Co bys zduraznil jako vyhody a nevyhody 5S oproti 4S ci iP 5.Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Co bys zduraznil jako vyhody a nevyhody 5S oproti 4S ci iP 5.
Zatím pozitivně se jeví baterka, která je o něco málo větší dle specifikace a oproti starému telefonu (právě 4s) zatím drží líp..Ale asi je to i stářím té 4sky. Touch ID je super, taky jsem zvědavej co všechno s tím ještě vývojáři vymyslí. Rychlost je každopádně taky znát 

) a pak tam přibudou nové stroje...otázkou je, kdy se tak vůbec stane..začínám být mírně pesimistický...asi nakonec budu muset "vytrpět" 67 km do Drážďan 
MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
R.I.P. SJ

0XEEr píše:Hmm, v Drazdanech maj v Apple Store dostatek zasob 5S, ze kdyz bych se zitra rozhodl udelat si vylet, tak mi ho tam prodaj v jakekoliv variante?
BiGFiSh píše:...kvuli snad par dnum nez to bude u nas....
nebo spíš aby pak nebyla doba dodání měsíc...já osobně ještě chvilku počkám na CZ store a CZ ceny...ale už mě ta hra bez datumu a tak přestává bavit 
R.I.P. SJ

takze se nezeptam a jen napisu co si myslim : rok kdekoli v EU muzu reklamovat, i tady, dalsi rok musim v nemecku..

), ale počas jedného roka tu asi zreklamuješ aj phone z USA, lebo tu máme 1533 alebo čo, Snáď sa chápeme 

klido se toho ujmu, ale az po praci nekdy po 16h
pokud to nekdo stihnete driv, dejte vedet
je to celkem podstatna zalezitost a je videt, ze kazdy ma jine informace..

asi tam sjedu taky koupim to rovnou i s obalem
Do listopadu necekam.
(odjezd Praha a nabirat kdyztak po ceste)

R.I.P. SJ

:D:D

amdatlon1 píše:Práve som cez google našiel odkaz na iPhone 5S na stránkach Apple ktorý je v slovenčine http://www.apple.com/sk/iphone-5s/ a pritom na webe to je nahodené ešte po starom na iPhone 5 http://www.apple.com/sk/iphone/

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé