Moje zkušenosti s Beta3 jsou zatím takovéto:
Nainstaloval jsem ji přes OTA z Beta2. Po startu jsem měl aktivní polohování u kterého jsem nepřišel, která app to dělá. Postupným vypínáním bylo polohování aktivní. Jakmile jsem polohování telefonu vypnul a zapnul, tak to bylo OK. Po restartu telefonu se situace opakovala.
Po aktualizaci mi nefungovalo korektně zobrazování využití baterie - ukazovalo to stejný čas využití a pohotovosti.
Signál WIFI - neřekl bych, že se to u mě nějak markantně zlepšilo. V místech kde jsem měl problémy se signálem na 5.0.1 mám problémy i teď s Beta3. (mimochodem Galaxy S se tam vůbec nechytá

)
Problémy se signálem GSM jsem doma nepozoroval ani s 5.0.1. To odzkouším až se dostanu do práce, kde jsem na hranici 3G-Edge. Přepínač jenom vítám. Psal jsem si o něj i do Applu.
A teď trochu moje spekulace, která je asi nepravděpodobná. Připadá mi, že se maličko zlepšil fotoaparát za snížených světelných podmínek. Jakoby nebyly detaily šumem tolik degradovány.
Momentálně zkoušim nacpat do telefonu Beta3 ze souboru, tak jsem zvědavej zda-li problémy vyšumí.
Edit: Po instalaci Beta3 ze souboru a restore z 5.0.1 si můžu odškrtnou problém se zobrazováním využití baterie. Časy už jsou OK.
Problém s aktivním polohování přetrval. A už vím co to dělá. Vypnul jsem 3G a v Nastavení->Polohové služby->Hledání mobilní sítě - mi zůstává aktivní (GPS) i když jsem k mobilní síti připojen. Jakmile to vypnu a zapnu, tak je to OK. Po restartu problém přetrvává. Mám s tím problém jenom já?