Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

peterxxl píše:tak jsem si nainstaloval iPhone OS 4 na moje 3GSko.
Vypada to dobre:
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

xslide píše:
Nemáš SIMku O2? Potřebuju zkusit, zda jde tethering. Pak jdu taky testovat.
Jinak funguje vše co představili už v té betě?

xslide píše:No já si tam chci taky dnes dát 4ku, ale používám každej den tethering, tak je to pro mě důležitý. JB na FW4 asi nedostanu

xslide píše:No já si tam chci taky dnes dát 4ku, ale používám každej den tethering, tak je to pro mě důležitý. JB na FW4 asi nedostanu

peterxxl píše:Drobne novinky, ktere jsem zaregistroval:
- nova polozka u kontaku.. link contacts.. nevim zatim k cemu to je

dwick píše:MIRKOOOO: OS 4.0 samozrejmne iP 3G podporovat bude, nebude tam bohuzel funkcni multitasking a nejake dalsi veci

vbruno píše:Jenže u MMS si vymýšlel Apple finty s jiným HW, u multitaskingu je chápu, nechtějí způsobit, aby se uživatelům jejich starší telefony zpomalovaly.
Midnight píše:Neviem preco ste nasrany ...co sa maju poskladat ked jednoducho 3Gecko neutiahne ten multitasking ? ... wed to ma len 50 MB free ked je secko povypinane ... to mate tak isto jak keby ste chceli na 7 rocny pocitac nainstalovat Win7 ... mam 3G a nesere ma to ... co uz ... bude treba 3GS aj ked nesu prachy

Tea Racer píše:Tak zaprve nejsem nas**tý ale zklamaný. Za druhé nemam 7 let stary PC, ale mám ani ne rok starý IP, mrzí me že po roce už pro nej není FW v plné míře. Tak to neprekrucuj a mírni se ve sprostých výrazech.

H0NZ1K píše:kendy1991>
muzu se zeptat jake app? musis mit iPhone hned vybitej, ne?
ja mam backgrouder a ProSwitcher, ale nezkousel jsem takovehle extremy... Mivam Palringo, a u toho jsem treba na Facebooku a to se mne zda ze nejak rychle iPhone nereaguje
...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé