Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

, aktivované - wifi, 3G, push, iCloud, jas trochu nad půlkou.

)

Po celom dni sa vraciam domov s 45-50% bateriou. Pred betou 3 to bolo takych 30%. U mna je to hlavne mnozstvom hovorov, kde pri 3G zerie ako svina. Taktiez rano mi teraz po noci zmiznu uz iba max 1-2% z baterie. Konecne som so svojim 4s max spokojny. Dostojny nastupca po 4-ke 

Ted jeste kdyby se dalo na obrazky ve streamu koukat i pres webove rozhrani a byl bych s nim spokojeny.
to mate vazne tak slabu vydrz ze 7 hod pouzivania a 11 stand by??? dalsia ze po celom dni ze 40 % ??? Uspech ze cez noc klesne len o 1-2 % ??? Ja mam stary dobry iOS 5 zapnute vsetko(samozrejme wifi) hram hry, surfujem, stahujem, fotim, pusch notifikacie za den aj 2-3 z hrier ktore mam. Mam pouzivanie 6,5 h a stand by 1 den 12 h baterka 5%. To mam V.I.P. iPhone alebo ako??? Normalne rozmyslam ci si vobec davat 5.0.1. alebo 5.1. 

"
"
Pakalo píše:Zdravím
Mám Iphone 4S - 16GB,T-mobile a i po instalaci IOS 5.1 beta 3 mi stále vypadává signál. Chvilku mám plný a najednou telefon hledá síť. SIM kartu jsem vyměnil za novou, PIN jsem zrušil už vážně nevím. S reklamací mám problém, protože mám prasklé přední sklo ve spodním levém rohu. Nemůže to mít nějakou souvislost? Ale když jsem měl IOS 5 vše fungovalo i s prasklým sklem.
Díky předem za nápady

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé