Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Zedjunior píše:Mám iPhone 2G a velký problém. V domnění, že existuje jailbreak pro 3.1 jsem nechal oficiální 3.1 nahrát do iPhone. Restore na 3.0 nešel a tak jsem si na internetu našel iREB. Spustil a nějak nějak nevěděl jak se používá.. kamarádka má Macbook, tak jsem zašel k ní a zkusil JB přes PwnedTools, které vždy hlásilo chybu s DFU módem. Ani opětovný restore na 3.1 nešel, a tak jsem to vzdal a šel domů. Zde už jsem měl stažený custom FW aktivovaný a odblokovaný pro 2G. Ale ani ten mi do iPhone nejde nahrát. iTunes vždy hlásí chybu 1603 - k jejímu odstranění je potřeba iREB ale to mi záhadně nefunguje. Teď mám iPhone v tom "tmavém" DFU módu a nechal jsem udělat restore na 3.1. Obrazovka zbělala, naběhlo jablíčko a v iTunes je neustále okno s Preparing iPhone for restore. Nevítě někdo co s tím? Díky
Maki píše:No jestli vám chybí jen logo operátora tak se mrkněte sem System\Library\Carrier Bundles\ a vaše jméno operátora, a tam by měli být dva png soubory a dva soubory s plist
Colpeas píše:Zedjunior píše:Mám iPhone 2G a velký problém. V domnění, že existuje jailbreak pro 3.1 jsem nechal oficiální 3.1 nahrát do iPhone. Restore na 3.0 nešel a tak jsem si na internetu našel iREB. Spustil a nějak nějak nevěděl jak se používá.. kamarádka má Macbook, tak jsem zašel k ní a zkusil JB přes PwnedTools, které vždy hlásilo chybu s DFU módem. Ani opětovný restore na 3.1 nešel, a tak jsem to vzdal a šel domů. Zde už jsem měl stažený custom FW aktivovaný a odblokovaný pro 2G. Ale ani ten mi do iPhone nejde nahrát. iTunes vždy hlásí chybu 1603 - k jejímu odstranění je potřeba iREB ale to mi záhadně nefunguje. Teď mám iPhone v tom "tmavém" DFU módu a nechal jsem udělat restore na 3.1. Obrazovka zbělala, naběhlo jablíčko a v iTunes je neustále okno s Preparing iPhone for restore. Nevítě někdo co s tím? Díky
Mohl bys zkusit downgrade na 3.0 podle TOHOHLE NÁVODU a pak tam šoupnout Coustom firmware 3.1. Mně to fungovalo na 3G, ale návod na downgrade funguje i na 2G. další postup už je tu popsán několikrát....
Hodně štěstí.
pajcer píše:Moje 2G s tymto CS FW 3.1 slape ako hodinky - je rychlejsie a tusim aj baterka trocha viac drzi...
Rozbehal som aj PUSH
crusader píše:Pokud někdo má zájem tak zde je možné stáhnout custom FW 3.1 pro 3G, který jsem vytvořil a na mém iPhonu funguje v poho..
bamban007 píše:Použit FW od crusadera, vše funguje jak má, akorát nejde logo operátora, ale to už si ani nevšímám. Oproti 3.0 se mi zdá, že telefon tak nehřeje, jako u 3.0 při nabíjení i synchronizaci (předtím to bylo taky v pohodě, opravdu slabé teplo).
Odzkoušeno na iP 16GB (white) od O2, ale používaná SIM VF, předtím 3.0 JB, stačilo SHIFT+RESTORE (a udržet nervy)
milan1988 píše:Tak zde jsem upnul custom firmware pro iPhone 3G. Zkoušel jsem ho na svém iPhonu zakoupeném v čr u t-mobilu a vše je funkční
ulož.to:
http://uloz.to/2529296/iphone1-2-3.1-7c144-custom-restore.ipsw
share-rapid:
http://share-rapid.cz/stahuj/335675/iphone1-2-3-1-7c144-custom-restore.ipsw
czshare:
http://czshare.com/913279/VQ9d/iPhone1%2C2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw
crusader píše:Pokud někdo má zájem tak zde je možné stáhnout custom FW 3.1 pro 3G, který jsem vytvořil a na mém iPhonu funguje v poho..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé