[archiv]unlock(ultrasn0w) pro FW 3.0 by DEV-TEAM Vypuštěn

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

bobbik | ned čer 21, 2009 10:38 am

Re: Ohlášen funkční JB a unlock(ultrasn0w) pro FW 3.0 DEV-TEAM

Ten ultrasnow na 3.0 ještě není k dispozici? Nahrál jsem 3.0, přes redsnow jsem ho odblokoval, ale mám ho asi stále zamčený. Neím co s tím! Pordí někdo??

iglovcan | ned čer 21, 2009 10:56 am

miiila píše:to mishal: Akorat ze ja nemam unlock nic takze nemam ani cydii, tak proto me zajimalo jak si mam udelat ten ultrasn0w z iphonu nebo cim mam vubec zacit

Cydiu dostanes do Ip len jailbreakom, a ultrasn0w je mozne tiez aplikovat len na Ip, ktory ma jailbreak, tak zacni tam, funkcnych navodov na jailbreak FW 3.0 je tu uz dost, takze urcite zacni tam. Po vypusteni ultrasn0w bude unlock operatora uz len zalezitostou niekolkych minut...
Iphone 3G 8GB, jailbreak, FW 3.1.2
Host
Host

Cyllon | ned čer 21, 2009 11:01 am

Tak už to fakt nechápu :( PORAĎTE někdo pls jakej je vlastně rozdíl mezi redsn0w, yellowsn0w, ultrasn0w ??? A hlavně co myslíte tím unlock? Myslí se tím odblokování pro aplikace třetích stran a nelegálního softu, nebo odemčení operátorů???

Já si udělal redsn0w a ten mi nejde... nainstaloval jsem si do phona 3.0 origo. a pustil redsn0w přesně podle několika návodů..(nejsem zas takovej negramota, takže jsem si jist že jsem vše dělal správně a to dokonce několikrát nejen podle CZ návodů..) A vždy se mi phone sekne při závěrečném držení tlačítka HOME...vlastně tam ani nejde udělat chyba..a???Proč to někomu jde a někomu ne??? Proč všichni čekáme na yellowsn0w když máme snad všichni phony z CZ??? Jsem z toho vola akýsi zmetený :( pls vysvětlete mi to někdo. Díky

iglovcan | ned čer 21, 2009 12:09 pm

Cyllon píše:Tak už to fakt nechápu :( PORAĎTE někdo pls jakej je vlastně rozdíl mezi redsn0w, yellowsn0w, ultrasn0w ??? A hlavně co myslíte tím unlock? Myslí se tím odblokování pro aplikace třetích stran a nelegálního softu, nebo odemčení operátorů???

To je to, o com som pisal niekolko prispevkov naspat. Podobnost nazvov vnasa do orientacie co je co, trosku chaos. Takze Yellowsn0w je odblokovanie operatora na jailbreaknutom Iphone s verziou FW 2.x, Ultrasn0w je to iste na Iphone s verziou FW 3.0 a redsn0w je vlastne jedene zo sposobov jailbreaku Iphone s verziou FW 3.0. Zasadnou skutocnostou je, ze ak chcem aplikovat odblokovanie operatora, teda ultrasn0w, musim mat Iphone jailbreaknuty napriklad prostrednictvom redsn0w. No a jailbreak je spominany sposob ako instalovat do Iphone aplikacie tretich stran.
Iphone 3G 8GB, jailbreak, FW 3.1.2
Host
Host

Uživatelský avatar samson010 | ned čer 21, 2009 12:45 pm

Takze nova sprava ohladom Ultrasnow, mal by pracovat so sim kartou s pin kodom , (yellowsnow nefungoval s pin kodom, pin kod sa musel vypnut) , takze aspon vieme ze natom stale pracuju a krati sa cas vypustenia :-)
Senior uživatel
Senior uživatel

Cyllon | ned čer 21, 2009 12:56 pm

Super děkuju teď už to chápu...A teď ještě teda proč mi nefunguje ten redsn0w ??? Stala se někomu podobná věc že vám to při závěru když už držíte jen HOME pak vám to napíše DONE! A nic? telefon zustane svítit černě a nenaběhne ani zmiňovaný ananas ani disc nic? prostě to zůstane viset? Co stím? Máte už všichni redsn0w?

Skix | ned čer 21, 2009 1:03 pm

to Cyllon: bejt tebou, tak zkusim celý proces opakovat (tudíž restore na origo FW a pak znova redsn0w). Píšou, že první start po ,,procesu" Redsn0w může trvat 5-10 minut....

Občas mi ten iPhone připadá jako malá alchymie, každýmu to dělá něco jinýho a každej musí zkoušet jinej postup než mu to na tom jeho ,,jabku" funguje...

:arrow:

Cyllon | ned čer 21, 2009 1:21 pm

Fakt??? 5-10min??? sakra kde si se to chlape dočetl??? :) Tak to já po cca 3min jsem rovnou udělal restore :D ale stejně je to divný měl by se objevit alespoň ten ananas nebo tak něco :(

no uvidíme zkusím to :) Jinak s tebou souhlasím...co iPhone to jiný jabko :)

Kdyby měl ještě někdo nějakou radu sem sní pls díky :)

miiila | ned čer 21, 2009 1:31 pm

TAKŽE, :D když nemam jailbreak, tak si ho mam udelat pomoci redsn0w a potom pockat az vyjde ultrasn0w to je celý?

Cyllon | ned čer 21, 2009 1:46 pm

jo taky jsem to tak pochopil :) ale upřímně práve dělám už asi po stý redsn0w a nejde mi to...tentokrád dokonce čekám už 15min...a nic :( myslím že bych počkal tohle je dle mého řešení pro NÁS nedočkavce :) určitě za nedlouho vyjde obyčejnej jailbreak jako vždy a nebudem to muset skládat jako puzzle..prozatím mi to připadá všechno jako špatnej vtip :)

miiila | ned čer 21, 2009 1:51 pm

jn ja prave nevim jestli do toho mam jit nebo ne, mozna radsi pockam, i kdyz uz se mi nechtej stahovat appliakce za prachy porad -.-

Skix | ned čer 21, 2009 2:16 pm

Redsn0w je právě nahrazení QuickPwn pro windows. Jinak pro Mac je nadále PwnageTool....

Určitě to bude mít nějaké mouchy jako mělo yellowsn0w v nejbližších dnech po vydání (přece jenom je to zase něco nového)...

Otázku jestli jailbreak ano či ne musíš zvážit sám, nicméně topic kde se to řeší je jinde...

A v Cydii (resp. Installeru, Icy) také nejsou všechny aplikace a u některých pokud ji opravdu chceš, tak musíš prostě do Appstore a zakoupit jí..

Cyllon | ned čer 21, 2009 2:55 pm

Už jsem asi přišel na to proč nefunguje ten redsn0w...na konci mi to totiž neuploaduje ani RAMDISC a ani KERNEL to mi to prostě nakonci nedělá...proč??? nechápu to? Rovnou mi to prostě napíše Done! a nic :( už mi z toho fakt jebe :!:

miiila | ned čer 21, 2009 4:58 pm

a kdyz si ztahnu z netu nakou app, tak de tam pak normalne dat? pac ted kdyz nemam jb a dam ji jakoby do itunes tak mi to pise ze je z neoverenejch zdroju a neuploudne se mi tam.

Uživatelský avatar miro1309 | ned čer 21, 2009 5:20 pm

O bude tym, ze si ju nezaplatil :D warez
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar jirka2908 | ned čer 21, 2009 5:27 pm

Cyllon píše:Už jsem asi přišel na to proč nefunguje ten redsn0w...na konci mi to totiž neuploaduje ani RAMDISC a ani KERNEL to mi to prostě nakonci nedělá...proč??? nechápu to? Rovnou mi to prostě napíše Done! a nic :( už mi z toho fakt jebe :!:

tak presne tohle je taky muj problemm ale jak ho vyresit ???????????
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme

Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

miiila | ned čer 21, 2009 5:47 pm

to ej jasny ze ne :D, rpave proto se tpam jestli dkyz budu mit JB tak tohle pude? :P

Pokud se tu nehodláš vyjadřovat správně česky, ale nějakou "pubertálštinou", tak sem ani nepiš příspěvky. Je utrpením číst tvoje vejšplechty, i když si myslíš, že jsi kdovíjak vtipnej! Beavers.

Uživatelský avatar cicolably | ned čer 21, 2009 6:13 pm

kde si si ich stiahol tam sa spýtaj čo dalej
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Dadla | pon čer 22, 2009 7:03 pm

achjo.. co se stalo s ultrasn0w?? kdyz uz ohlasili ze je funkcni... :(
Host
Host

Uživatelský avatar djha53k | pon čer 22, 2009 7:16 pm

miro1309 píše:O bude tym, ze si ju nezaplatil :D warez

No ja si ty apps napr koupil, jenze aby fungovali taxe musi prepsat jeden soubor, tak jako to bylo na FW2.x

Dadla píše:achjo.. co se stalo s ultrasn0w?? kdyz uz ohlasili ze je funkcni... :(

jak nefunguje? me a dalsim to tu funguje OK

/edit: omlouvam se, mam samo na mysli redsn0w :oops:
Naposledy upravil djha53k dne pon čer 22, 2009 7:19 pm, celkově upraveno 1
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

vlk25 | pon čer 22, 2009 7:17 pm

:shock: však veď ultrasn0w ešte nebol vypustený :shock:
Host
Host

Dadla | pon čer 22, 2009 7:22 pm

no nebyl.. ale ohlasili ho uz za funkcni a ze ho vypustí v již v patek minuleho tydne.. a nic:(
Host
Host

snake33 | pon čer 22, 2009 7:26 pm

Ahoj, udělal jsem redsn0w-win_0.7.2, ale dal jsem restore na oficiální firm. 3.0 a na něm jsem udělal ten redsn0w-win_0.7.2.
Chci se zeptat jesli jsem si neměl stáhnou nějaký upravený firm.
A pokud ano, pak jestli by nebyl někdo tak hodnej a nedal mi na něj ODKAZ.

Děkuji
Host
Host

Cyllon | pon čer 22, 2009 8:31 pm

Tak redsn0w konečně hotov..a co teď ještě něco? nejde mi snad nic instalovat ani z ICY ani ze Cydie??? Jak to? Mám něco špatně??? píše mi to nějakou chybu kde se píše něco o firmware a name...???To sem chtěl třeba jen blbej BossPrefs...

mishal | pon čer 22, 2009 11:22 pm

mohly by sa aspom na stránkach dev teamu objaviť neaké info ohladne ultrasn0w lked už zverejnili aj video tak už to mohly aj vypustiť nech to je ako je a potom upravovať ved aj yelowsn0w nebol od začiatku v poridaku a vydali ešte dalšie updaty. Alebo by aspom mohly spríjemniť to čakanie neakými zaujímavosťami na ich vebu :)

Silvinkoo | úte čer 23, 2009 8:23 am

Re: unlock(ultrasn0w) pro FW 3.0 by DEV-TEAM Vypuštěn

ultrasn0w konecne v cydii....pred hodinou ho dev team vydal...aspon tak pisu na svojej stranke... http://blog.iphone-dev.org/

Ultra's Now!

Ultrasn0w for iPhone 3G is ready!

1. Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0
2. Jailbreak your iPhone 3G using redsn0w or PwnageTool (this will also install Cydia/Icy)
3. Run Cydia or Icy
4. Please add the repo repo666.ultrasn0w.com to Cydia or icy
5. Search for ?ultrasn0w? in cydia or icy and install ultrasn0w
6. Reboot your iPhone 3G
7. T-Mobile USA users should disable 3G before using ultrasn0w
8. Enjoy
Vdaka dev teamu...
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow

iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

blahi | úte čer 23, 2009 9:24 am

Tak sem jel přímo podle návodu a iPhone nechce naskočit na displayji pořád jablíčko, pak chvíli jakoby přemýšlí a pak jablíčko už asi 10 minut v kuse

Kyklop | úte čer 23, 2009 9:26 am

blahi píše:Tak sem jel přímo podle návodu a iPhone nechce naskočit na displayji pořád jablíčko, pak chvíli jakoby přemýšlí a pak jablíčko už asi 10 minut v kuse

Tohle se mi taky stalo, pomohl jen Restore, novej JB a nakonec Ultrasn0w.

majaagenci | úte čer 23, 2009 9:59 am

Uz je to tu..... Mam to v telefone a naozaj to funguje ..... Ulrasnow na stranke dev teamu. Stiahnite si to. Som stastny.

blahi | úte čer 23, 2009 10:19 am

Tak restoruju du to zkusit znovu,....snad je to tím že se to musí dělat na čistej JB

Uživatelský avatar toncek | úte čer 23, 2009 10:39 am

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv