Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

renecek píše:Bateria fakt bieda..

. Jedna ze Strasnych nevyhod iphonu.

Nepřehřívá se, neubývá rapidně baterie...a teď si vyberte proč to začalo fungovat správně 

Julek píše:Nastaveni - Oznameni (4 od shora)

Julek píše:to ano, ale jde to nastavit, Satan se ptal kde se to nastavuje ... muzes si vybrat zpusoby notifikace, oznameni, na plose, nebo jen ten maly banner atd atd ..
vyse jsem pridal foto z apple.com, co bych rad rozchodil i na mym tel, ale na locknuty obrazovce zadny widget nemam.

ScorpionSX píše:Ale ten screenshot ani nie je zo zamknutej obrazovky. Toto je notifikačné centrum, ktoré sa ti zobrazí keď potiahneš prstom zhora dole kdekolvek v telefóne, okrem zamknutej obrazovky. A tam máš potom možnosť nastaviť si tieto upozornenia v nastaveniach ako bolo spomenuté vyššie.
Na zamknutej obrazovke tam potom len vidíš notifikácie ak si ich zapneš (volba "aj na zamknutej obrazovke") a potom ich tam máš keď ti nejaká notifikácia príde. A ak ich bude viac, tak sú tam potom pod sebou všetky a dá sa v nich scrollovať.
To čo ty chceš sa ale nedá spraviť. Lepšie si preštuduj tie novinky o iOS5.

pepol píše:Takže dámy a pánové objevil jsem,aspoň pro mě ,zásadní chybu iOS 5 beta 4!!Jde o to,že jsem si sice nebyl jistý,jestli se mi to nezdálo nebo tak něco,ale nakonec je to tak a to,že mi při posílání sms již několikrát iP odeslal sms 2!!Zkoušel jsem,kdy se to zrovna stane a sice si nejsem jistý,ale udělalo to při odeslání jen smajlíka a naposled,když jsem odeslal slovo "Supeeeeeer!!!".Zřejmě to dělá,když se ve slově čí smajlíkovi opakují stejná písmena za sebou!Prostě to nechápu a tím pro mě testováni iOS 5 skončilo a vračím se na iOS 4!Nebudu platit kvůli chybě Applu sms navíc!!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé