V prvom rade by som chcel poukazat na fakt aby ste doleuvedene udaje nebrali ako reklamu, ale ako jeden zo posobov vyhodneho a efektivneho ziskania Iphone 3g prostrednictvom minutoveho pausalu od t-mobile pre Slovensko.
Vsetci vieme ze mesacne 3g pausali jednak od T-mobile a Orange su neunosne drahe pre obycajnych smrtelnikov. SKumal som dnes teda nejake ine alternativy a nasiel som celkom dobru moznost ktora by mohla uspokojit par ludi. Hladal som nejaky poskladany pausal v cene okolo 600 Sk/mesacne pre iphone a podarilo sa mi najst toto:
Kombinacia Iphone 3g 8b + pausal T-mobile 55viac + akciova sluzba Web'n'walk Giga
no a ceny su nasledovne
Iphone 3g k 55viac pausal stoji presne 11 190 Sk. Pausal stoji mesacne 475 Sk. Samozrejme takato kombinacia s iphonom bez netu je na nic no pokracujem. T-mobila ma do 31.10 akciu ktora sa nazyva web'n'walk Giga.
Ide o internet podporujuci 3g/2g (zial t-mobile ma 3g len v BA) vo velkosti 1 gigabajt mesacne za cenu 99 Sk/mesacne pri viazanosti na 24 mesiacov. K tejto sluzbe je tiez akcia, pokial si kupite aj novy telefon dostanete 1500 Sk zlavu na telefon. (aktivacia pre noveho uzivatela je 299Sk)
Suma sumarum
zaplatite 1190 Sk - 1500 Sk + 299 Sk = 9989 Sk za iphone 3g 8gb
a mesacne budete platit 475 + 99 Sk = 574 Sk
Tato alternativa je velmi vyhodna pre ludi ktory travia vacsinu casu v BA, kvoli pokrytiu 3g sietou od T-mobilu, ale takisto v inych lokalitach je internet cez edge/gprs moznostou, hoci znacne pomalsi. Volal som na info linku kde mi vsetky tieto informacie potvrdili, akurat som dostal trocha nejednoznacne info o tom ci mozem s web'n'walk vyuzivat t-mobile wifi-hotspoty
ako vravim, myslim ze velmi vyhodny pausal...55 minut a 1 giga dat mesacne za 574 SK a iphone 3g za 10 litrov je fajn. Casom sa tak ci onak 3g pokrytie od t-mobile zlepsi...dufajme

ked by nekdo nasiel na tomto napade nejake diery, dajte vedet, bo v pondelok idem do toho