Nový iphone 3g??

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ava | úte kvě 27, 2008 11:54 am

Re: Nový iphone 3g??

Nebude! Věřte mě, že bude stát uplně stejně jako stál doteď.
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar terry | úte kvě 27, 2008 12:34 pm

To by bylo docela pekne - jak rika yankee. Ale souhlasi s Julkem !! Prosim Vas, tohle nema cenu resit. Resi se to porad dokola a je tu sedm stranek diskuze v podstate o nicem.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)

oldrich.mladek | úte kvě 27, 2008 12:53 pm

Toto lidi neodradí, potřebují to rozebírat, ikdyž je to debata o ničem. My na webu to řešíme tak, že ty spekulace potom smažeme až očekávaný produkt je představen. To pak začne vlna, ve které se debatuje o tom zda je to opravdu tak dobrý nebo ne a pořád dokola. Lidi se chtejí bavit, mají radi klepy a spekulace. 9.6 to ustane, pak se to dá smazat :wink: .

bazztard | úte kvě 27, 2008 5:05 pm

Uz aby bylo 9teho. Moc jsem zvedavej s cim zase prijdou :lol:

Uživatelský avatar Dave | úte kvě 27, 2008 5:07 pm

ja bych byl nejradši kdyby nic nevycházelo, bojim se že to bude lepší než iPhone který ted mám, a na jinej si eště počkám než si našetřim...
iPhone XS Max // watch // mac
Moje heslo - nikdy to nevzdávej, restore pomůže vždy!
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar schmiedy | úte kvě 27, 2008 5:37 pm

Napodobne... :mrgreen:
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

Phill | úte kvě 27, 2008 6:55 pm

UAAAAAHHH...ja se tak tesim na novej iPhone...ani nevite jak....mam hroznej abstak na nejakou hracicku a kdyby nerekli, ze bude novej, tak kupuju Iphone 1.0... :)

Uživatelský avatar sasaj | úte kvě 27, 2008 11:12 pm

a myslite nebo vite ze s novim iphonem prijde hned i update 2.0?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zedjunior | stř kvě 28, 2008 6:22 am

Fotografie: Nový iphone 3G!

Fotografie: iPhone 3G White
(zatím se neví jestli se jedná nebo nejedná o fake)

Obrázek

Obrázek

("krunýř" pro 3G iPhone)
Obrázek

Vypadá to dost přesvědčivě :wink:
Zdroj: Engadget

clie | stř kvě 28, 2008 8:56 am

Tohle vypadá fakt věrohodně a jestli bude takhle opravdu vypadat nastáva dilema - černý nebo bílý? :-D Oba vypadají skvěle :)

Uživatelský avatar terry | stř kvě 28, 2008 12:52 pm

Uvidime. Bila je taky elegantni, ale na druhou stranu dost nachylna na umazani apod. Kazdopadne tohle je asi to nejverohodnejsi, co jsem videl. Do predstaveni uz tolik nezbyva. (uz jen prodat muj touch :) :arrow: PM)

mmhardky | stř kvě 28, 2008 2:49 pm

Vypada to presvedcivo. Ten Iphone sa uz urcite musi vyrabat pokial to chcu do par tyzdnov predavat, takze sa nejakemu cinanovi proste podarilo prepasovat mobil s fotakom do fabriky. Hlavne to ze sa jedna o diely (vnutro tam chyba:) ma celkom presvedcuje. Inac by to bol hodne kreativny fake :) Inac sa objavili aj fotky kovovej matrice na silikonove griffin puzdra pre Iphone 2.0 a presne to zodpoveda tymto obrazkom. Cize ja uz som presvedceny.

clie | stř kvě 28, 2008 3:51 pm

terry píše:Uvidime. Bila je taky elegantni, ale na druhou stranu dost nachylna na umazani apod. Kazdopadne tohle je asi to nejverohodnejsi, co jsem videl. Do predstaveni uz tolik nezbyva. (uz jen prodat muj touch :) :arrow: PM)

Bílá se sice lehce ušpiní, ale zase na ní nejsou vidět otisky :). Stejně to vyhraje černá, ale na bílou se určitě taky podívám

Zedjunior | stř kvě 28, 2008 7:35 pm

Byl bych pro matnou černou jako je na MacBooku :) A když by měl být ve třech barvách, tak určitě černou.

Julek | stř kvě 28, 2008 8:19 pm

ot
bílá mi pro chlapa taky moc nesedí .. jsem zvědav jak to dopadne nakonec..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Zedjunior | stř kvě 28, 2008 10:30 pm

Já bych typoval, že bude verze černá a stříbrná. A pro Americký trh i RedProduct červený iPhone.

Ta bílá mi tam tak nějak nesedí :)

clie | čtv kvě 29, 2008 8:31 am

MacBooky jsou taky černý a bílý. Apple má skoro všechno bílé, tak je docela pravděpodobné, že bílá bude :). Ta červená teda nevim no, tady ji asi fakt neuvidíme a v americe možná :)

mmhardky | čtv kvě 29, 2008 8:42 am

Predpokladam ze bude len white a black. Aspon co si pamatam, tak teraz niekde tusim na at&t stranke omylom bolo na vyber iphone white a iphone black, ale samozrejme to hned stiahli. Podla mna to pojde ruku v ruke s Macbookom. Aj ked samozrejme, kto vie...

MiBi-MacZone.CZ | čtv kvě 29, 2008 9:40 am

co?jak?proč? | čtv kvě 29, 2008 12:37 pm

mě by se bílá celkem dost líbila a nevidim důvod proč by něměla bejt pro chlapa:)

ilijusin | čtv kvě 29, 2008 1:11 pm

k tem barvam, nevim jestli ste si vsimli ze od vydani cerneho iPodu, zacina se cerna barva cim dal objevovat skoro na vsech pristrojich od Applu, ale to je jedno, asi si koupim bilou...

a k tematu, ta fotka toho krytu je prvni opravdu obstojny unik informaci, vypada to celkem slusne, a taky se uz po nekolikkrate pridavam k tem co haji filozofii, pockejte si chvili a nechce se prekvapit :)

Zedjunior | čtv kvě 29, 2008 1:20 pm

Apple jde spíše do stříbrné (iMac, MacPro, MacBook Air, Cinema Displeje, apod.). Design MacBooku nebyl teď dlouho změněný a proto je stále v bílé a černé. Stejně jako MacMini. Navíc Mac OS X Leopard se k stříbrnému hardwaru hodí a naopak Mac OS X Tiger se hodil k bílé (mají to ale pořešené co 8) ).

Kdyby to bylo postavené na stejné politice jako MacBooky, dopadlo by to asi tak že levnější iPhone s menší paměťovou kapacitou by byl bílý a ten s vyšší kapacitou paměti černý, samozřejmě i dražší :) ... což je ale samozřejmě blbost.

A když je řeč i o tom červeném iPhone. iPhone je velice atraktivní a zisk z něj nebude malý. Proto by jako RedProduct by v boji proti AIDS mohl pomoci :wink: Myslím si že je to dost pravděpodobné a logické, tím také tato informace dostává více na důvěryhodnosti :roll:

Phill | čtv kvě 29, 2008 3:17 pm

no já nevím, mě ten bílej plast příjde hrozně ''lacinej'', vám ne? Teď iPhone s tou sříbrnou vypadá luxusně, ale tohle vypadá jak nějaká hračka, doufám že to je fake..

ilijusin | čtv kvě 29, 2008 3:31 pm

ono to se to zda lacine proto, ze je to celo-plastove a ne hlinikove (nebo z ceho uz...) jako doted a to je kvuli novym prijimacum 3G singalu a GPS, ktere se predpoklada ze novy iPhone bude mit

Uživatelský avatar Dave | čtv kvě 29, 2008 9:50 pm

Treba vyjde jen novej FW a zadnej iphone :)
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | čtv kvě 29, 2008 10:00 pm

dufajme, ze novy fw bude aj na nase stroje a bez problemov.

v nic ine nedufam.

cisto zo zaujmu by som si novy model aj chcel ohmatat :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

clie | pát kvě 30, 2008 7:26 am

Já si myslim že update půjde i na "starý" iPhone. Nechtěl bych být v pozici Apple, když bych oznamoval, že to nepůjde - amíci by je zašlapaly do země. Stačí si vzpomenout jak to vypadalo, když Apple najednou zlevnil iPhone o 100$ :D.

Ale taková spekulace: update může být dostupný až za delší dobu, aby se lépe odstartoval prodej nového modelu. Nebo může být i zpoplatněn, jako je to třeba u starého iPod Touch :). Čert ví, ale dočkat se nemůžu

fajnman | pát kvě 30, 2008 7:35 am

Ja bych rekl, ze bude dostupny a i to nove iTunes hned ten den jak se ma prodavat ve spanelsku, melo by to logiku. Otazkou je take dostupnost a dostupnost, muze se stat, ze jim uniknou nektera data a proto bych se nebal, ze bude placeny. Stejne tak vase spekulace jde asi spatnym
smerem, je silene moc lidi, kteri tam maji beta verzi, tak nevidim duvod proc by nam najednou nemel jit. :wink:

clie | pát kvě 30, 2008 10:15 am

Nejde o to neměl..ale povolí to apple? Betu uvolnil pro vývojáře, ale jak se zachová nakonec. Né já věřim že ji Apple uvolní a nezachová se jako například Nokia.. Nová verze OS..kupte si nový přístroj, něco podobného se občas děje i u WM zařízení.

Uživatelský avatar Almi | pát kvě 30, 2008 11:22 am

clie píše:Ale taková spekulace: update může být dostupný až za delší dobu, aby se lépe odstartoval prodej nového modelu. Nebo může být i zpoplatněn, jako je to třeba u starého iPod Touch :). Čert ví, ale dočkat se nemůžu

Nemyslím že to tak bude. Skúsme isť na to logicky. Kúpiš si iPhone 2 generácie, náhodou sa niečo stane a potrebuješ urobiť restore. Neverím že ak si práve vycáloval kopu peňazí za iPhone, tak si zaplatíš ešte aj za fw 2.0.
Možno aj keby to chceli nejak ošetriť, to znamená že k firmware (cez iTunes)by mali prístup (zatiaľ) iba tí čo si kúpili iPhone 2, tak nič nebráni tomu, aby ho totyčný sprístupnil aj nám ostatným :)
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

fajnman | pát kvě 30, 2008 3:24 pm

nikdo se neptal jestli apple povoli odblokovat iPhone, nebo ne.. a stejne sme si ho odblokovali. ja resim jen tuto otazku, pokud pojede, tak ho budeme mit temer vsichni a to jestli to bude nebo nebude legalni, jestli ho da k dispozici nebo ne, to je jedno, stejne tak jako ted, mame internet, je tam vse, casem se to stejne uvolni, i kdyz to zakazou, zablokuji atd. stejne se najde nekdo kdo to prolomi, neni co resit.. takze resim, jestli pojede, nic jineho mne nezajima. jako doted.

daneczech | pát kvě 30, 2008 8:54 pm

kdyby iphone vypadal takhle, tk by to bylo super...
http://youtube.com/watch?v=Y37dDeRCX14

Uživatelský avatar terry | pát kvě 30, 2008 9:01 pm

daneczech píše:kdyby..

Prave to kdyby. Uz se tady resilo mnoho verzi.. Kazdopadne pokud by to melo ty fce, co jsou ve videu, nebylo by to spatne, ale podle me by to byla na apple az moc velka "revoluce".

Btw. youtube trochu pozmenili design, ne?

daneczech | pát kvě 30, 2008 9:13 pm

jj zmenili design...

ale bylo by to pekny, kdyby se Springboard taky pretacel...

Uživatelský avatar Dave | pát kvě 30, 2008 9:18 pm

to je mazec, třeba FW 2.0 to mít bude :P
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar terry | pát kvě 30, 2008 9:23 pm

O tom ale docela pochybuju. Navic bych rekl, ze springboard je takhle vyhovujici a pretaceni nijak nepotrebuje. Spis naopak si myslim, ze takhle jsou ikonky prehledneji usporadane nez kdyby byly "nalezato".

Ale opet to jsou jen spekulace..

daneczech | pát kvě 30, 2008 9:25 pm

njn, asi by nebylo moc lidá co by to využilo

ty jo ja už se nemůžu dočkat... :twisted:

Uživatelský avatar insoul | sob kvě 31, 2008 12:41 am

jedine co by som na novom iphone uvital je gps ktpre mi vazne dost chyba inak ma iphone vsetko co potrebujem takze 3g je pre mna zbytocna zalezitost spolu s ostatnymi vylepseniami ktore iphone 3g prinesie, teda ak prinesie :P
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

clie | sob kvě 31, 2008 8:00 am

Ten koncept na tom videu vypadá fakt dobře. Přetáčení sice nevim jestli bych využil, ale využití stavových ikon k rychlemů přístupu by bylo fakt super :). Ale je to jen koncept, třeba se něčeho z toho dočkáme

daneczech | sob kvě 31, 2008 11:33 am

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv