tak musím bohužel potvrdit náchylnost krytu bílého iPhonu na prasklinky...Jednu jsem si tedko našel blízko dock konektoru :( A to s ním zacházím, jak nejlépe můžu. Tak doporučuju iPhone moc nezkoumat, abyste neměli zkaženou náladu jako já :cry:

pakr4 | sob srp 23, 2008 3:05 pm

Má někdo takhle prasklý také černý iPhone ?

geoRG77 | sob srp 23, 2008 3:34 pm

martas: Máš model pro CZ trh (MB500CZ)?
Host
Host

martas | sob srp 23, 2008 3:50 pm

jj mám...Něco o tom víš?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv