Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pepol píše:Do 4.0.1. jsem už kvůli tomu signálu nešel vůbec,protože tam kde pracuji je slabý signál a nakonec bych ho asi neměl žádný a to prostě nejde být 8 hodin bez signálu.
McDog píše:To takze jeden moj postreh:moja bezna cesta Podhajska-Levice a spat,ci uz vlakom alebo busom prebehla vzdy tak,ze som surfoval na iPhone.Ale co sa nestalo dnes?Isiel som tu trasu prvykrat s iOS 4.0.1.A od Jesenskeho Udolia az po Podhajsku NO SIGNAL.....skoro som umrel...kukol som na ine mobily s tym istym operatorom a 2-3 ciarky vsetci a aj EDGE a mne EDGE zmyzlo davno predtym....hmmmm blbe nie?
No aha:http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=1502 sice na tej trase edge neni,ale na Pozbe a podhajskej uz malo byt a mne ho chytilo az v 1/4 Podhajskej a GPRS nebolo nikde...proste pisal iPhone ze ziadna siet a hotovo
pilot504 píše:Ještě by mě zajímalo, jestli se někomu vybije telefon přes noc...?
Mě se to děje.. večer mám 50% bat a ráno minimum ...
Už se tady několikrát probíralo, že battery indikátor nic neměří, takže držet se nějakých % je naprosto zcestné.
Každá baterie stárne a časem ztrácí kapacitu, tak se nediv, že např po dvou letech používání může mít tato baterie poloviční kapacitu nové baterky.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]