Iphonek 1.1.3 maká jak má!!!!
Pomohl až ZiPhone 2.0.
VŠEM MOC DĚKUJI za drahocené rady!!!!!!!!

3x sláva http://www.iphone.cz !!!!!!!
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
koralek píše:tak jsem rozchodil iphone pomoci ziplocku 2.0 pro mac, prijimam hovory i sms, odesilam sms, ale nejde mi volat (call failed). navic mi při instalaci BSD subsystemu naběhne hláška ''do not use passwd to change the password on 1.1.3, it is currently broken and will make SpringBoard crash continuously!" a OK nejde zmáčknout. rady?
ilijusin píše:vcera sem odblokoval novy iPhone 8GB (1.1.3. OTB) pomoci ZiPhone a normalne to slape, ale tady je problem: Kdyz nainstaluju nejakou aplikaci/aplikace, instalace probehen bez problemu ale po opusteni instaleru na home screen, normalne jako vzdy se zacne tocit "to kolecko" (ukazatel toho ze to neco dela), ale trva to neobvykle dlouho, po nake dobe carky z kterych je kolecko tvoreno doslova "ztloustnou" asi jako kdybyste dali typ pisma TUČNÉ, a po dalsi chvili se tel restartuje, a pri restartu se opet objevi kolecko a zas dokola, pomuze jedine opetna odblokace.
Podobny problem mel jeste 1 uzivatel (ZDE), takze nejsem sam
A nechapu proc to tak je pac sem stejnym zpusobem odblokovala jeste 1 (OTB 1.1.2) a ten funguje bez problemu, nejake rady?
Kozak Lukas píše:Zdravim
Chci se zeptat, koupil jsem iphone asi pred 2 mesici s FW 1.1.2 mam legalni verzi protoze ziji v anglii platim contract vyhovuje mi to ale potreboval bych nutne installer v iphonu.... tri tydny tomu jsem nainstaloval FW 1.1.3 a chci se zeptat jestli bych nejakym zpusobem mohl pres ZIPHONE installer dostat do iphonu????? nepotrebuju ho zatim odblokovat chci i nadale vyuzivat contractu.
predem dik
Sanka píše:ja jsem udelal vcera update na 1.1.3 pres iTunes, pote Ziphone 2.0 (koukam, ze uz je zase nova verze....nejak to nestiham, iPhone funguje bez mensiho problemku, (zatim sem tedy nezkousel wifi, jeste sem nebyl ve skole), zustaly mi v nem vsechny data a konecne mi fungujou hodiny, ktere mi padaly ve verzi 1.0.2...naprosta spokojenost...hlavni dik patri Vam moderatorove a adminovi, ze se tady o to tak pekne starate a prinasite porad nove navody a zkusenosti a rady...
szoustal píše:A zkoušel jsi znovu restore a novy unlock? Mel jsem jednou podobny problémy na 1.1.2. Tocilo se to kolecko az zatuhlo a konec. Zkoušel jsem všechno mozny, restarty a pod. Pak jsem to hodil k ledu, ze mam hold jednu cihlu. Po dvou dnech mi to nedalo a zkusil jsem to znova a vida, vse fungovalo jak ma. Jsou nekdy věci mezi nabem a iPhonem. Doporucuji ziphone 2.1. Vse funguje jak ma.
frolish píše:Sanka píše:ja jsem udelal vcera update na 1.1.3 pres iTunes, pote Ziphone 2.0 (koukam, ze uz je zase nova verze....nejak to nestiham, iPhone funguje bez mensiho problemku, (zatim sem tedy nezkousel wifi, jeste sem nebyl ve skole), zustaly mi v nem vsechny data a konecne mi fungujou hodiny, ktere mi padaly ve verzi 1.0.2...naprosta spokojenost...hlavni dik patri Vam moderatorove a adminovi, ze se tady o to tak pekne starate a prinasite porad nove navody a zkusenosti a rady...
Jak jsi updatoval baseband na 04.03.13_G ?
alexxx píše:budeš mít 4.6 pokud je nový a simku tam dej... stejně jí tam budeš muset někdy vložit.
KeyserSoze píše:HELP. Udělal jsem update z 1.1.2 přes iTunes na novou verzi 1.1.3 a snažil se přes ZiPhone udělat jailbreak i aktivaci, jenže se nic nedělo. Uvědomil jsem si, že jsem předtím měl unlock přes iPhoneSIMfree a teď jsem stále v recovery modu, neustále dělám restore na 1.1.3 a zkouším ZiPhone verze 2.3
EDIT: Mám iPhone koupený s verzí 1.0.2, takže byl ještě s tím prvním bootladerem, po update se mi jednou na chvili podarilo dostat dovnitr a tam byl už nový bootlader. A když dám něco v tom ZiPhone, tak mi to v Progress lig ukáže: Entering recovery mode a potom už nic.
Cris píše:Záleží - do ktorého Recovery Módy si sa dostal: - je potrebný ten normálny (nie DFU) -> stlačiť Power + Home, kým sa neobjavý jabĺčko -> pustiť power ale Home držať ďalej - až kým iTunes nerozpoznajú tel.
Možno že može byť chyba keď si náhodou updatoval na 1.1.3 priamo z apple.com cez iTunes a nie z lokálneho súboru (firmwary nájdeš tu: http://www.iamiphone.ca/downloads.html)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé