WinPWN 2.5 - JE TADY !!!!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Diablo | čtv srp 28, 2008 5:30 am

WinPWN 2.5 - JE TADY !!!!

Obrázek

DOWNLOAD 1 - RapidShare
DOWNLOAD 2 - RapidShare
DOWNLOAD 3 - eDisk

UPDATE
- Je to tady předchvilí vyšla nová verze - WinPwn 2.5-Beta 1 (08/29/08)
- Zatím pouze Beta Verze.

Co je noveho??

- Možnost změnit velikost menšího Oddílu
- Podpora Installeru
- Basic a Expert Mode ( známe z PWNage Tool )
- Plná podpora 32 i 64 bit Windowsu
- Nové mnohem přehlednější a lepší UI ( více se podoba tomu ktere zname z PWNageTool na MACu)
- Podstatné zjednodušení celého procesu vytvíření Custom Firmwaru
- Podpora QuickPWN ( 2.0/2.1/2.2 )
- DFU Helper ( konec s dotazy jak dostat iPhone do DFU modu, navíc by to mělo řešit problémy ohledně iTunes errorů při pokusu o Restore )
- Automatic Updater ( už nebudeme muset při každé nové verzi WinPWN kompletně odstranovat celé staré WinPWN z PC a instalovat novou verzi zvlášt )
- Lepší podpora Custom Logos a BootScreenu
.... a mnoho dalšího

Poznámky

- Zatím pouze Beta ... používáte na vlastní riziko
- Před instalaci se ujistěte, že jste KOMPLETNĚ odinstalovali všechny staré verze WinPWN
- Před použitím se ujistěte, že máte nejnovější verzi iTunes ( momentálně 7.7 )

Screeny z nové verze ...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil Diablo dne sob srp 30, 2008 12:17 am, celkově upraveno 12

Uživatelský avatar Almi | čtv srp 28, 2008 9:41 am

Re: WinPWN 2.5 - Release tento tyden

výborný popis. takto nejak by to malo vyzerať vždy :wink:
ďakujeme Diablo.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Antabelus | pát srp 29, 2008 9:33 am

OT: Děkujeme Diablo za perfektní překlad.. :roll: ( :lol: )
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Apache23 | pát srp 29, 2008 11:07 am

Vdaka aj Dev teamu nakolko to konecne vyzera ze samo odstrani milion dotazov! Ak to bude vsetko slapat vyzera to velmi jednoducho a prijemne. Pokial to teda bude kombinacia jednoduchosti ziphonu a kvalita pwnage toolu tak to bude bomba pre buducnost! :wink:

EDIT: teraz som sa lepsie pozrel a diablo uvadza ze "skupina" . Tuto vecicku nevytvoril dev team teda? :?:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

scorpi | pát srp 29, 2008 1:45 pm

Tak WinPWN 2.5 bude ke stažení ve 20:00 hod.

Features

- QuickPwn support (2.0/2.0.1/2.0.2)

- DFU helper

- Automatic updater (yay no more downloading new installers)

- Plus much more....
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

stZ | pát srp 29, 2008 4:12 pm

vse je fajn....ale nic noveho to neresi tak ten "humbuk" je celkem zbytecnej.
iPad 1 Wi-Fi 32 GB , 5.1.1 iOS JB
iPad 3 Wi-Fi 64 GB , 8.4.0 iOS JB
iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB, 8.4.0 iOS JB
iPhone 6s Plus 128GB Space Grey
MB Pro, MB White
AW Sport 42mm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kozak Lukas | pát srp 29, 2008 5:23 pm

Caute ono se to uz na jejich strankach objevilo asi tyden a neco tomu, tak jsem porad cekal ze to vyjde uz minuly tyden a nic. Tak snad dnes to bude...
hned to vyzkousim a dam vedet. Docela mi to prijde vhod, nejak se mi ten muj iphone zase p . . . . l. :D
jinak diky za info

Diablo | pát srp 29, 2008 6:14 pm

Apache23 píše:EDIT: teraz som sa lepsie pozrel a diablo uvadza ze "skupina" . Tuto vecicku nevytvoril dev team teda? :?:

Vysvetlim ti jak to je :D :D taky sem v tom mel zmatek ....

PWNage Tool - Vyrabi DEV Team pouze pro Mac
Quick PWN - Take od DEV Teamu
WinPWN - pracujou na nem uplne jiny lidi nez na PWNage Toolu a Quick PWN , akorat ze tahle skupina lidi spolupracuje s DEV Teamem ktery jim dobrovolne poskytnul vsechny potrebne informace , tyhle 2 skupiny pracuji nezavisle na sobe ale vzajemne se podporuji narozdil od Zibriho ktery ty informace DEV teamu proste ukradl . Vlastne ty lidi co vytvareji WinPWN jen konvertuji PWNage Tool z Macu na PC nic vic nic min a to je taky duvod proc je Dev Team podporuje protoze chce aby pro uzivatele Windowsu bylo dostupne neco jako PWNage Tool , a s kazdou dalsi verzi se k tomu blizi vic a vic ...

Pokud sem neco napsal spatne tak me opravte ...

jsemtady | pát srp 29, 2008 6:21 pm

takze quickpwn je jen pro mac? A pro win existije jen winpwn co nefunguje tak snadno?

Diablo | pát srp 29, 2008 7:02 pm

Psal sem snad u QuikcPWN ze je pouze pro Mac ?? ne QuickPWN mas i na Windows + WinPWn ktere je zatim trosku slozitejsi coz by se ale melo s tou novou verzi zmenit viz ten prvni prispevek.

scorpi | pát srp 29, 2008 7:52 pm

Re: WinPWN 2.5 - Release now!

Je to tady

WinPwn 2.5-Beta 1 (08/29/08)

WinPwn 2.5

- QuickPwn Support for 2.0/2.0.1/2.0.2

- Root partition resize support

- Installer support

- Basic / Expert modes

- Wizard style interface

- Automatic updater

- Support for WinXP and Vista 32/64bit.

Notes:

- Why is it beta? Well it's my way of saying.. Use at your own risk

- You MUST do a full uninstall of winpwn 1/2 before installing the new version

- Make sure you have the latest version of iTunes (Currently 7.7)

download originál post - RS

alternativa při přetíženém serveru - RS

tady jsou potom "gajdy"
Naposledy upravil scorpi dne pát srp 29, 2008 8:26 pm, celkově upraveno 2
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Diablo | pát srp 29, 2008 8:11 pm

Re: WinPWN 2.5 - JE TADY !!!!

Update hlavniho Topicu ... diky Scorpi za info

straca22 | pát srp 29, 2008 8:20 pm

nemůžete to prosím nahrá i někam jinam, než na rapid?? kamkoli, děkuji.. odkaz prosím pošlete soukromou zprávou a nebo to hodně hned pod ty první 2 downloady.

Diablo | pát srp 29, 2008 8:31 pm

za par minut to uploadnu na eDisk

destr | pát srp 29, 2008 8:49 pm

Tak ještě podrobnější návod je tady:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1756

:roll:

Iphone | pát srp 29, 2008 9:17 pm

Nefunguje to kdyz vyberu 2.0.2 v expert modu nebo i bez nej a vytvari se najednou to ke konci spadne nebo to skonci a custom FW nikde neni i kdyz jsem i vybral umisteni... :roll: (Win XP 32bit starej winpwn odinstalovanej a odstraneni slozka cmw)

naky reseni ?
iPhone 4
MacBook Pro 13' 2010
Host
Host

scorpi | pát srp 29, 2008 9:19 pm

Vyzkoušeno a funguje naprosto bez problémů :wink:

XP 32 bit a odinstalovanej starej winPWN only
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Iphone | pát srp 29, 2008 9:35 pm

hmm to je supr ae mne to ani neudela Custom ipsw a spadne to...2G iphone
iPhone 4
MacBook Pro 13' 2010
Host
Host

befree000 | pát srp 29, 2008 9:44 pm

POTVRZUJI: Konečně bez ERRORŮ ! To je slast.. :P :P

Iphone | pát srp 29, 2008 9:48 pm

Neni...aspon na 2G iphone a misto toho potvrzovani byste mohli zkusit resit problem... :?
iPhone 4
MacBook Pro 13' 2010
Host
Host

befree000 | pát srp 29, 2008 9:54 pm

iPhone: žádný problém nevidím. :) Mám 2G a šlape jak má, zkus jet pořádně podle návodu.. Takový maličkosti jako mít nejnovější iTunes a smazanej starej Winpwn předpokládam máš.. ?

caye.caulker | pát srp 29, 2008 9:57 pm

Můžu taky potvrdit...dlouho jsem přemýšlel, jestli mám přejit na dvojkovej firmware, ale vše proběhlo naprosto bez problémů a errors :D

Iphone | pát srp 29, 2008 10:07 pm

befree000 píše:iPhone: žádný problém nevidím. :) Mám 2G a šlape jak má, zkus jet pořádně podle návodu.. Takový maličkosti jako mít nejnovější iTunes a smazanej starej Winpwn předpokládam máš.. ?

iTunes 7.7.1 a winpwn odinstalovanej + smazana slozka cmw stejne Nefunguje...spadne to kdyz skoro dokonci fw...
iPhone 4
MacBook Pro 13' 2010
Host
Host

Kozak Lukas | pát srp 29, 2008 10:15 pm

taky potvrzuji naprosto bezproblemovy prechod z 2.0 na 2.0.2 vse klape tak jak ma. Za 20 min. Hotovo.

maraaaaa | pát srp 29, 2008 10:29 pm

Taky mi to vždycky spadne, takže teď mám LOCKNUTÝ a neaktivovaný iphone, pls co s tím?
NAinstaloval jsem i starší verzi 2.0.0.4, ale ta padá taky... win XP

Diablo | sob srp 30, 2008 12:20 am

UPDATE : Pridany Funkcni ( snad sem to uploadnul dobre kdyby to neslo tak piste ) odkaz na stazeni z eDisku pro ty kteri nemohou stahovat z RapidShare .

Diablo | sob srp 30, 2008 8:35 am

Vytvoril jsem Cesky Navod k WinPWn 2.5 , staci uz jen schvaleni Moderatora :) , obrazky jsem pouzil z Navodu na iClarified .

viewtopic.php?f=13&t=7729
Naposledy upravil Diablo dne sob srp 30, 2008 3:49 pm, celkově upraveno 1

Sky63 | sob srp 30, 2008 8:45 am

maraaaaa píše:Taky mi to vždycky spadne, takže teď mám LOCKNUTÝ a neaktivovaný iphone, pls co s tím?
NAinstaloval jsem i starší verzi 2.0.0.4, ale ta padá taky... win XP

WinPwn 2.5 obsahuje potvrzenou chybu

IMPORTANT: There is a confirmed bug with WinPwn 2.5 that can cause the WinPwn application to crash during the creation of your IPSW. Some users are finding that increasing the partition size to 700-900 MB will resolve the issue. To specify the root size partition click the Expert Mode button before starting the tutorial. You will be asked to resize the partition before the IPSW starts building.

Zdroj: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1755

destr | sob srp 30, 2008 8:49 am

Přeložený návod na WinPWN 2.5

Na úvod:
Musíte mít nainstalovaný iTunes 7,7 (nezapomeňte restartovat po instalaci). Dále v případě Win XP Net Framework. Následně se přesvědčte se, zda jste úplně odinstalovali jakoukoli předchozí verzi WinPwn. A jdeme na to...

První krok:
Na pracovní ploše si vytvořte složku s názvem Pwnage. Do této složky uložte instalační soubor s aplikací WinPWN a vámi požadovaný frimware (v mém případě 2.0.2.)
Obrázek

Druhý krok:
Nainstalujte WinPwn. Jakmile WinPwn bude nainstalován uvidíte zástupce na ploše. Spusťte aplikaci.
Obrázek

Krok tři:
Jakmile spustíte aplikaci WinPWN klikněte na Vámi používaný přístroj (v mém případě iPhone3G)
Obrázek

Krok čtyři:
Pak budete požádáni o výběr firmware který chcete použít. Následně klikněte na zelenou šipku v pravém dolním rohu okna.
Obrázek

Krok pět:
WinPwn se zeptá, zda-li používáte Applem autorizovaného operátora (v CZ O2, TM CZ, Vodafone). S největší pravděpodobností budete muset kliknout na zelené tlačítko palec nahoru. V případě iPhone 2G dáte vždy palec dolů. Zatím nebudete moci pokračovat, jelikož WinPWN 2,5 obsahuje známou chybu, kterou můžete napravit pouze v expertním režimu a to zvětšením oddílu pro OS na rozmezí 700 - 900 MB.
Obrázek

Krok šest:
WinPwn pak se zeptat, zda byste chtěli použít vlastní využití obrázků. Klikněte na zelené tlačítko palec nahoru, pokud chcete.
Obrázek

Krok sedm:
Nyní budete moci vybrat vaše vlastní obrázky. Klepněte na iPhone vlevo vybrate boot logo. Klepněte na iPhone napravo vyberte recovery logo.
Obrázek

Nezapomeňte, na pravidla: RGB nebo Grayscale formát s alfa kanálem a rozměr 320x480 nebo méně. Klikněte na zelené tlačítko se šipkou pro pokračování.
Obrázek

Krok osm:
WinPwn bude nyní vyhledávat ipsw soubor s firmwarem. Pokud ho nemůže najít budete vyzváni k vyhledávání ručně. Klikněte na zelené tlačítko palce a poté přejděte na složku Pwnage na ploše a vyberte ipsw soubor, který jste do složky uložili v kroku jedna.
Obrázek

Krok devět:
WinPwn bude nyní vytvářet svůj vlastní ipsw.
Obrázek

Obrázek

Krok deset:
Jakmile bude vlastní ipsw sestaven WinPwn se zeptá, jestli chcete zobrazit návod na uvedení vašeho iPhone do DFU Mode. Klikněte na zelené tlačítko pro palec nahoru ANO nebo červené tlačítko pro palec dolů pro NE.
Obrázek

Krok jedenáct:
WinPwn vás následně vyzve k připojení vašeho iPhone přes USB a ujistěte se, že je vypnutý. Následně klepněte na zelené tlačítko palec nahoru.
Obrázek

Krok dvanáct:
WinPwn pak bude říkat že připraven začít Pwnage. Klikněte na zelené tlačítko OK.
Obrázek

Krok třináct:
Nyní buďte připraveni dodržet návod. Budete požádáni, o stisknutí tlačítka HOME a tlačítka POWER po dobu 10 sekund. Pak budete muset uvolnit tlačítko POWER a podržte tlačítko HOME po dobu 10 sekund. Tím se dostanete do DFU módu.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Krok čtrnáct:
Jakmile je iPhone v DFU režimu začne WinPwn pwnage proces.
Obrázek

Budete informováni, jakmile bude pwnage kompletní.
Obrázek

Všimněte si, že váš iPhone zobrazuje zprávu "Připraveno k obnovení Vlastní IPSW".
Obrázek

Krok patnáct:
iTunes vás nyní upozorní, že jste v režimu zotavení.
Obrázek

Stiskněte Shift a klikněte na tlačítko Restore v iTunes.
Obrázek

Otevře se okno s žádostí o vyhledání souboru s firmwarem. Vyberte vlastní firmware, který jsme vytvořili pomocí WinPwn, potom klepněte na tlačítko Otevřít. ** POZNÁMKA: WinPwn umístil vlastní firmware soubor do složky "My Documents". Obrázek

Vaše iPhone bude nyní obnovena do jailbroken 2.0.x firmware podle vašeho výběru!
=============

Toto je překlad návodu ze stránek http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1756

Myslím si, že dalších dotazů už není třeba.

Zdarec 8)
Naposledy upravil destr dne ned srp 31, 2008 5:23 pm, celkově upraveno 3

Uživatelský avatar Apache23 | sob srp 30, 2008 9:04 am

Velmi pekne a malo by ist do navodou! :wink:
a co ten bod 5... my co uz pouzivame unlocknute a jailbreaknute iphony dame palec dolu? :?:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Mischal83 | sob srp 30, 2008 9:23 am

WinPWN 2.5 vs T-mobile

Mam s tou 2.5 takovy mensi problem :( Vsechno delam podle navodu,vsechno probehne v poradku,ale po restartu iphonu se proste nenacte sit operatora,v nastaveni chybi volba carrier(nebo tak nejak to tam je)..mam iphone 3g a Tmobile..Poradi nekdo??Dik moc..
Naposledy upravil Mischal83 dne sob srp 30, 2008 9:43 am, celkově upraveno 1
iPhone 4 / 16Gb / FW 5.0.1 JB / T-Mobile
Host
Host

destr | sob srp 30, 2008 9:34 am

Apache23 píše:Velmi pekne a malo by ist do navodou! :wink:
a co ten bod 5... my co uz pouzivame unlocknute a jailbreaknute iphony dame palec dolu? :?:

Díky za upozornění. OPRAVENO

jsemtady | sob srp 30, 2008 12:54 pm

takze se mobilem Od tmobilu mam v bode pet dat palec nahoru a mam i komplet vypnout iTunes vcetne procesu co vyhledava pripojenej mobil? Nebo staci itunes jen nezapinat?

destr | sob srp 30, 2008 1:15 pm

V bedě 5. dáš palec nahoru, iTuns nech puštěný.

sange | sob srp 30, 2008 1:39 pm

mam podobny problem(MEL jsem iPhone 2G 1.1.4 odblok)

Kdyz jsem dal v bode 5 palec nahoru (zeleny) a postupoval dale pres iTunes tak po dokonceni restore mam povoleny jen tisnovy volani

Kdyz jsem v bode 5 dal palec dolu(cerveny) tak mi pri vytvareni ipsw program spadne....

takze ted mam 2.0.2 zablokovany a iTunes vyzaduje restore.... uz fakt nevim co dal jak mam ted postupovat? downgrade z 2.0.2 jsem nikde nenasel...

Sky63 | sob srp 30, 2008 2:44 pm

V přízpěvku z 8:45 je popis ověřené chyby nalezené v této verzi a je tam i postup který v některých případech pomohl. Pravděpododobně lze očekávat opravenou verzi.

Jirka Krokodýl | sob srp 30, 2008 3:03 pm

Tak super, Iphone 3G od O2, vše proběhlo naprosto hladce. Skvělý návod jak má být, jen nespěchat a v klidu si nejprve vše pročíst a prověřit zda máte vše instalováno , či odinstalované staré verze.
Přístroj se po restore s upraveným firmware chvíli chová stejně jako po vybalení z krabice a prvním vložení SIM. Vyžaduje připojení k Itunes (občas nutno jen odpojit a znovu připojit kabel k PC - dělal jsem tento týden 20 aktivací nových I 3G ) a po chvíli se přistroj "aktivuje" a naběhne signál.

maraaaaa | sob srp 30, 2008 8:34 pm

TAK pro všechny kdo měli stejný problém jako já, u volby operátora dejte palec dolů, dejte si expert mode a tu velikost 700 změnte na 900. Potom to fachá

Uživatelský avatar Antabelus | ned srp 31, 2008 9:40 am

Musím říct, že zpracování WinPWN 2.5 mě naprosto neuchvátilo. Vytvářet si vlastní FW způsobem, že odpovídám na předdefinované otázky, se mi naprosti nelíbí.

Také by mě zajímalo, jak WinPWN donutit, aby mi vytvořilo CFW, kdy bude BootNeuter mít nastavený nucený flash BootLoader 4.6.., to mi chybí nejvíce. Dále jsem byl u WinPWN zvyklý, že si mohu přidat aplikace, které se budou spolu při restore FW instalovat. A ještě takový "detail" - abych na CFW mohl restorovat - je logické že přístroj musím na to připravit. Ale to musím pokaždé tvořit nový FW? V tuto chvíli už použiju radši QuickPWN ne? Protože tvorba CFW je v tomto případě naprosto, ale naprosto zbytečná. Této verzi chybí ten nejkrásnější potenciál WinPWN jako takového, na jaký jsem byl zvyklí a jak jsem ho měl rád...
iPhone guru
iPhone guru

Jirka Krokodýl | ned srp 31, 2008 1:19 pm

To Antabelus: jistě máš pravdu jako pokročilý uživatel. Ale pro nás nováčky (i když věkem už pár let určitě ne) je to naprosto jedinečné, rychlé a srozumitelné.
Již jsem spekuloval přesně nad věcmi které popisuješ ... možnost vložení aplikací do CFW (již jsem musel provádět opakované nahrání) , přeskočení opětovné tvorby CFW ... takže za chvíli budu mít zajisté stejný názor jako ty.
Ale jak píšu v úvodu, pro začínající jedinečná záležitost.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv