Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ilijusin píše: po restoru, problem se zvukem zmizel...

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

Lofass_ píše:Tak dnes mi prisel muj 1.1.3 OOB...pripojil jsem iPhone, zapl iTunes, zapl Ziphone 2.4, zmackl Do it all, pockal 2 a pul minutky a zadnej problem, vse slape

ilijusin píše:mozna by pomohlo sehnat nekde na internetu kompletni "system" (nevim jak jinak to nazvat, proste vsechny originalni files z iPhone), stahnout ho a nahrat ho do iPhonu (doporucoval bych asi T-Pot (plugin do TotalC) pac to bude asi vetsi objem dat) a nechat vsechny data prepsat...
Moc se v techle programatorskejch vecech nevyznam ale tohle se mi zda jako rozumne a pomerne jednoduche reseni..Jeste otestovat zda T-Pot funguje...
tom.hasa píše:Je nutné provest downgrade bootloaderu 4,6 na 3,9 na mem nove koupenem iphonu 1.1.3 pro kompletni unlock nebo ne ? Je nejaky rozdil v tom kdyz ho downgradnu nebo ne.?
DOKAZE MI NEKDO ODPOVEDET PROSIM ???

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

tom.hasa píše:Ja ale chapu ze do it all a vse slape , to samozrejme chapu, ale da se nastavit v option jestli downgrade bootlader nebo ne.. da se to odblokovat na oba zpusoby. jen me zajima jaky je rozdil kdyz budu mit odloklej s 3,9 nebo s 4,6..

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé