Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ilijusin píše: po restoru, problem se zvukem zmizel...
Lofass_ píše:Tak dnes mi prisel muj 1.1.3 OOB...pripojil jsem iPhone, zapl iTunes, zapl Ziphone 2.4, zmackl Do it all, pockal 2 a pul minutky a zadnej problem, vse slape
ilijusin píše:mozna by pomohlo sehnat nekde na internetu kompletni "system" (nevim jak jinak to nazvat, proste vsechny originalni files z iPhone), stahnout ho a nahrat ho do iPhonu (doporucoval bych asi T-Pot (plugin do TotalC) pac to bude asi vetsi objem dat) a nechat vsechny data prepsat...
Moc se v techle programatorskejch vecech nevyznam ale tohle se mi zda jako rozumne a pomerne jednoduche reseni..Jeste otestovat zda T-Pot funguje...
tom.hasa píše:Je nutné provest downgrade bootloaderu 4,6 na 3,9 na mem nove koupenem iphonu 1.1.3 pro kompletni unlock nebo ne ? Je nejaky rozdil v tom kdyz ho downgradnu nebo ne.?
DOKAZE MI NEKDO ODPOVEDET PROSIM ???
tom.hasa píše:Ja ale chapu ze do it all a vse slape , to samozrejme chapu, ale da se nastavit v option jestli downgrade bootlader nebo ne.. da se to odblokovat na oba zpusoby. jen me zajima jaky je rozdil kdyz budu mit odloklej s 3,9 nebo s 4,6..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé