Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Saddako píše:Přijde mi, že to na iP4S žere baterii neskutečně rychle... Dělal jsem čistou instalaci bez obnovy.
i kdyz musim na druhou stranu rict ze baterka jako nic moc vydrz teda
.. ale myslim si ze mam asi spatnou uz tu baterku..

Jinak pri odemkmuti a prechodu na plochu, lze kliknout na aplikaci, ktera se po okamzitem rozlozeni ikon spusti, nicmene to postrada prakticky smysl, rozlozeni ikon je skutecne velmi rychle. Provedl jsem jen testik, ze jsem po odemknuti ihned tapnul na prvni ikonu hodin a po rozlozeni okamzite probehlo spusteni.
Asi ho casem vypnu uplne, protoze tato moderni uprava pravdepodobne zacne lezt na nervy.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
"
Metalgirl píše:Ti, co to máte na iPhonu 5, co všechno za možnosti či funkce obsahuje aplikace fotoaparát? Napište někdo, jsem zvědavá.

Metalgirl píše:Ti, co to máte na iPhonu 5, co všechno za možnosti či funkce obsahuje aplikace fotoaparát? Napište někdo, jsem zvědavá.
Draupni píše:Měl bych dotaz. Umí IOS 7 vyběr všech emailů, resp. označení všech emailů jako přečtené?

Midnight píše:Vcera vecer som to nahral do iPadu 4 a spokojnost... nove zvucky, nove pozadia (velmi pekne) .. rychlost je lepsia ako beta 6 na iphone... akurat stahujem pre iphone nahodim to aj tam...
inak da sa niekde stiahnut itunes 11.1 ? na macu myslim ... netreba mi syncovat nic nakolko sa data po aktualizacii nemazu zo zariadenia, ale na internete som cital ze vraj na macu sa syncovat da a na windowse nie.. lenze mne vyhodilo hlasku ze pre sync treba 11.1 a preto sa ipad nemoze pripojit na itunes.

http://img.tapatalk.com/d/13/09/12/a4uguda5.jpg
"

Jamie47 píše:Dneska jsem iOS 7 GM s úspěchem rozchodil přes tento návod:
http://supermac.cz/2013/09/jak-nahrat-i ... m-vydanim/
výborně vysvětleno, vše srozumitelné a jasné.

"

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

Freaders píše:to apple trochu nedomyslel.. jsou lidi co mají DEV, ale nemají MAC a ti jako já teď čučej na 11.1 required...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé