Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
johnnn píše:Dotaz, co doručenky?
caesar píše:1-Ani Na iPadu ani na iPhonu nemam vubec zadne systemove tapety. Mate to taky tak?
2-Jak nastavim blikani diody pri dorucene zprave? Ptam se proto, ze ta moje neblika
double píše:http://gizmodo.com/5809621/how-to-upgrade-to-ios-5-today-without-any-developer-account
Netreba ani dev acc
oliver.es píše:Ku*va fix. Budík mě nevzbudil s iOS 5. Nastavil jsem na 8.00 a nic. Když se podívám, tak se tam najednou objevilo 20.00. Dejte si na to pozor ať nezaspíte do práce !
oliver.es píše:
ad 1/ taky nemám tapety
ad 2/ dioda mi neblikala a po 6ti hodinách od instalace sw začala sama....
caesar píše:A pri jake prilezitosti blika? Pouze u neprijatych hovoru nebo i u SMS?
Simonnek píše:Máte možnost spouštět foták z lock screenu? Tuhle funkci nemůžu najít
ScorpionSX píše:"Vyčistenie" notifikácií v Notification Centre by mohlo odstrániť aj badge na ikonke aplikácie - keď už som si raz tú notifikáciu pozrel tak o nej predsa viem...
ScorpionSX píše:@Metalgirl
je fakt, že aspoň na built-in apps to mohli ešte trochu vylepšiť, ale myslím že takto ako to je, je to takisto dobre použitelné
tvosi píše:vam tedy funguji ty notifikace u facebooku? me se zatim zadna nezobrazila :/
ScorpionSX píše:tvosi píše:vam tedy funguji ty notifikace u facebooku? me se zatim zadna nezobrazila :/
Už sa mi jedna zobrazila, ale vôbec má facebook tie notifikácie akési spomalené, raz ich zobrazí, raz nie...aj na iOS 4.x...celé je to akési divné.
@Metalgirl
jj, to znie celkom dobre...možno sa dočkáme v niektorom ďalšom update
A s tými miznúcimi notifikáciami je to pravda, jednu otvorim, skontrolujem, ale zvyšok tam už nezostane...dúfam že je to len záležitosťou beta verzie a vo finálnej to už bude.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé