Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Anndy píše:Golf: Display v aute - to bude suvisiet s podporou prepojenia iOS (najma siri) a systemov v autach od vybranych vyrobcov slubenou od modeloveho roku 2014. Ale co presne - netusim.
btw. nezda sa vam, ze nove ikonu su vacsie ako stare? Alebo je to iba opticky klam?
Metalgirl píše:A taky, že téma radikálně promazáno! Své dojmy, jak se vám iOS líbí či nikoliv, sdělujte zde: Co rikate na novy iOS7? O baterii už tady nechci vidět ani jedno slovo. Také už tu nechci vidět, jaká aplikace funguje či nefunguje. Je to beta a je jasné, že ne všechny appky pojedou, jelikož nejsou aktualizované pro nový iOS. Zaměřte se spíše na nové fuknce v iOS 7. A hlavně před položením dotazu si dané vlákno přečtěte, ať se tu dotazy neopakují stále dokola. Uvědomte si, že ne každý toto téma pravidelně sleduje a když tu příjde po vás, musí se pročítat tím balastem, který jste tu vytvořili. Děkuji.
saikan píše:Kalendar mi nezobrazuje odebirany kalendar ical. Poradi nekdo?
Barberry.pha píše:To Golf: když nejsi na WiFi máš u hudby možnost stažení písničky/alba?
Mi se to ukazuje pouze u Wifi, při vypnuté pouze přehrává.
By mě zajímalo zda je to pouze v Bete nebo zase nějaká úprava a nemožnost si stáhnout hudbu přes mobilní data dopředu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé