Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

makovice píše:Mam dotaz mate nekdo na iOS5 problem s nabijenim? Takova ta hlaska "Nenabijim, nepodporovane prislusenstvi". Dneska se mi to objevilo na standardnim kabelu v aute

Vzdycky, kdyz na pocitaci neco nefungovalo, bylo dobrym resenim vystoupit a nastoupit, tj. vypnout a zapnout pocitac. Ale tohle vypada jako reseni ve stylu vyhodit a nahodit pojistky. 

"

Saddako píše:makovice píše:Mam dotaz mate nekdo na iOS5 problem s nabijenim? Takova ta hlaska "Nenabijim, nepodporovane prislusenstvi". Dneska se mi to objevilo na standardnim kabelu v aute
Podobna hlaska se mi ukazuje cas od casu uz od firmwaru 2.x na HF Parrot. Vetsinou staci opetovne nastartovat auto... Zni to blbe, ale funguje to

... tedy ani SMS. 

Maximus-CZ píše:Já používám osobní hotspot furt, připojuji na to iPad 2. Pustím, v iPadu v BT najdu síť, během půlsekundy spojí a funguje bezvadně

makovice píše:Ale hledal bych chybu v iPadu ... protoze vcera jsem 3GS + MB jako Bluetooth hotspot pouzival a bez problemu

"
)

barberry.pha píše:Stava se vam taky ze kdyz nekomu zavolate, potom normalne ukoncite hovor a kdyz pak chcete znovu zavolat problikne prvni obrazovka s ukoncenim hovoru?

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

patofbc píše:Chcem sa opýtať, má niekto z vás iOS 5 na iPode Touch 4 ? .... Zaujímalo by ma či tam už nájdem dobu pohotovsti a percentá . DIK

Honzam píše:Nemate pocit,ze se iphone 4 s ios5 vice prehriva? V prave horni casti telefonu ( jak je fotak ) se mi zda,ze docela dost hreje...na ios 4.3.3 jsem si toho nevsim...

Přidání widgetu alá SBSettings! 

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé