Vše kolem nového FW 1.1.3

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 7:22 pm

drzim palec, nech je to 1.1.2 OOB :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

sti/b9 | úte led 22, 2008 8:08 pm

Nene v obchodě kolem 17.1. Došlo rovnou k výměně za funglovku.Jestli ale to tam přehráli to nevím.Ale snad to zjistím.Schodou okolností letím v pátek do Vegas tak tam na to kouknu.

Uživatelský avatar lofounek | stř led 23, 2008 1:03 am

Zde je zajimava diskuze o tom, jaka verze fw bude v iPhonu, pokud si ho koupite nyni. iPhony z tydne 51 a 52 jsou pry udajne jeste 1.1.2
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Almi | stř led 23, 2008 7:44 am

iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | stř led 23, 2008 9:54 am

ze sme sa to uz dozvedeli aj bez mobilmania.cz :-)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

$$Ing.Dolar$$ | stř led 23, 2008 5:51 pm

takze je to uz prolomenz nebo ne?jestli jo mohl by nekdo napsat nejaky navod do fora?

Uživatelský avatar tvosi | stř led 23, 2008 5:57 pm

je to prolemeny ale nikdo z verejnosti postup nezna, ten vyjde asi az po vydani SDK
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

$$Ing.Dolar$$ | stř led 23, 2008 6:06 pm

tvosi píše:je to prolemeny ale nikdo z verejnosti postup nezna, ten vyjde asi az po vydani SDK

a co je to ten SDK?a vi se priblizne kdy by to vyslo?

kvikvik | stř led 23, 2008 6:28 pm

pouzij to co mas a zadej treba do wiki, tam najdes odpoved...
Host
Host

Uživatelský avatar tvosi | stř led 23, 2008 7:34 pm

$$Ing.Dolar$$ píše:a co je to ten SDK?a vi se priblizne kdy by to vyslo?

SDK je urcen pro vyvojare pro tvorbu aplikaci
vyjit ma koncem unora tusim
btw. co takhle zkusit hledat? :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

$$Ing.Dolar$$ | stř led 23, 2008 8:48 pm

sem hledal ale nedohledal jsem :lol:
Je velkz ryziko si ted objednavat iphone s fw 1.1.3 a cekat na unlock?Lip receno na kolik procent je jisty ze ma ten unlock vyjit?

Uživatelský avatar rony | stř led 23, 2008 8:53 pm

Pan inzinier: riziko existuje. kazdy den je vyssie. Podme si tipovat na kolko percent je to iste, ze unlock vyjde! Ja tipujem na 1:3, ze to bude na 70 percent.

Kolko mas rokov?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar lofounek | stř led 23, 2008 9:19 pm

Porad se tady kazdej dohaduje o vecech, ktere tu nikdo s jistotou nemuzu vedet...ma tohle smysl? Radeji at nekdo napise napr., ze uz narazil na 1.1.3 OOB nebo neco takoveho a ne otazky typu...bude pristi stredu opravdu snezit?
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

$$Ing.Dolar$$ | stř led 23, 2008 9:27 pm

rony píše:Pan inzinier: riziko existuje. kazdy den je vyssie. Podme si tipovat na kolko percent je to iste, ze unlock vyjde! Ja tipujem na 1:3, ze to bude na 70 percent.

Kolko mas rokov?

preco se ptas kolik mi je?to mam tak detske otazky?:lol:
pro Lofassa:Ja se neptam jestli bude ve stredu snezit ale na to jestli vubez vide unlock,protoze bych si ho chtel co nejdriv poridit

Uživatelský avatar lofounek | stř led 23, 2008 10:03 pm

Taky si myslim ze na veku nezalezi. Co se tyce toho snezeni :) myslel jsem to tak, ze nikdo nevi jestli vubec a kdy vyjde unlock, takze nema smysl o tom spekulovat. Osobne iPhone taky jeste nevlastnim a novy privezeny ze statu bych asi ted neriskoval, protoze kdyby se uz jednalo o 1.1.3, tak by mohla nastat ta situace, ze ti bude doma lezet na stole pekne dlouhou dobu krasne tezitko. A to kvuli tomu, ze prave nevime jestli ten unlock vyjde a kdyz vyjde tak nevime kdy :?
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar marxel | stř led 23, 2008 10:11 pm

$$Ing.Dolar$$ píše:sem hledal ale nedohledal jsem :lol:
Je velkz ryziko si ted objednavat iphone s fw 1.1.3 a cekat na unlock?Lip receno na kolik procent je jisty ze ma ten unlock vyjit?

je to lahke... vynasobis pocet firmwarov (do predposledneho fw vratane) soctom dni od jednotlivych firmwarov do ich prelomenia, to cele umocnis poradovim cislom najnovsieho frmwaru, spravis druhu odmocninu toho celeho, to cele podelis nasobkom poctu vsetkych dni od kedy vysiel iphone a planckovou nekonstantou, co je vlastne terajsi rok a vyjde ti 18%, co teda neni ziadna slava.... byt tebou tak sa na to vykaslem... je to risk....
Host
Host

Uživatelský avatar tvosi | stř led 23, 2008 10:21 pm

tak ted pro vsechny co se ptaj na takovy hovadiny:
Prestante se ptam na kolik procent to ci ono, jestli se vyplati kupovat nebo ne, si to sakra zhodnotte samy jestli jo nebo ne, a ptat se pul roku dopredu jestli to ma cenu je docela uhozeny, kdyz ho chcecte tak si ho kupte a neptejte se poad na tkovy ielevntni otazky :idea:
ps.: ommlouva se za tu cervenou ale trebas by si to uz mohli precist a prestat s tema blbejma otazkama
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

majk11 | čtv led 24, 2008 12:36 am

Tak pokud jsem se díval na Ebay.com dobře, tak v USA je již v prodeji v Apple Store už verze 1.1.3. Na Ebay ho již nabízí několik prodejců a je nový zabalený. S jedním jsem si psal a ten mi odpověděl že už není šance u něj koupit verzi 1.1.2. Může se lišit podle lokality a podle zásob v Apple Store.

Julek | čtv led 24, 2008 12:19 pm

to tvosi

A bude hůř 8)

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar tvosi | čtv led 24, 2008 5:46 pm

nj evidentne....za blby dotazy by to chtelo davat basu nebo rovnou mazat :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Julek | čtv led 24, 2008 5:48 pm

Taky jsi začínal ne :wink: si vzpomeň, někdo se ptá a pak lamentuje, někdo si vše nastuduje a až potom se ptá. lidi jsou různí :)

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar tvosi | čtv led 24, 2008 7:32 pm

ale jo zacinal, jen sem ale nejdriv procet cely tohle forum, kouknul na zahranicni a az pak se ptal...a opravdu otazky typu co myslite mam si koupit iphone? to je fakt moc :lol:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

peco30 | čtv led 24, 2008 8:12 pm

Ja sa cudujem ze to tu riesite
1. Ked sa blbo pita a chcete odpovedzte mu cez PM (kazdy zacina !)
2. Alebo sa vyjadrite k prispevku nad ty, alebo k topicu traheadu
3. Len tym kazite kvalitu fora a je tu teraz niekolko zbytocnych prispevkov
ktore su absolutne od Temy ( vratane TOHO CO TU pisem JA)

PS : navrhol by som to zmazat !!!

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 11:06 pm

tato tema sa moderatorsky neriesi, je to tliachanie okolo 1.1.3 takze tu mozeme teoretizovat a hadat sa

preto to tu ani moc nemoderujeme, pretoze aspon vsetci ti objavitelnia 1.1.3 sprav postupne zistuju, ze len tu ich nespacifikujeme.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar mylan | čtv led 24, 2008 11:15 pm

Tak nám zverejnili jailbreak trošku skôr :)
http://cre.ations.net/blog/post/iphone- ... k-released
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 11:23 pm

dik idem citat :)

update: nejdem, stranka nejde

obcas treba text rychlo skopirovat.,,,

aha, uz to ide :)

pre istotu kopia:

ell, the iPhone Dev Team has done it again. A working jailbreak for 1.1.3 is finally here.

This jailbreak, like the 1.1.2 jailbreak, comes as an upgrade. This means you need to have a 1.1.1 or 1.1.2 jailbroken phone already, before you can begin.

Right now there's only a Windows iBrickr-based version of the image creator but I'm hard at work on a Mac version, so expect it soon.

Here's how you do it:
- Start with a 1.1.1 or 1.1.2 jailbroken phone with Installer.app installed.
- Plug in your phone via USB to your computer.
- Download, extract, and run iBrickr Special 1.1.3 jailbreak edition (ibrickr.exe in the archive).
- iBrickr will determine what firmware you are running on your phone and make sure you can run the update.
- iBrickr will then guide you through the process of obtaining and modifying the 1.1.3 firmware (make sure to read everything thoroughly).
- iBrickr will upload the new firmware image to your phone. Note that this only puts the file on your phone and does not modify it at all, yet.
- When iBrickr finishes (should take about 10 minutes), it will tell you to go to Installer and install the "1.1.3 soft upgrade" package. Do that.
- When the installer finishes (this should take another 10-15 minutes), your phone should reboot with a fresh activated 1.1.3 firmware.

I'll be posting a video tutorial on Gear Live's Bleeding Edge real soon, so watch for that!

treba tento soft k tomu:
http://devices.natetrue.com/iphone/ibrickr-jb113.zip
Naposledy upravil rony dne čtv led 24, 2008 11:24 pm, celkově upraveno 1
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

peco30 | čtv led 24, 2008 11:23 pm

Tak toto je konecne k teme a na toto sa myslim cakalo !!!

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 11:28 pm

teraz je otazka, ci sa to nejakym sposobom nedotkne vsetkych tych TS klonov :-)

ja mam dojem, ze ak bol telefon povodne 1.1.1 alebo 1.1.2 tak by mali ist ale radsej to nebudem skusat.

cize: ja na 1.1.3 neupgradnem.

pockam na tych hlupych, co to urobia omylom a tych mudrych, co radi experimentuju :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

peco30 | čtv led 24, 2008 11:33 pm

rony : potom by si mohol urobit aj navod ty si na to expert
ja ties asi pockam nie ze by som nevedel po anglicky ale racej pojdem podla niecoho co bude sk/cz
Predpokladam ze po nahodeni je treba spravit downgrade na baseband z 1.1.2 FW a buchnut na to AnySim 1.2.1 ??? Opravte ma ak sa to je zle dik

Uživatelský avatar mylan | čtv led 24, 2008 11:37 pm

Veď to, že o unlock statuse po upgrade tam nepíšu... Ako to je teda s unlock iphonami je otázne, ale veď všetci si počkáme na pár testerov a potom poprípade po dobrom návode :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

peco30 | čtv led 24, 2008 11:47 pm

Ten "1.1.3 soft upgrade" podlamna spravi to ostatne za nas !! Myslim si ja lebo co ine to moze byt na uz jailbraknutom phone? To je ale len moja domnienka

Uživatelský avatar rony | pát led 25, 2008 12:35 am

su dve moznosti:

mam 1.1.3 OOB a s tym mi nepomoze ani, ze existuje jailbreak. Unlock na nom zrejme nepojde

mam <= 1.1.2 OOB a tam mozem teda upgradnut na 1.1.3 s jailbreakom ale kedze sa o unlocku nic nepise, tak potom:

a) napriek jailbreaku plati, ze fw 1.1.3 aktivne zamedzi funkcii TS
b) je mozne, ze funkcna TS z 1.1.2 pojde aj na upgradnutom 1.1.3

toto su len moje spekulacie ale viac moznosti zrejme nie je.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar mylan | pát led 25, 2008 12:44 am

Tu su niektoré odpovede na otázky ohľadom jailbreaku: http://www.tuaw.com/2008/01/24/1-1-3-ja ... s-release/

2 najhlavnejšie veci:
Those who have avoided upgrading in order to preserve their iPhone unlocks will be able to use most of the 1.1.3 software but will not have access to the new Google Location feature.

Using special SIMs Will you be able to use TurboSIM/StealthSIM, etc?
Since this frankenupgrade does not affect the baseband, one assumes that yes, you will be able to use these--but that's a personal guess and unconfirmed.

Takže:
    - iphone ostane odomknutý, ale nebude fungovať služba google locations, ktorá je viazaná na novú verziu basebandu.
    - Predpokladá sa, že pri používaní turboSIM/StealthSIM by mal byť unlock zachovaný, ale je to len predpoklad, nepotvrdený...

Osobne ešte stále bežím na 1.1.1 verzii a zatiaľ samozrejme ostávam. Uvidíme ako to bude s oficiálnymi aplikáciami... Či nebudú nejako viazané na novšiu verziu basebandu :?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

petr52 | pát led 25, 2008 12:53 am

Tak jsem to vyzkousel na 1.1.1oob a vse ok. Baseband zustal z 1.1.2 i s soft unlockem a po restartu vse funkcni. Jdou i z installeru naistalovat vsechny app co jsem pouzival a i ty jsou funcni.Rovnez zustanou v ip vsechen obsah (kontakty fotky hudba i videa).

Láďa | pát led 25, 2008 1:02 am

Aha, tohle není zveřejnění jailbreaku
"This is not strictly speaking a full jailbreak. This is a soft upgrade process that lets us continue to keep the vulnerabilities secret."

Takže prakticky ideální řešení - lidi mohou jailbreak provést a vývojáři ho nemusí zveřejňovat. Neboli zhruba kde by bylo AnySIM kdyby neuvolnili zdrojáky.

Uživatelský avatar spachal_tmp | pát led 25, 2008 1:32 am

Doporucuji se vsem drzet tohoto webu: iPhone Status Ticker Dalsi radeji no comment.

Pozn. mod. rony: vazne je lepsie tie adresy davat do znacky URL!!! pretoze si pridal za adresu bodku, chvilu mi trvalo najst stranku, na ktoru si odkazoval ale nasiel som, nenapadlo ma, ze prave ta bodka vadi. Spachale co si to spachal :-)

Láďa | pát led 25, 2008 2:16 am

Ok, vyzkoušeno na 1.1.2 (upgradovaný) a funguje. Jenom
a) V 1.1.3 nefunguje SummerBoard
b) Aplikace zůstaly nainstalované, resp tváří se tak v Installeru, ale spustit se mi je už nepovedlo. Někde je jednoduše Uninstall & Install, zrovna u té nejdůležitější (SSH) to spadlo s chybou. Takže jsem nahodil Mobile TextEdit a smazal ho z XML souboru Installeru, potom už je možné SSH nainstalovat.
c) Telefon zůstal unlocknutý, kdybych si to ale nepřečetl předem, tak tenhle pokus nedělám :-)
d) Celé to bylo na pár kliknutí, vývojáři odvedli skvělou práci.

Edit: Přerovnávání ikonek je výborné, Customize oproti tomu byl trochu porod. Další velké plus texty písniček. Za nefunkční SummerBoard to asi nestálo, ale to snad nebude trvat dlouho :-)

raziel628 | pát led 25, 2008 3:54 am

tak aplikace jsem vyřešil není nutno je odinstalovat a znova instalovat. Stačí nainstalovat SSH připojit se pomoci WinSCP(doporučuju předtím vymazat cache ve WinSCP) a vytvořit zástupce na /var/root/Applications (původni složku doporučuji pro jistotu za zálohovat). Mě to takhle funguje, tak doufám že kvůli mému postupu nebude dělat nikdo restore :roll:

Jinak přehazovaní ikonek super, novinky v mapách po reinstalu češtiny hází- string not found(maličkost). Jediná ohromná nevýhoda nefunguje skrývání ikon nebo jsem na to aspoň nepřišel, takže mám celkově 64 ikon. Categories funguje ale diky nefunkčnosti Customize se neskrývají ikonky.

Julek | pát led 25, 2008 8:12 am

Budu jako rony... také chvilku počkám. Já zrovna mám popisky u ikon schované takže nefunkční summerboard by mi vadil.

Pokračujte ve zkušenostech s odblokováním zde.

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=1310

Ať tu nemáme ve dvou diskuzích návody co dělat po odblokovaní atd.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

speq | pát led 25, 2008 10:58 pm

myslite ze ked mam 1.1.2 na ceste tak si mam kupit turbo sim alebo daku simku prsote alebo radsej pockat ?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv