V sobotu plánuji výlet do Dresden, máme to kousek, tak jsem se chtěl zeptat, zda tušíte jak to bude vypadat ? Má cenu to zkoušet či bude totálně vyprodáno ?
Díky
Honza
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

robsol píše:Pánové k té rychlosti iP5 vs. IP5S. Osobně si myslím, že normální uživatel už moc rychlosti v běžné operativě s telefonem nepozná. IP5 je ve skutečnosti již velmi rychlý sám o sobě.
Nezapomeňte ale na jednu zásadní věc a tou jsou všudypřítomné animace. Na iP5 jsem používal tweak na zkrácení/zakázání animací a nevěřil jsem vlastním očím jak již tak rychlý telefon se ještě subjektivně zrychlil. Po vypnutí tohoto tweaku jsem byl z "továrního" nastavení iP5 dost rozladěn.
Co jsem tím chtěl říct?
Podle mě je 5 i 5S neskutečně rychlá, ale kazí to ty animace rádoby pro efekt. Po nějaké době mě už neskutečně štvou.

tommygun píše:Par dni taky mam 5S a musim rict, ze je to asi nejlepsi iphone, kterej jsem kdy mel. Nova space grey barva je fakt hezci nez stara sediva z petky. imho jsem stal ve stejne fronte jako Kotelnik, ale vubec jsem se nedostal dovnitr
Svoje postrehy jsem sepsal do mensi recenze tady (snad ten link nevadi): http://jablickar.cz/prvni-dojmy-z-iphon ... -touch-id/

Majkyn píše:Jen tak mimochodem, napadlo Vás třeba, že kusů iP5S je opravdu dost, ale nedostatek je pouze uměle řízená akce ze strany Apple?

Sice je to kazdy rok s uvedenim noveho iPhonu stejne, ale spis se jedna o standardni reseni Applu (naklady, kapacita, logistika) a v tom evidentne nehodla nic menit. Vyrobi se v pocatku tolik a tolik, ktery je z jejich strany stanoven, to se rozproda a pote prichazeji dalsi vlny pro uspokojeni cekajicich zakazniku.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

sysel píše:Zdarec.tak koupen ip5s v anglii.
Chci se zeptat jestli je normalni ze tzv.chrasti na poklep ?
4s byla tedy vice "solid"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

Nedalo mi to a volal jsem tam. Pan s ruskym prizvukem samozrejme. K vyzvednuti jsou v centru prahy. Kusu ma pry opravdu dost. Ptam se kdyz prijdu treba za tyden zda li budou ?? Ano urcite. Pojedu pro ne zase po vykendu. Tak co si o uom myslet ?

Leonko píše:boha keď vidím tie ceny v US (849$ = 627€) a v Nemecku 899€ tak normálne nervy
nedá se nic dělat...akorát jsem se vrátil z dovči, čekajíce změny na CZ http://www.store.apple.com jako že budu moct objednat nový iph a ono kupodivu nic
tak holt ještě přesně nespecifikovaná doba čekání...nějaké offiko uvedení data prodeje v dalších zemích se od applu asi nedočkáme co? Takže "napínavé" sledování shora uvedeného shopu a webu.. 
MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
R.I.P. SJ

A teď zas naopak mám kolem sebe bandu lidí která má bílou 5ku tak jsem si řekl, že zlatá už je na mě moc extra, bílou má ted každej, tak se vrátím k černý...A jak psal kolega Kotelník, ten kovovej rámeček z boku z toho dělá nádhernej telefon..Není to klasický černý ,,nic"..Mě se to hodně líbí
)

majkl02 píše:Nemá někdo zkušenost s tímto inzerátem? Rád bych tam nakoupil, ale mám to přes celou čr, tak se radši ptám předem a třeba se tu někdo najde a já budu vědět jestli jet nebo ne.
http://mobil.bazos.cz/inzerat/27955060/ ... -barvy.php

iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé