Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Almi píše:Takže tu máte malý mini návod na instal custom firmware.
pripravil som pre Vás custom firmware. Takže už aj WIN užívatelia môžu jednoducho urobiť jailbreak.
prochel píše:tak sem to odělal jak píšeš Iphone mi najel ale bez cidlie proč??
Step Eight
Please plug your iPhone into the computer and make sure its OFF then click the Next button---->Krok Osm
Prosím ?plug? váš iPhone do počítače a ujistěte se, že jeho ?OFF? klepněte na tlačítko Další
hmm návod ok akorát jsem bes signálu co stím??
Ahojte tak som robyl vsetk opodla navodou ale predsa som asi nieco opomenul lebo moj iphon nieje stale unlocknuty, tak my niekto poradte, urobyl som update na v3 potom pouzil redsnow, a po tom ked vsetko prebehlo ok som v cindii nainstaloval yelowsnow a vypol a zapol telefon no ked som tam vlozil kartu orange tak nenabehol signal a itunes vipisal hlasku ze karta tohoto operatora nieje podporovana, tak som naspet vlozil t-mobile a signal nabehol a vsetko bolo ok, tak uz neviem co robyt neviete niekto poradit?? lebo uz ma nebavy ten tmobil a dlho som cakal na v3 a jailbrake nanho ale ked to mam tak neviem ako unlocknut telefon
contrast píše:tiez mam ten problem ze pri 10 kroku "waiting for reboot" sa to sekne. Cakal som velmi dlho a nic, tak som ho rebotol rucne a nabehol ale bez JB.mal som 2.2.1 JB potom komplet restore a na to FW 3.0
PS: komplet restore som robil lebo som to mal uz riadne zaserikane aplikaciamy z cydie tak som chcel precistit, inak poviem vam ze je to riadny rychlostny rozdiel ak je cisty system bez kopu cydia aplikacii. dik
palces píše:Robil niekto upgrade z 2.2 na 3.0, potom redsn0w na iPhone 3G od T-Mobile SK? Nezablokoval sa telefon? Ide stale s T-Mobile.
Emperor.B píše:to mihac: To zkusis Ipa aplikace vid?? Musis jeste zmenit prava souboru jinak ti nepujdou myslim ze z 775 na 777
vermut píše:Emperor.B píše:to mihac: To zkusis Ipa aplikace vid?? Musis jeste zmenit prava souboru jinak ti nepujdou myslim ze z 775 na 777
Prosím tě jak se přepisují ty práva mužete sem někdo je tak stručně napsat popis?Mě třeba po instalaci Intellscreenu se aplikace dá spustit ale nemužu potrvdit podmínky pač tak není to tlačítko na potvrzení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé