Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
renecek píše:Bateria fakt bieda..
Julek píše:Nastaveni - Oznameni (4 od shora)
Julek píše:to ano, ale jde to nastavit, Satan se ptal kde se to nastavuje ... muzes si vybrat zpusoby notifikace, oznameni, na plose, nebo jen ten maly banner atd atd ..
ScorpionSX píše:Ale ten screenshot ani nie je zo zamknutej obrazovky. Toto je notifikačné centrum, ktoré sa ti zobrazí keď potiahneš prstom zhora dole kdekolvek v telefóne, okrem zamknutej obrazovky. A tam máš potom možnosť nastaviť si tieto upozornenia v nastaveniach ako bolo spomenuté vyššie.
Na zamknutej obrazovke tam potom len vidíš notifikácie ak si ich zapneš (volba "aj na zamknutej obrazovke") a potom ich tam máš keď ti nejaká notifikácia príde. A ak ich bude viac, tak sú tam potom pod sebou všetky a dá sa v nich scrollovať.
To čo ty chceš sa ale nedá spraviť. Lepšie si preštuduj tie novinky o iOS5.
pepol píše:Takže dámy a pánové objevil jsem,aspoň pro mě ,zásadní chybu iOS 5 beta 4!!Jde o to,že jsem si sice nebyl jistý,jestli se mi to nezdálo nebo tak něco,ale nakonec je to tak a to,že mi při posílání sms již několikrát iP odeslal sms 2!!Zkoušel jsem,kdy se to zrovna stane a sice si nejsem jistý,ale udělalo to při odeslání jen smajlíka a naposled,když jsem odeslal slovo "Supeeeeeer!!!".Zřejmě to dělá,když se ve slově čí smajlíkovi opakují stejná písmena za sebou!Prostě to nechápu a tím pro mě testováni iOS 5 skončilo a vračím se na iOS 4!Nebudu platit kvůli chybě Applu sms navíc!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé