ScorpionSX | ned úno 14, 2010 10:28 pm
Ale tu vôbec nejde o to, či si tie hry a SW budeš kupovať alebo nie, ide o to, že Apple proste niektoré funkcie telefónu zámerne blokuje aby potom s velkou slávou uviedol nový model ktorý to ako zázrakom podporuje hoci používa rovnaký HW ako predchodca. A takisto je JB potrebný pre odblokovanie telefónu, čo je ďalšia vec, ktorej totálne nechápem, aký to má význam...už len najjednoduchší prípad keď ide človek niekam do zahraničia na dlhšie, tak predsa nebudem platiť pálky za telefón v roamingu, ale kúpim si nejakú obyč. kartu na kredit a volám z tej. Bohužial, s iPhonom nie (ČR, SR (Orange) a pár iných krajín sú našťastie výnimka).
Nechcem sa navážať do Applu, popravde sa mi táto ich politika páči, majú to výborne premyslené marketingovo, ale ako "enthusiast" používatelovi mi sú niektoré veci nepríjemné (hlavne to odblokovanie).
Ja momentálne čakám na JB, hacktiváciu a unlock 3.1.3 pre 3GS, lebo momentálne mám doma iBrick, keďže jediný spôsob ako dostať telefón s recovery loop bolo nahrať mu nový FW, nič iné nešlo ani na ďalších 5 PC ktoré som skúšal...
A btw, nemôžem si odpustiť poznámku k tomu kupovaniu, veď práve, keď už máš na taký drahý telefón, to nemáš tých pár centov na zopár apps? Veď keď ich už raz kúpiš tak ich máš na furt, neviem čo vymýšlate všetci s cenami...

iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."