Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
cicolably píše:OT:
Pre vsetkych co nepochopili tu aj v inych vlaknach napr.iTunes 10.5
Toto je vsetko testovacia "BETA"
To nie je android ,ze vam hodia nefunkcny OS (najnovsie Samsung povolil Cyanoge Mod - cize o FW co by sa mal starat vyrobca,nechali na ludi-amaterov,to mi je podpora jak hrom)ak to bude funkcne,nepoviem ze na 100% ale na 95% tak bude september a oficialny iOs 5. Zatial ste vsetci testeri alebo ...
Maximus-CZ píše:V tom článku na iDnes jsem si všimnul vychytávky, o který jsem nevěděl a tu o ní nepadlo slovo.
V Notification center, když slidnete po widgetu s počasím, zobrazí se předpověď:)
rony píše:to sem na fprum chodite len lamentovat a zobrat o pomoc? ani jeden nepopise, co vsetko zistil? alebo v skutocnosti vsetci ste ten dev ios chceli a v skutocnosti nedokazete rozoznat ani ikonku messages od ikonky playboy a tak neviete popisat rozdiely v detailoch medzi ios 4 a ios5? kaslem na toto vase baterkove a "nejde mi" vlakno.
Vinnetou píše:OT: tak jsem si přečetl všech 6 stránek s milionem příspěvků a musím podotknout, že jsem se dozvěděl asi 7 nových věcí co nebyli na Keynote a to tu je milion příspěvků...fakt o ničem...každej tu akorát brečí co mu nejde...takže jestli tohle téma někdo nepromaže nebo rovnou nesmaže a nenapíše jen souhrn, tak to vážně nemá smysl...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé