Nezapomeň že do výměry celního dluhu se počítá cena i DOPRAVA. Můžeš zkusit dělat blbého že jsi to nevěděl a možná ti to odpustí a možná ne a budou chtít doklad o zaplacení.
Dobré je, že k výpočtu používají cca kurz ČNB, takže u toho dražšího zboží se pár korun ušetří, ale nevim jestli ho mění každej den, zdá se mi že ne.
no vzdyt rikam ze k tomu bude faktura primo z apple .. maloobchodni cena .. coz je nejakych treba 1700usd + pojisteni a doprava .. to neivm kolik to je .. ale do 33k by se to melo vlezt tak jak tak ..
Tak se také u libjara poprvé nakupoval a naprostá spokojenost. Ptal jsem se ho, jak to je s Apple Mighty Mouse, kterou jsem chtěl. Říkal sice, že jí nemá na skladě, ale nabídl mi, že mi jí koupí přes ebay a pošle.
Vše proběhlo bez problému a myška po více než týdnu doma.
Mám dotaz zdali s někým z vás Libijaro komunikuje? Já se s ní nejsem schopen domluvit žádným komunikačním kanálem. Píšu mu maily, píšu mu na ICQ a nic. Na ICQ mi sice poslal asi dvě slova něco jako "tak piš" a tím to skončilo. Pak se odpojil a od té doby nic. Mě to moc seriózní nepřijde.
Případně bazarový. Vídám v libereckých prodejnách dost často velmi zachovalé iP. Ceny se ovšem po letních pádech opět šplhají nahoru. Stává se z nich cenný klenot.