Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Saddako píše:Přijde mi, že to na iP4S žere baterii neskutečně rychle... Dělal jsem čistou instalaci bez obnovy.
Metalgirl píše:Ti, co to máte na iPhonu 5, co všechno za možnosti či funkce obsahuje aplikace fotoaparát? Napište někdo, jsem zvědavá.
Metalgirl píše:Ti, co to máte na iPhonu 5, co všechno za možnosti či funkce obsahuje aplikace fotoaparát? Napište někdo, jsem zvědavá.
Draupni píše:Měl bych dotaz. Umí IOS 7 vyběr všech emailů, resp. označení všech emailů jako přečtené?
Midnight píše:Vcera vecer som to nahral do iPadu 4 a spokojnost... nove zvucky, nove pozadia (velmi pekne) .. rychlost je lepsia ako beta 6 na iphone... akurat stahujem pre iphone nahodim to aj tam...
inak da sa niekde stiahnut itunes 11.1 ? na macu myslim ... netreba mi syncovat nic nakolko sa data po aktualizacii nemazu zo zariadenia, ale na internete som cital ze vraj na macu sa syncovat da a na windowse nie.. lenze mne vyhodilo hlasku ze pre sync treba 11.1 a preto sa ipad nemoze pripojit na itunes.
Jamie47 píše:Dneska jsem iOS 7 GM s úspěchem rozchodil přes tento návod:
http://supermac.cz/2013/09/jak-nahrat-i ... m-vydanim/
výborně vysvětleno, vše srozumitelné a jasné.
Freaders píše:to apple trochu nedomyslel.. jsou lidi co mají DEV, ale nemají MAC a ti jako já teď čučej na 11.1 required...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé