Krtko píše:Áno funfuje to presne ako backgrounder, vlastne je to náhrada za multitasking. Len na to treba jailbreak
To backgrounder je na cydii?a je to to isté ako multitasking???
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Krtko píše:Áno funfuje to presne ako backgrounder, vlastne je to náhrada za multitasking. Len na to treba jailbreak
dwick píše:votrelec005: dulezite je ze OS 4.0 bude pravdepodobne mit multitaskingzatim jsou to vsechno pouze spekulace a ve ctvrtek se teprve uvidi
l333v píše:...navic bych uvital radio kde bych nemusel mit prez internet coz ale nepujde protoze iphone 3gs nema vestavene zadne prijimaci zarizeni, ...
jnoveek píše:predpokladam pritomnost videohovoru
tvosi píše:iPhone 3Gs ma kombinovany Wifi/BT/radio cip, tzn. ze radio je sance, ze by mohlo byt
tvosi píše:GrizliPK: a to si vzal kde? me teda provolane minuty ukazuje, staci se kouknout do nastaveni/obecne/pouziti
McDog píše:Nema nahodou uz aj 2G/3G chip na prijem Fm?
ygy píše:podla mňa tam predstavia aj nový iphone......
tvosi píše:iPhone 3Gs ma kombinovany Wifi/BT/radio cip, tzn. ze radio je sance, ze by mohlo byt
GrizliPK píše:ked telefonujes 00:01 sekundu tak ukaxuje minutu... velmi nepresne to je
tvosi píše:dodo, ta aplikace jak prejedes po liste nahore a vyjede ti rychle ovladani Wifi, BT aj se jmenuje SBSettings
dodo_mt píše:Zacina to o 19:00 nasho casu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé