Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
michello píše:Podepisuje se to jen kvuli tomu aby ten iPhone byl skladem na obchode... a tarify se resi az v den prodeje
Moment, tak teď v tom mám bordel![]()
Někdo říká, že rezervaci si můžu udělat jen když si chci koupit iPhone s tarifem a jiný zase tvrdí, že si jej můžu rezervovat i když jej chci bez kontraktu (nedotovaný).
Jak to teda je![]()
![]()
truhlik píše:Chci se zeptat, zda nedotovany iphone od 02 bude zzroven odblokovany ci nikoliv.
Diky
truhlik píše:Chci se zeptat, zda nedotovany iphone od 02 bude zzroven odblokovany ci nikoliv.
Diky
Dejv94 píše:A ta aktivace přes iTunes je když máš telefon přidanej v PC?? nebo ta aktivace co to je??? Já to neznám
pakr4 píše:Nevím to jistě, ale nevidím důvod, proč by ti ho dávali zablokovaný,
pakr4 píše:Já jsem to také ještě neviděl, ale asi připojíš iPhone k PC s nainstalovaným iTunes a pomocí toho se to aktivuje ...
Takže na T-MO si ještě asi budeš muset počkat, pokud se nic nezměnít-mobile.cz/iphone píše:...Cenu přístroje uveřejníme až těsně před samotným prodejem...
fales píše:Kde si zjistil tech 150MB? Co znam, tak tady koluji informace o nejakejch 39 nebo 37MB (za tyden)...
Maximus-CZ píše:...podle mýho názoru bude na 90% zablokovaný pouze na toho daného operátora, u kterého si to, byť bez tarifu, koupíte
N3o21 píše:...Ani jeden je už několik let neblokuje...
japezz píše:Tak ze by VF konecne se chystal ukazat co nabidne? nevim jak vam ale me vodafon veb sekce IP funguje jen napul, tqak mozna kazdou chvilku se tam neco noveho obevi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé