[TurboSIM Bladoxx] Zkusenosti, postupy, dotazy

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

siana | úte led 08, 2008 11:29 pm

Mam problem a asi se budu ptat jako laik, za coz se omlouvam. Ziskala jsem iPhone 1.1.2, ale prodvajici mi ho dal bez puvodni originalni sim karty. Pokud mi nekdo TS bude instalovat, staci, kdyz pouzije jeho AT&T kartu, kterou jiz sam pouzil??? Diky za odpoved.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar tvosi | úte led 08, 2008 11:45 pm

ano staci...a v dnesni dobe je uz snad i zbytecne pouzit TS, lepe vyjdou jiz predprogramovane levne kopie - nextsim, magicsim, stealthsim...
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar sasaj | stř led 09, 2008 3:24 pm

@rony tak se te musim stejne pro jistotu zeptat v tomhle navodu
http://spravodaj.madaj.net/view.php/200 ... ple-iphone

JE SOUČASTI KROKU 3 PŘEDPROGRAMOVANI TURBOSIM?! nebo to je v jinem clanku

// a jeste kdyzt mam ted z ipoda tak staci tam hodit jen ten october a pak update na 1.1.2 ? 8)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | stř led 09, 2008 4:36 pm

sasaj: ano! ten samotny krok 3 je to programovanie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar sasaj | stř led 09, 2008 9:16 pm

mam stbou turbosim jeden problem u tohodle navodu se zaseknu u konce u http://spravodaj.madaj.net/ se zaseknu zde

na vašom iPhone choďte do Settings \ Phone \ SIM Applications \ Apple Saft \ Set \ Accept

nemam bohuzel tam PHONE/SIIM/ nemam proste :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | stř led 09, 2008 10:14 pm

potom nie je naprogramovana.

dve moznosti:

1. urobil si chybu v postupe programovania

2. pouzi z fora Odblokovanie temu, kde sa pise o vymazani turbosim pomocou TPIN

a zacni znova.

mne sa stalo u starsej SIM, ze mi iphone ju proste nevzal (NO SIM) ale to nebude asi tento pripad.

Doporucujem odskusat samotnu simku v inom telefone.

TPIN sa vklada V INOM TELEFONE, v ktorom zapnes funkciu aby bolo mozne pri starte vkladat PIN.

vsetko ostatne uz najdes v spominanych temach

mimochodom: keby som pisal s takymi preklepmi ako ty, tak by si mal z mojich odpovedi prdy s makom.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

JoeMax | pát led 11, 2008 1:18 pm

Ja se strasne omlouvam za absolutne lamersky dotaz, ale vrta mi to hlavou :) muzu Turbo Sim po odblokovani prodat, nebo ji musim porad pouzivat? :oops:

Paly | pát led 11, 2008 1:23 pm

JoeMax píše:Ja se strasne omlouvam za absolutne lamersky dotaz, ale vrta mi to hlavou :) muzu Turbo Sim po odblokovani prodat, nebo ji musim porad pouzivat? :oops:

Jasne, ze ju mozes predat ked ju uz nebudes potrebovat, ale so vsetkym prislusenstvom co Ti doslo, hlavne ten kodik na odprogramovanie TurboSIM :).
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

JoeMax | pát led 11, 2008 4:13 pm

PALY píše:Jasne, ze ju mozes predat ked ju uz nebudes potrebovat, ale so vsetkym prislusenstvom co Ti doslo, hlavne ten kodik na odprogramovanie TurboSIM :).

Aha... stejne nevim :D tj. je karta vazana na jeden telefon? :o

Uživatelský avatar rony | pát led 11, 2008 5:07 pm

kludne predaj aj svoj obciansky preukaz. mas ho neopravnene.

//spachal: rony, klid, ne kazdy musi vedet vsechno a da se to sdelit i slusneji. A mimo to, obcansky prukaz je stejne ne ve Tvem, ale v majetku statu :P ..
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

JoeMax | pát led 11, 2008 5:08 pm

rony píše:kludne predaj aj svoj obciansky preukaz. mas ho neopravnene.

:oops:

jen jsem se ptal, proste nevim, zda svou simku vkladam do Turbo a je tedy nutne ji mit neustale v permanenci...

Uživatelský avatar rony | pát led 11, 2008 5:52 pm

nekvotuj zbytocny text predoslych prispevkov.

keby si hladal, nasiel by si odpoved priamo v tomto fore.

ANO. MUSIS.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

JoeMax | pát led 11, 2008 10:08 pm

Dekuju a nezlob se...

Johny_Wallker | pon led 14, 2008 6:59 pm

Prosím lidi o pomoc. Odblokoval sem Iphone s verzi 1.1.2 pomocí TS. Jde vše ,ale posílání sms ne :(.Příjmání funguje. Poradí někdo?

Uživatelský avatar rony | pon led 14, 2008 8:37 pm

iWorld?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Johny_Wallker | pon led 14, 2008 8:39 pm

Nahranej volani/příjmání hovoru a příjmáni SMS jede. Jen posílání SMS ne.. iWord nahranej a nastaveno czech republic.. Díky za reakci nevíš co s tím ?

michal33 | pon led 14, 2008 10:16 pm

1.1.2+turbosim

mam turbo sim na 1.1.2 a zacinaji mi mensi problemi pre odesilani sms... a ztroutou signalu

siana | úte led 15, 2008 9:38 am

Slepit či neslepit TurboSIM se sim ???

Ráda bych se zeptala na váš názor ohledně doporučovaného postupu slepení TS se simkou. Ve většině návodů se doporučuje oboustranná lepicí páska, je součástí balení nebo kde ji sehnat?
Na TS teprve čekám, ale chci být připravená. Pokud se neslepí, nehrozí, že TS "uvízne" uvnitř telefonu při vyndavání sim nebo že vůbec nepůjde kryt na sim otevřít??
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | úte led 15, 2008 1:53 pm

Re: Slepit či neslepit TurboSIM se sim ???

To musi byt ale VELMI tenka obojstranna paska. a nie po celej ploche, su tam kontakty.

V skutocnosti treba len trochu pozornosti a opatrnosti pri vkladani a potom uz nemusis riesit, ci je zlepena alebo nie je.

Takze ja doporucujem skor opatrnost, jemnost, pozornost a je to lepsie ako zlepit a potom to tam rvat basebalkou :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

siana | úte led 15, 2008 2:45 pm

Díky, Rony, tady se člověk fakt dozví snad všecko... :wink:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | úte led 15, 2008 3:58 pm

Este ma napadlo, ze SIM sa do iphone vklada na takom "tanieriku" ak si to este nevidela.

do neho vlozis SIM (vyrezanu) na nu TS, a cele to opatrne drzis, aby sa to neposunulo a iba zasunies do telefonu.l pri zasuvani kontrolujes aby sa to neposunulo.

celkom dobre si neviem predstavit ako by som to lepsie pripevnil, takze radsej sa raz sustredim a je to raz pre vzdy dobre.

pri vyberani to vybehne von v pohode - uz mam par pokusov za sebou, takze nie je to nic strasne.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

dhbikes | úte led 15, 2008 4:08 pm

nejde odeslat SMS

Mam 2. den odblokovany IP na turbosim.fungoval paradne az do dnes kdy mi prestalo fungovat odesilani sms.vse ostatni chodi tak jak mam jen odesilani ne.vzdy to hodi error sending message, na 3 vteriny to hodi no service a pak zas zpet eurotel.Iworld beha tak jak ma.nevim co delat.diky za jakoukoliv radu

Uživatelský avatar rony | úte led 15, 2008 6:12 pm

Re: nejde odeslat SMS

skus vybrat TS a vlozit znovu a poriadne.

ak to nepomoze. tak pouzi postup na "obcerstvenie" TS - tj. vymazat TS a znovu naprogramovat.

viac ti poradit neviem.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

dhbikes | úte led 15, 2008 11:34 pm

tak parada,je o par hodin pozdeji a uz si ani nezavolam.zobrazuje se pouze NO SIM.nebudete nekdo na srazu kdo by se mi na to mrknul?diky moc

Fish | stř led 16, 2008 4:15 pm

WIFI

panove odblokovaval nekdo iphone na nejaky verejny wifine? chystam na unblock 1.1.2. OOB s Turbosim a nemam doma wifi. Tak me napadlo to udelat v naky kavarne kde by treba byla wifi atd... muze s tim byt nejaky problem? V jednom z tech navodu nekdo psal ze muze byt i problem jestli si clovek blbe nastavi wifi router atd... No proste co me s timhle muze cekat za komplikace?

Uživatelský avatar rony | stř led 16, 2008 4:48 pm

NO SIM moze znamenat, ze si TS nerozumie s danou verziou SIM karty operatora.

to sa mi stalo so SIM Orange SK pricom so SIM O2 SK mi slape bez problemov. Moze to byt tvoj pripad. a ak ano, neda sa to riesit inak ako poziadat operatora o vydanie inej verzie SIM karty.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Johny_Wallker | stř led 16, 2008 7:47 pm

Re: WIFI

Fish píše:panove odblokovaval nekdo iphone na nejaky verejny wifine? chystam na unblock 1.1.2. OOB s Turbosim a nemam doma wifi. Tak me napadlo to udelat v naky kavarne kde by treba byla wifi atd... muze s tim byt nejaky problem? V jednom z tech navodu nekdo psal ze muze byt i problem jestli si clovek blbe nastavi wifi router atd... No proste co me s timhle muze cekat za komplikace?

No tak komplikace ani ne. Zálezí jak budou mít nastavenej rputer. Když restartuješ Iphone tak router může přidělit jinou IP.. ALe tak to by taky neměl být problém jen si zjistíš IP znovu v Iphoně a zadáš jinou. Teda podle mě. Já s tím problémy neměl. Teď mám jen problémy s TS. ALe tak s tím si nikdo neví rady :(

Uživatelský avatar rony | stř led 16, 2008 10:43 pm

Re: WIFI

zdoraznujem ten problem,z e po restarte telefonu ti moze cudzia wifi pridelit inu IP. a vtedy je to naozaj problem, musis to vediet poriesit.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Fish | čtv led 17, 2008 1:41 am

Diky za odpovedi. rony myslis ze je to jak pise wallker? ze proste jenom zadam zase jinou IP adresu kterou mi sit pridelila? nebo je nutny aby pred restartem a po restartu mel iphone pridelelnou stejnou IP?

Uživatelský avatar rony | čtv led 17, 2008 2:00 am

podla navodov je vhodne zaistit, aby mal telefon pevne pridelenu ip adresu.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Johny_Wallker | čtv led 17, 2008 2:06 pm

Podle návodu to tak je to máš pravdu, ale jak říkám připojuje se to přes IP a když zadáš pak jinou kterou ma po restartu IPhone přidělenou tak se na IPhoun připojíš tak či tak.

dhbikes | čtv led 17, 2008 2:19 pm

Tak jsem pozadal operatora o novou sim verzi, slo to pul dne a jiz opet pise no sim instal,no service nebo no sim.
takze fakt nevim :-(

dhbikes | čtv led 17, 2008 2:59 pm

takze nove zpravy.na druhem telefonu jsem zadal aby byl pouzit Pin na sim.vlozil do iphonu a iphone beha (i se starou verzi)doufam ze to chvili vydrzi a nebudu vecer opet psat ze to nejde.

Fish | čtv led 17, 2008 4:20 pm

Johny_Wallker: super, dik za rady. snad to nebude problem. jinak teda tady reakce na turbosim nejsou uplne pozitivni... vypada to ze s tim je dost problemu. aby pak clovek kdyz bude vylozene potrebovat telefon nebral s sebou jeste pro jistotu starou nokii :-D

radbrad4 | sob led 19, 2008 10:18 am

Já doporučuji turbo sim z maczone (http://www.maczone.cz) ale pozor!!! jedna verze je pro iHračky ze zámoří a druhá pro ty z Evropy. Já si jí teprve kupuju ale když nepude tak co... Mam právo do 14nácti dnů vrátit :lol:.

Pepule | ned led 20, 2008 8:48 am

Octorep

Dobry den,

Potrebuji poradit, jiz druhy den se snazim rozjet Iphone 1.1.2 s TS. Ale dostanu se dofaze kdy downgradnu na 1.1.1 a rozjedu TS s tim ze nejde volat,SMS a nemam signal. Ale kdyz se chci podivat co mam na SIM nahrane, jako treba Ebanku atd.. tak to vidim.:(((.

MYslim ze to je tim ze me nejde pak oetovne, kdyz updatnu na 1.1.2 pouzit Jail.. Protoze me vzdy zahlasi ze neni nainstalovany Octoprep...I kdyz jee..:(

Netusite kde je chyba?

Wallker_PF | ned led 20, 2008 1:31 pm

2 Pepule

Ahoj, tak zaprve je zbytecne rozbihat TS na 1.1.1, kdyz Ti jde u UPDATE na 1.1.2. Za druhe po instalaci OktoPrepu nerestartuj telefon, pripoj ho k iTunes, SHIFT+tlacitko UPDATE (NE RESTORE!!!),vyber 1.1.2 update, pak Jailbreak 1.1.2 a pak programuj TS.

Pepule | ned led 20, 2008 7:57 pm

Re: 2 Pepule

Ahojky,

Jako chapu ze je zbytecne rozbihat to pod 1.1.1, ale delam to presne jak rikas.. Po instalaci, dam update s ALTem, nebo Shiftem.(podle OS), ale proste to rekne ze neni naistalovan...:(

NEvim nevim...

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon led 21, 2008 1:21 am

Na iphone.cz jsem pridal novy clanek tykajici se odblokovani pomoci TurboSIM karty. Pripominky a diskze patri prave sem :).

* http://www.iphone.cz/?text=275-navod-na ... x-turbosim

Fish | pon led 21, 2008 4:51 am

re

diky moc za navod!!! konecne poradne ucelena verze a pekne prehledna a diky bohu za ty obrazky.. :-) ta slovenska fakt nebyla nic moc a myslim ze s timhle navodem uz to musi zvladnout fakt uplne kazdy... takze znova diky! :-)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv