No ja muzu zase napsat jedine:
Vracim se zpet k noJailbreak FW.Do ted jsem pouzival RELEASE FW2.2 od whisky96
Nizsi vydrz baterie jsem zaregistroval take (SSH aktivni nemam a Wi-Fi nepouzivam) ale k tomu i problemy se stabilitou,rychosti a zvuky.Treba rano jsem iP zapnu a chtel se podivat do mailu,tuknul jsem na ikonu a nic...to same nastaveni a sms,proste jen blikla ale aplikace se nespustila.....na druhy pokus to uz slo,jako by se iPhone "nechtelo vstavat" (no me taky ne ze...

)
Se zvuky je obcas problem i kdyz neni prepinac v tichem rezimu zvuk odemceni ci vypnuti se nekdy neozve.Pokud jde o rychlost je dost promenliva,pro priklad z cydie nemam zadne aplikace instalovane co by bezely na pozadi a bezne nabiha Setting mezi 2-3sec jako driv u orig FW.Staci kdyz s iPhone chvili pracuji,posloucham hudbu +internet a po skonceni jdu do nastaveni abych vypnul 3G a trva to 6sec coz je dost bida.
Netusim kde je problem,pouzival jsem kratce Winterboard a SBSetting ale po dvou dnech sly tyto aplikace ven....bezi na pozadi,ubiraji energii a iPhone dost brzdi zejmena WB.
I kdyz jsem je odinstaloval,rychlost je stale promenliva a zvuky vypadavaji....cydia v iPhone nejspis neco "zapomela".
Jiste poradite udelat restore jenze co potom? zase neco nainstaluji a zjistim ze je mi to k nicemu a bude se to opakovat,navic mi defaultni vzhled GUI vyhovuje a temata z WB nepotrebuji a ani se mi nejak zvlast nelibi.Podotykam ze po instalaci aplikaci z oficialniho AppStore se mi nic podobneho nikdy nestalo
Kdyz to shrnu,JB jsem delal proto ze jsem chtel cestinu (ted vim ze je naprosto zbytecna,ale kdyz nekdy oficialne vyjde proc ne) a mit moznost nahravat dokumenty ci e-knihy do iPhone.
Kdyz budu chti precist knihu,pouziju free Stanza s odkazem na palmknihy,o nahraani fotek v plne kvalite pres PC Suite uz take neprahnu....je to pomale PC Suite je plny cinskych klikihaku a stejne se ukladaji jen do tech vyfocenych takze o nejake prehlednosti nemuze byt rec.
Pro nekoho je dalsi duvod k JB,uprava sys. souboru a instalace w aplikaci a her co se potuluji po internetu.(Priznam se zkusil jsem to a asi dve w hry nainstaloval,ale me uz hrani "nebere" takze na to kaslu) Ja hry prakticky nehraji a tech par free na appstore mi staci,az budu mit podporovano kreditku (snad v lednu) klidne tech par USD za NeedForSpeed obetuji,pokud bude stejne dobry jako na PC (s ohledem na vykon iPhone samo)
Jedine co mi bude schazet je vyborny MxTube ale co se da delat....treba se nekdy neco objevi i na AppStore.
Takze zaverem JB je fajn vec ale dovedu si predstavit "zivot" i bez nej,radsi rychlost stabilitu a jistotu nez problemy.