Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
makovice píše:Mam dotaz mate nekdo na iOS5 problem s nabijenim? Takova ta hlaska "Nenabijim, nepodporovane prislusenstvi". Dneska se mi to objevilo na standardnim kabelu v aute
Saddako píše:makovice píše:Mam dotaz mate nekdo na iOS5 problem s nabijenim? Takova ta hlaska "Nenabijim, nepodporovane prislusenstvi". Dneska se mi to objevilo na standardnim kabelu v aute
Podobna hlaska se mi ukazuje cas od casu uz od firmwaru 2.x na HF Parrot. Vetsinou staci opetovne nastartovat auto... Zni to blbe, ale funguje to
Maximus-CZ píše:Já používám osobní hotspot furt, připojuji na to iPad 2. Pustím, v iPadu v BT najdu síť, během půlsekundy spojí a funguje bezvadně
makovice píše:Ale hledal bych chybu v iPadu ... protoze vcera jsem 3GS + MB jako Bluetooth hotspot pouzival a bez problemu
barberry.pha píše:Stava se vam taky ze kdyz nekomu zavolate, potom normalne ukoncite hovor a kdyz pak chcete znovu zavolat problikne prvni obrazovka s ukoncenim hovoru?
patofbc píše:Chcem sa opýtať, má niekto z vás iOS 5 na iPode Touch 4 ? .... Zaujímalo by ma či tam už nájdem dobu pohotovsti a percentá . DIK
Honzam píše:Nemate pocit,ze se iphone 4 s ios5 vice prehriva? V prave horni casti telefonu ( jak je fotak ) se mi zda,ze docela dost hreje...na ios 4.3.3 jsem si toho nevsim...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé