Já si myslím že oni v Apple nebudou menit FW jen kvuli tomu že pár jedincům to nejde. Jak tu psal Jackie, když tam hned nekdo narve JB a neoptimalizované aplikace tak se to seká. Ale já nepozoruji ani snížení rychlosti, ani RAM, stále to je stejné. Spíš se zaměřit na doladení sveho IP. Je tu hodne lidi co trvdili že jim to s iOS4 nejede a seká se to. A pak dali 4.0.1 ktery nikde nemá napsanou nejakou optimalizaci na rychlost ( kdyby tam byla tak se Apple chlubí

) a najednou jim to behá. Tak to může byt kvuli čemukoliv. Já osobne bych nechtel telefon co by se sekal, takže chápu to rozhořčení, ale zkusil bych znovu a čisty IP, nervat tam JB a mraky aplikací.
Taky je dobre si uvedomit že za krátký čas nepojedou aplikace na starém FW. Jak to dycky bohužel byva. Hodne použivam IP pres program EveryTrail kvuli GPS. A na 3.0, to bylo nic moc presnost, a dalsi FW už parádní, i když jsem jel na motorce v lesích, mestech a ted na 4.0 jsem spokojen na maximum. Taky se ale bojim co mi jaky FW vyvede. Na 2xxx mi sla paradne Wifi, na 3.0 sem ji nechytl tam kde byl signál plny a když ano, tak to blblo a nechtelo se to pripojit na dalsim update na 3xx už pohoda od té doby. Takže doporucuji zkusit znova update. Já nedelam update pres DFU, rovnou dám update a nikdy problem nebyl.