ZiPhone 1.1.3 aktivace & jailbreak & unlock za 3 min

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

cira | čtv úno 14, 2008 9:44 am

Tak se mi to povedlo!!!
Iphonek 1.1.3 maká jak má!!!!
Pomohl až ZiPhone 2.0.

VŠEM MOC DĚKUJI za drahocené rady!!!!!!!! :P :P :P
3x sláva http://www.iphone.cz !!!!!!!

Pulmetr | čtv úno 14, 2008 6:30 pm

To cira: Presne tak, az ta nejnovejsi verze ZiPhone odblokovala telefon. Uz funguje vsechno jak ma.

ilijusin | čtv úno 14, 2008 8:18 pm

ehm jeste sem tu nevidel nikoho napsta ze vysel novy ZiPhone 2.1, ktery pry opravuje bug s logem applu

Uživatelský avatar spachal_tmp | čtv úno 14, 2008 9:17 pm

O nove verzi vim, ale na aktualizaci clanku uz bezostysne a zcela umyslne kaslu ;) ..
Starý pes fóra :)

koralek | pát úno 15, 2008 2:32 am

tak jsem rozchodil iphone pomoci ziplocku 2.0 pro mac, prijimam hovory i sms, odesilam sms, ale nejde mi volat (call failed). navic mi při instalaci BSD subsystemu naběhne hláška ''do not use passwd to change the password on 1.1.3, it is currently broken and will make SpringBoard crash continuously!" a OK nejde zmáčknout. rady?

koralek | pát úno 15, 2008 3:07 am

tak jsem restartoval a installer nahodil. jen mi pořád nejde volat, nevím si rady :(

koralek | pát úno 15, 2008 7:35 am

no, rano moudrejsi vecera. stacila jednoducha vec - zvolit "Show My Caller ID" na ON v nastavení a vše je OK ;)

Uživatelský avatar haasteren | pát úno 15, 2008 7:56 am

Takze vcera jsem konecne nasel zase cas na svuj telefon.
Takze jsem na 1.1.3 ziphone 2.1 uplne bez problemu, po ruznych radach vyvojaru aplikaci sem vse rozchodil takze dnes uz konecne naprosta spokojenost. Hodne aplikaci na fw bojuje s tim ze nejsou povolena prava pro zapis do adresaru takze pak nechteji fungovat... viz labyrinth a jine

Uživatelský avatar ikena | pát úno 15, 2008 9:03 am

koralek píše:tak jsem rozchodil iphone pomoci ziplocku 2.0 pro mac, prijimam hovory i sms, odesilam sms, ale nejde mi volat (call failed). navic mi při instalaci BSD subsystemu naběhne hláška ''do not use passwd to change the password on 1.1.3, it is currently broken and will make SpringBoard crash continuously!" a OK nejde zmáčknout. rady?

Jsme na seznamu nepodporovaných zemí.
Musíš udělat patch:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=565

Uživatelský avatar Almi | pát úno 15, 2008 9:16 am

to koralek:
mal som presne ten istý problém s inštalovaním BSD. Ale teraz mi to už beží.
Choď po tej hláške čo ti vyhodí, do uninstal a daj reinstal. Potom ešte nainštaluj Fix BSD a hotovo. Predtým ako som nemal nainštalovaný BSD, tak mi instaler hádzal rôzne chybové hlaášky, ako napríklad že SSH je iba pre fw 1.1.1., čo je blbosť.... a teraz už som normálne nainštaloval čo som chcel,aj to SSH :wink:
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Kai | pát úno 15, 2008 1:32 pm

Zdravim vsetkych tak ja som sa na update vrhol vcera uz my to nedalo.
Mam Iphone 1.1.2 OTB.Update som urobil cez iTunes a potom som pouzil ziphone 2.0 a tak ako je to napisane za 3 min. som mal vsetko hotove.Iphone funguje absolutne bez problemov takze mozem len doporucit a dakujem za ten navod.

ilijusin | pát úno 15, 2008 4:00 pm

vcera sem odblokoval novy iPhone 8GB (1.1.3. OTB) pomoci ZiPhone a normalne to slape, ale tady je problem: Kdyz nainstaluju nejakou aplikaci/aplikace, instalace probehen bez problemu ale po opusteni instaleru na home screen, normalne jako vzdy se zacne tocit "to kolecko" (ukazatel toho ze to neco dela), ale trva to neobvykle dlouho, po nake dobe carky z kterych je kolecko tvoreno doslova "ztloustnou" asi jako kdybyste dali typ pisma TUČNÉ, a po dalsi chvili se tel restartuje, a pri restartu se opet objevi kolecko a zas dokola, pomuze jedine opetna odblokace.
Podobny problem mel jeste 1 uzivatel (ZDE), takze nejsem sam
A nechapu proc to tak je pac sem stejnym zpusobem odblokovala jeste 1 (OTB 1.1.2) a ten funguje bez problemu, nejake rady?

Kozak Lukas | pát úno 15, 2008 6:55 pm

Zdravim

Chci se zeptat, koupil jsem iphone asi pred 2 mesici s FW 1.1.2 mam legalni verzi protoze ziji v anglii platim contract vyhovuje mi to ale potreboval bych nutne installer v iphonu.... tri tydny tomu jsem nainstaloval FW 1.1.3 a chci se zeptat jestli bych nejakym zpusobem mohl pres ZIPHONE installer dostat do iphonu????? nepotrebuju ho zatim odblokovat chci i nadale vyuzivat contractu.
predem dik

Paly | pát úno 15, 2008 7:19 pm

Zdravim, po vcerajsom neuspesnom restore na 1.1.2 (podarenom, ale nefunkcnom). Tak som urobil update na 1.1.3 cez iTunes, stiahol som official verziu na iTunes 7.6 na MACu. Vsetko sa podarilo v pohodicke.

Potom som si stiahlo iJailbreak a na MACu som urboil vsetko k tomu potrebne. Program pracoval sam cca 3 minuty. Vsetko prebeho uspesne, teraz mam konecne plne funkcny iPhone s verziou 1.1.3, na ktorom nepada SSH, funguje super Installer a ide vsetko hladko aj bez iWorld :).

Tak uz som spokojny, nebudem sa v iPhone sprtat aspon kym nepride 1.1.4 :D
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Sanka | pát úno 15, 2008 7:26 pm

ja jsem udelal vcera update na 1.1.3 pres iTunes, pote Ziphone 2.0 (koukam, ze uz je zase nova verze....nejak to nestiham :-), iPhone funguje bez mensiho problemku, (zatim sem tedy nezkousel wifi, jeste sem nebyl ve skole), zustaly mi v nem vsechny data a konecne mi fungujou hodiny, ktere mi padaly ve verzi 1.0.2...naprosta spokojenost...hlavni dik patri Vam moderatorove a adminovi, ze se tady o to tak pekne starate a prinasite porad nove navody a zkusenosti a rady...

Julek | pát úno 15, 2008 7:56 pm

Děkujeme, každá pochvala potěší, ne každý si uvědomuje že to děláme na úkor volného času a zadarmo... :roll:

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

ilijusin | pát úno 15, 2008 11:45 pm

ilijusin píše:vcera sem odblokoval novy iPhone 8GB (1.1.3. OTB) pomoci ZiPhone a normalne to slape, ale tady je problem: Kdyz nainstaluju nejakou aplikaci/aplikace, instalace probehen bez problemu ale po opusteni instaleru na home screen, normalne jako vzdy se zacne tocit "to kolecko" (ukazatel toho ze to neco dela), ale trva to neobvykle dlouho, po nake dobe carky z kterych je kolecko tvoreno doslova "ztloustnou" asi jako kdybyste dali typ pisma TUČNÉ, a po dalsi chvili se tel restartuje, a pri restartu se opet objevi kolecko a zas dokola, pomuze jedine opetna odblokace.
Podobny problem mel jeste 1 uzivatel (ZDE), takze nejsem sam
A nechapu proc to tak je pac sem stejnym zpusobem odblokovala jeste 1 (OTB 1.1.2) a ten funguje bez problemu, nejake rady?

orapvdu nikdo nic? prosim?

szoustal | sob úno 16, 2008 8:14 am

A zkoušel jsi znovu restore a novy unlock? Mel jsem jednou podobny problémy na 1.1.2. Tocilo se to kolecko az zatuhlo a konec. Zkoušel jsem všechno mozny, restarty a pod. Pak jsem to hodil k ledu, ze mam hold jednu cihlu. Po dvou dnech mi to nedalo a zkusil jsem to znova a vida, vse fungovalo jak ma. Jsou nekdy věci mezi nabem a iPhonem. Doporucuji ziphone 2.1. Vse funguje jak ma.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
Host
Host

Kozak Lukas | sob úno 16, 2008 12:10 pm

Kozak Lukas píše:Zdravim

Chci se zeptat, koupil jsem iphone asi pred 2 mesici s FW 1.1.2 mam legalni verzi protoze ziji v anglii platim contract vyhovuje mi to ale potreboval bych nutne installer v iphonu.... tri tydny tomu jsem nainstaloval FW 1.1.3 a chci se zeptat jestli bych nejakym zpusobem mohl pres ZIPHONE installer dostat do iphonu????? nepotrebuju ho zatim odblokovat chci i nadale vyuzivat contractu.
predem dik

muze mi nekdo hepnout please jak to mam udelat???

frolish | sob úno 16, 2008 12:12 pm

Sanka píše:ja jsem udelal vcera update na 1.1.3 pres iTunes, pote Ziphone 2.0 (koukam, ze uz je zase nova verze....nejak to nestiham :-), iPhone funguje bez mensiho problemku, (zatim sem tedy nezkousel wifi, jeste sem nebyl ve skole), zustaly mi v nem vsechny data a konecne mi fungujou hodiny, ktere mi padaly ve verzi 1.0.2...naprosta spokojenost...hlavni dik patri Vam moderatorove a adminovi, ze se tady o to tak pekne starate a prinasite porad nove navody a zkusenosti a rady...

Jak jsi updatoval baseband na 04.03.13_G ?
iPhone 4s 32GB, unlocked, 6.0.2 jailbreak ewasi0n
Host
Host

Why?! | sob úno 16, 2008 4:00 pm

Mám menší problém. Na iphone s verzí 1.1.2 oob to šlo v pohodě, všechno jde, ale když jsem to udělal na verzi 1.1.1 oob, která byla upgradnutá na verzi 1.1.3, tak se tam cosi podělalo a na telefonu je jen apple jablíčko. Nic s tim nejde dělat, ani vypnout, prostě nic... Nevíte někdo, co bych s tim mohl dělat, aby mi fungoval? :)

frolish | sob úno 16, 2008 4:25 pm

Uz jsem to tu psal. DFU a pak restore

Napsal jsi už 60 příspěvků tzn. že něco o fóru víš, mimo jiné to že necituj někoho komu odpovídáš jako druhý, je to naposledy co tvůj příspěvek opravuji, příště to rovnou smažu. Julek

pročti si toto : http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=1751
iPhone 4s 32GB, unlocked, 6.0.2 jailbreak ewasi0n
Host
Host

captainVax | sob úno 16, 2008 5:21 pm

takže když budu chtít upgrade na 1.1.2 bo 1.1.3 a mam iphone 41.tyden fw 1.0.2 ,04.01.13_G ,bootloader 3.9 .... tak si stahnu do počítače fw 1.1.2 /1.1.3 .. stahnu si ZiPhone od unlock.no .. v iTunes dam shift restore a ten stahnuty fw - dal provedu ten odblok přes ZiPhone.. tak pak mi všechno pojede tak jak má? i ty všechny "vychytávky" v 1.1.3 jako locate me atd...?

ilijusin | sob úno 16, 2008 8:34 pm

szoustal píše:A zkoušel jsi znovu restore a novy unlock? Mel jsem jednou podobny problémy na 1.1.2. Tocilo se to kolecko az zatuhlo a konec. Zkoušel jsem všechno mozny, restarty a pod. Pak jsem to hodil k ledu, ze mam hold jednu cihlu. Po dvou dnech mi to nedalo a zkusil jsem to znova a vida, vse fungovalo jak ma. Jsou nekdy věci mezi nabem a iPhonem. Doporucuji ziphone 2.1. Vse funguje jak ma.

udelal sem cely postup s odblokaci asi 4x a porad to same, dneska nebo zejtra to zkusim zase, tak uvidim

uz je ZiPhone 2.3, tak snad to pomuze

Uživatelský avatar PetrK | sob úno 16, 2008 8:42 pm

sup, hotovo, vse ok, zadnej problem, jen me pak telefon nabehl ve francoustine(pres kterou byla nahrana puvodne ta stupidni cestina) a nez sem nasel preklopeni do english tak sem se pekne ztratil :)
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sanka | ned úno 17, 2008 6:15 pm

Re:

frolish píše:
Sanka píše:ja jsem udelal vcera update na 1.1.3 pres iTunes, pote Ziphone 2.0 (koukam, ze uz je zase nova verze....nejak to nestiham :-), iPhone funguje bez mensiho problemku, (zatim sem tedy nezkousel wifi, jeste sem nebyl ve skole), zustaly mi v nem vsechny data a konecne mi fungujou hodiny, ktere mi padaly ve verzi 1.0.2...naprosta spokojenost...hlavni dik patri Vam moderatorove a adminovi, ze se tady o to tak pekne starate a prinasite porad nove navody a zkusenosti a rady...

Jak jsi updatoval baseband na 04.03.13_G ?

baseband sem mi updatoval sam, po tom co jsem udelal update pres iTunes, pote Ziphone 2.0 podle navodu na homepage...

Ericeqh00 | ned úno 17, 2008 6:45 pm

Re: ZiPhone 1.1.3 aktivace & jailbreak & unlock za 3 min

Mam problem ...odblokoval som 1.1.2 a neviem nainstalovat iWorld na simku od T-mobile viem iba primat hovory, sim z o2 ide v pohode..kde je problem :evil:

Uživatelský avatar Cris | ned úno 17, 2008 7:51 pm

Napsal spachal dne 12.2.2008 Út 19:22 - Odblokování, aktivace, jailbreak a oprava iPhone - ZiPhone 1.1, teď už opravdu snadno!:

"Pokud nepůjde instalace iWorld (což je pravděpodobné), je bohužel nutné nainstalovat AppSupport, postupujte podle tohoto návodu: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=598 (v angličtině, zatím nepřeložený)."
Naposledy upravil spachal_tmp dne ned úno 17, 2008 8:17 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Pokud uz uvadis odkaz, bylo by fajne jej mit i spravny :) ..
Host
Host

tom.hasa | ned úno 17, 2008 9:02 pm

zdravim, chtel bych se zeptat , mam objednany iphone z usa. az prijde jak zjistim jaky bootloader mam? a dalsi.. musim mit vlozenou sim cardu v prubehu odblokovani pomoci ziphone? dekuji

Uživatelský avatar alexxx | ned úno 17, 2008 9:12 pm

budeš mít 4.6 pokud je nový a simku tam dej... stejně jí tam budeš muset někdy vložit.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

KeyserSoze | pon úno 18, 2008 1:13 am

HELP. Udělal jsem update z 1.1.2 přes iTunes na novou verzi 1.1.3 a snažil se přes ZiPhone udělat jailbreak i aktivaci, jenže se nic nedělo. Uvědomil jsem si, že jsem předtím měl unlock přes iPhoneSIMfree a teď jsem stále v recovery modu, neustále dělám restore na 1.1.3 a zkouším ZiPhone verze 2.3

EDIT: Mám iPhone koupený s verzí 1.0.2, takže byl ještě s tím prvním bootladerem, po update se mi jednou na chvili podarilo dostat dovnitr a tam byl už nový bootlader. A když dám něco v tom ZiPhone, tak mi to v Progress lig ukáže: Entering recovery mode a potom už nic.

tom.hasa | pon úno 18, 2008 9:14 am

alexxx píše:budeš mít 4.6 pokud je nový a simku tam dej... stejně jí tam budeš muset někdy vložit.

Diky moc , takze jestli vse chapu, rozbalim iphone, vlozim sim, dam do recovery modu a pstim ziphone...
Je nutne pred odblokovanim ten iphone pustit aspon jednou? Musim zaskrtnout v Ziphone 2.3 "downgrade bootloader and flash /unlock 4.03"

maybe | pon úno 18, 2008 9:31 am

Tak kdyz uz nic jinyho tak by si moh zkusit jestli vubec funguje a ma cenu se delat s nejakym odblokem 8)

Je to presne jak pises, jinak kdyz pouzijes spachaluv navod tak muzes byt v klidu - dole jsou i reseni nejcastejsich problemu...

tom.hasa | pon úno 18, 2008 9:33 am

a ten downgrade musim zaskrtnout ? dik

Jerry | pon úno 18, 2008 11:04 am

pridavam svou zkusenost, genese: 1.0.2 - na 1.1.1 a nasledne 1.1.2 pomoci AnySIM, pote uninstall vsech aplikaci (pro jistotu zaloza vseho) nasledne upgrade pres iTunes na 1.1.3 (pomoci Shift+upgrade z lokalu) potom Ziphone 2.4 -a -j -u = vse funkcni aplikace mohu instalovat, muzu telefonovat, muzu smskovat zkratka vse.
Prekvapilo me ze jeste pred Ziphone jsem se dostal do telefonu bez problemu jen jsem nemel signal, za dalsi mel jsem v telefonu vse zachovano vcetne nastaveni, kontaktu, fotek, hudby. Ted max spokojenost.

Uživatelský avatar Cris | pon úno 18, 2008 1:30 pm

KeyserSoze píše:HELP. Udělal jsem update z 1.1.2 přes iTunes na novou verzi 1.1.3 a snažil se přes ZiPhone udělat jailbreak i aktivaci, jenže se nic nedělo. Uvědomil jsem si, že jsem předtím měl unlock přes iPhoneSIMfree a teď jsem stále v recovery modu, neustále dělám restore na 1.1.3 a zkouším ZiPhone verze 2.3

EDIT: Mám iPhone koupený s verzí 1.0.2, takže byl ještě s tím prvním bootladerem, po update se mi jednou na chvili podarilo dostat dovnitr a tam byl už nový bootlader. A když dám něco v tom ZiPhone, tak mi to v Progress lig ukáže: Entering recovery mode a potom už nic.

Záleží - do ktorého Recovery Módy si sa dostal: - je potrebný ten normálny (nie DFU) -> stlačiť Power + Home, kým sa neobjavý jabĺčko -> pustiť power ale Home držať ďalej - až kým iTunes nerozpoznajú tel.

Možno že može byť chyba keď si náhodou updatoval na 1.1.3 priamo z apple.com cez iTunes a nie z lokálneho súboru (firmwary nájdeš tu: http://www.iamiphone.ca/downloads.html)
Host
Host

KeyserSoze | pon úno 18, 2008 11:17 pm

Cris píše:Záleží - do ktorého Recovery Módy si sa dostal: - je potrebný ten normálny (nie DFU) -> stlačiť Power + Home, kým sa neobjavý jabĺčko -> pustiť power ale Home držať ďalej - až kým iTunes nerozpoznajú tel.

Možno že može byť chyba keď si náhodou updatoval na 1.1.3 priamo z apple.com cez iTunes a nie z lokálneho súboru (firmwary nájdeš tu: http://www.iamiphone.ca/downloads.html)

EE, prave, ze jsem updatoval ze stranek iamiphone.ca ale podarilo se mi to zprovoznit pomoci iTunes ve Windows a pomoci ZiPhone z unlock.no a ne primo Zibriho. Predtim jsem vse delal na Macu. A s tim ZiPhone z unlock.no byla maximalni spokojenost, uplne jednoduchy jako facka a plne automaticky. Jediny ceho jsem se lekl je, ze potom byl uplne prazdny a tak jsem SMSky, seznam apod. vratil ze zalohy a pisnicky znovu nahral z iTunes. Takze patrim mezi vas a konecne nejsem vazan na IPSF.

pete | pon úno 18, 2008 11:28 pm

Ziphonem jsem breaknul, aktivoval a unlocknul iphone. Nainstaloval iWorld. Telefon se zrestartoval a okamzite zmrznul. A to ted dela porad. Po restore, upgrade atd. Nevim co mam delat buuuu. Prosim poradte. Diky Petr

jirkaman | úte úno 19, 2008 12:11 am

Po odblokovani Ziphonem neni potreba instalovat iWorld, iPhone ti pojede s kazdym operatorem.

pete | úte úno 19, 2008 12:18 am

No jo, to je ted jedno. Telefon neje downgradeovat (itunes vzdy hodi hlasku). a po restore telefon nabehne a okamzite zamrzne. Pres google jsem uz objevil par podobnych zoufalcu, ale zatim zadne reseni :-(

P.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv