jailbreak a firmware 2,1

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Beavers | pát zář 26, 2008 5:18 am

Re: Odblokování FW 2.1 - WINDOWS

Jsi tu registrován už tak dlouho a ještě ses nenaučil hledat? Vyzkoušej si to, budeš překvapen, jak to jde rychle - mnohem rychleji najdeš odpověď hledáním než čekáním na to, jestli ti někdo pomůže.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar peppy | pát zář 26, 2008 3:14 pm

Ahoj vsichni, uz jsem zoufalej a vazne nevim co a jak, vsechno jsem si tu nejak poctive procetl, ale uz si nevim rady. Mel jsem funkcni jailbreak na Iphone 3g od Vodafone, fw2.0.2 a potom jsem se rozhodl pro prechod na fw 2.1...bohuzel jsem restoroval oroginalnim firmwarem a od te doby s tim nemuzu hnout.

ZKousel jsem i odinstalovat Itunes 8.0, hodit tam 7.7...nahrat zpet 2.0.1 a potom znovu jailbreak na 2.0.2, to uz se mi taky nepovedlo.

Po vsech pokusech jsem skoncil na originalnim fw 2.1 a musim pockat, jestli mi nekdo bude moct poradit. Nechapu, proc nefunguje ten qickpwn. Vzdycky u toho odpocitavani to skonci a nic se nedeje...:(

Diky za pripradne rady.
Host
Host

silencer | pát zář 26, 2008 3:23 pm

Ja u toho posledniho odpocitavani jeste cca 10sec drzel cudl. Normalne se ma prej drzet 30s, i to ze 30ky odpocitava, ale me se to vzdycky zastavilo na 20ce a pak jakoze uz neco nahravalo... dvakrat pwn nevysel az pak, kdyz sem to jeste po te dvacce jeste 10s drzel...a pak pustil... asi blbost :)

iP 1.1.4 -> 2.1

Uživatelský avatar peppy | pát zář 26, 2008 3:40 pm

Mne se to zaskne taky na 20ti a pak se nic nedeje, drzim to jeste cca 30 sekund a nasledne vzdavam + dalsi pokus (zatim stale neuspesny)
Host
Host

Bery | sob zář 27, 2008 1:28 pm

Zdravim
Při odblokování na FW2.1 jsem postupoval podle tohoto návodu (http://sleepers.net/news/2008/09/12/21- ... jailbreak/) zaseknul jsem se však u 14 bodu kdy jsem se měl pomocí totalcmd dostat do měho iP 3G. V Tcmd mám už nainstalovanýT-PoT a i zobrazené další dvě jednotky ale když na ně kliknu ta mi to nahlásí že je jednotka nenalezena. Zkoušel jsem přeintalovat Framework a pořád nic. Má s tímto někdo zkušenosti?

Romanek | sob zář 27, 2008 7:51 pm

Tak se mi to konecne povedlo.Zkousel jsem to dvacetkrat a dicky se mi to zaseklo u odpocitavani,proste se to neodpocitavalo.Tedka jsem to zkusil na kamosky notebooku s oficial XPckama a zrejme nebyl zavirovanej a slo to na prvni pokus uplne bez problemu,proste parada. :wink: :wink: :wink:

cz3chdude | ned zář 28, 2008 1:10 am

Muj postup:

1. ze stranek apple.com download instalacniho baliku iTunes 8
2. instalace iTunes 8 (iTunes 7.6 jsem neodinstalovaval)
3. pres WinSCP "zaloha" telefonu (prekopirovani souboru sms.db, notes.db, oblibenych ikon, pozadi pod dockem atd. do PC) ... ... ...

Potvrzuji funkcnost z 1.1.4 primo na 2.1 ... ... pokud to jeste nekoho vubec zajima :)

shiloh | ned zář 28, 2008 9:25 am

Ahoj všichni, takže jen v kostce mé zkušenosti s FW 2.1 na IP 2G. První instalace dobrá, ale přestal fungovat Installer, druhá Instalace dobrá, ale přestal fungovat Installer a do třetice instalace taky dobrá, ale přestal fungovat Installer a ještě k tomu Safari, takže vážně přemýšlím, jestli nepujdu zpět na 1.1.4., která fungovala naprosto bez problémů. Má někdo podobné zkušenosti, nebo slyšel o nějakém budoucím upgrade, nebo různých verzích softwaru custom?

Edit: omlouvám se, už jsem to opravil. Myslel jsem 2.1......
Naposledy upravil shiloh dne ned zář 28, 2008 4:37 pm, celkově upraveno 2

pacholek | ned zář 28, 2008 9:31 am

proc jsi delal upgrade na 2.0 kdyz si tu vetsina (95%) chvali fw 2.1??

Uživatelský avatar sasaj | čtv říj 02, 2008 1:58 pm

Bery ¨
Me to taky delalo delalo mi to kdyz sem telefon jailbreaknul jen pomoci custom ipsw kdyz sem udelal jailbreak normalne pres QuickPwn tak to pak fungovalo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kalimevole | sob říj 04, 2008 12:53 pm

Ahoj,

mám jeden dotaz, konečně jsem se dostal k tomu abych si updatnul FW. Měl jsem tam předtim 2.0.2 a šel jsem na 2.1.

Našel jsem si tenhle návod:

http://sleepers.net/news/2008/09/12/21- ... jailbreak/

dal jsem update a čekal abych to pak moh s Quickpwng Jailbraknout. Jenže co se nestalo:

Zapnul se telefon po updatu přes iTunes8 normálně sem odemknul SIMku a telefon se mi přihlásil do T-Mobilu a mám 2.1 - a zmyzeli my všechny programy Cydie včetně ji samý...

Tak to teď moc nechápu, neproved sem žádnej Jailbraik ani unlock a mám 2.1 všechny kontakty a hudba a fotky jsou na svym místě...

něco mi ale řiká že to nebude tak jednoduchý...

díky za radu

Paly | sob říj 04, 2008 1:48 pm

Treba pouzit QuickPwn aby sa Ti nahodila Cydia a tel jailbreknul
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

kalimevole | sob říj 04, 2008 1:57 pm

Jojo už jsem na to přišel. Jsem koukal koukal a Installer nikde, pak jsem to dohledal a Jailbreaknul.

NiTr3oX | ned říj 05, 2008 12:12 pm

Neviete ci bude aj PwnageTool pre windows, alebo iba QuickPwn na 2.1 ? Aky je medzi tym vlastne rozdiel ? Diky.

traget | ned říj 05, 2008 6:12 pm

QuickPwn PwnageTool Windows FW 2.1

Odzkouseno funkční

http://thepiratebay.org/torrent/4404107 ... wn21-1.zip

Adresy nedavaj do kodu! Precitaj si FAQ ked si tu novy. mod.Paly
Dik za upozorneni jakmile se najde cas prectu.

Jinak pro doplneni zkousel sem na iPhone 3G official FW 2.1
Od whiskyho hlasil neznamou chybu asi diky restore na origo 2.1 FW

NiTr3oX | ned říj 05, 2008 7:21 pm

Vsak ale to je iba QuickPwn.

traget | ned říj 05, 2008 7:37 pm

NiTr3oX píše:Vsak ale to je iba QuickPwn.

ano je a funguje na FW 2.1 co vic potrebujes?

NiTr3oX | ned říj 05, 2008 9:20 pm

Pre mac existuje QuickPwn a PwnageTool. Pre windows je iba QuickPwn. Tak sa pytam, ci existuje aj PwnageTool pre windows.

Uživatelský avatar Almi | ned říj 05, 2008 9:48 pm

ak by existoval, určite by si o nom niečo našiel na našom fore 8)
pre windows existuje alternativa a to WinPwn, ta však zatial nepodporuje fw 2.1.
takže pre win userov je zatial k dispozicii iba QuickPwn.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

siskaSC | pon říj 06, 2008 4:11 pm

zdravim...mam jeden taky maly problemik...poradi mi niekto prosim ako sa dostanem z Recovery modu?ked zapnem iPhone tak mi ukaze len kabel a vlajocky...
Host
Host

Diablo | pon říj 06, 2008 6:20 pm

Pwnage Tool pro Windows existuje ale nevytvari ho iPhone Dev Team ale skupina ktera si rika CMW (iPhone Dev Team je ale neprimo "podporuje") , a ten program se nejmenuje Pwnage Tool ale WinPWN a funkce ma prakticky uplne stejne jako Pwnage Tool na Macu, problem je ze nejnovejsi verze WinPWN (2.5 neco) podporuje zatim pouze Firmware 1.1.4 a 2.0 , 2.0.1 , 2.0.2 , verze pro 2.1 je zatim ve vyvoji.

Uživatelský avatar djha53k | pon říj 06, 2008 9:07 pm

a QuickPwn je od koho? pro FW 2.1 :?: :idea:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Delarock | úte říj 07, 2008 11:45 pm

Ahojte mam jeden problem.
Podla asi troch navodov som odblokovaval iphone 3g 8gb.S t mobile kartou pekne slape lenze ked tam hodim o2 kartu zobrazi sa mi stupnica signalu a jak keby svieti prva palicka a zvysne nic.robi mi to aj pri ocovej simke.predtym ked som strcil simku do telefonu vypisalo ze nemam spravnu simku v telefone.teraz mi proste len svieti prva palicka.na fore pisali ze treba vypnut tri g data v setting a resetnut.skusal som oboje ale aj tak mi o2 karta nejde.v com je problem ?
Host
Host

upman | pát říj 10, 2008 4:48 pm

parmin píše:
ls8 píše:Postreh jarona je spravny. Custom firmware lze na iTunes 8 instalovat pouze na telefon, ktery jiz byl "pwned", jinak vraci chybu 1600. Toto plati jak pro PC, tak pro MAC. iPhone tedy musi mit pred instalaci custom firmwaru bud jiny (starsi) pwned firmware verze 2.x (nainstalovany z iTunes 7.x), nebo se musi provest update (restore) na oficialni neodblokovany firmware 2.1, ten "pwnout" programem QuickPwn a na takto pripraveny telefon tak teprve nahrat custom firmware 2.1.

Mysim, ze nemas pravdu. Mne se to povedlo bez pwn.

Vychozi stav:
iPhone 2G, fw 1.1.4 odblokovany pomoci ZiPhone 2.5c, iTunes 7.6, PC s Windows Vista Professional

Muj postup:

1. ze stranek apple.com download instalacniho baliku iTunes 8
2. instalace iTunes 8 (iTunes 7.6 jsem neodinstalovaval)
3. pres WinSCP "zaloha" telefonu (prekopirovani souboru sms.db, notes.db, oblibenych ikon, pozadi pod dockem atd. do PC)
4. zaloha kontaktu do Outlooku (to delam pravidelne)
5. pro jistotu jsem vyndal SIM kartu (nekde jsem tu cetl, ze pokud Vam pri synchronizaci nekdo zavola, tak to muze pusobit potize)
6. spusteni iTunes 8, pripojeni telefonu
7. Shift + Restore + vyber whiskyho FW 2.1
8. spustila se instalace, v prubehu netreba nic delat, mne cely cas bezel iTunes, po restartu iPhone se zobrazi Neuer a riesi bootloader, v prubehu toho jsem v iTunes nic nedelal (zahlasi, ze vidi novy iPhone, tak to trochu svadi to odkliknout, ale opravdu cekat az do uplneho konce)
10. iTunes se zeptal, zda chci vytvorit profil pro novy iPhone nebo zda jde o puvodni, vybral jsem moznost novy iPhone (nekde jsem tu cetl, ze obnova ze zalohy muze pusobit potize).

Poradil mi rony, takze jsme uz minimalne dva.

Potvrzuji, ze to funguje, lec mam problem - nemuzu se pripojit doma k Wifi.... Mate nekdo podobny trabl? Vazne nevim co s tim, sel jsem z 1.4 -> 2.1 viz navod.

EDIT: aha, pri udate se zmenila mac adresa wifi... vyreseno

Libik | sob říj 11, 2008 12:26 am

Odblokování FW 2.1 - WINDOWS

Ahojte. chtěl jsem upgradnout na FW 2.1 a dost se mi to nepovedlo. Lehce jsem zazmatkoval při odpočítávání v Quick PWN, nepočkal na odpočítání 30-ti sec., jelikož mi na IP zbělala obrazovka. Následně mi to v iTunes nabídlo pouze Restore a já na to kliknul na víc bez shiftu. Aby toho nebylo málo, vrátil se mi IP do zákl. nastavení, kde bylo možno volat pouze nouzové linky. Zkusil jsem to tedy znovu přes Quick PWN a po bílém okně mi na chvilku naběhl ananas, ale následně jablko, které tam zůstalo do teď. IP se nedá připojit do PC, nereaguje, jen oběmi tlačítky se dá vypnout a to navíc jen v kolébce.
Please HELP !!!
Pokud někdo víte co s tím, dejte mi prosím ihned vědět. Děkuji, Libik

Uživatelský avatar tvosi | sob říj 11, 2008 11:19 am

musis hodit iphone do DFU modu, pak ti ho pc rozezna a necha te udelat restore...pouzij nejaky custom firmware tady na foru ;-)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

chrobakos | sob říj 11, 2008 2:02 pm

Zdravim
Mam taky problem , mam iphone 3g 8gb, odblokoval som ho podla navodu na stranke iph0ne.sk , .. cez QuickPwn dosiel som po to stlacanie Power a home buttonu .. dopocital som do 30(uz posledny home button) , pustil som , cakam cakam ...a stale tam je ten odkusnuty ananas... ked telefon vypnem a znovu zapnem tak ukaze ze mam pripojit k itunes , v itunes zas ze bol detekovany iphone v recovery mode a musim ho Restore , ked ho chcem pouzivat s iTunes...

skusal som ho teda aj Restore , ale vypisalo ze doslo k neznamej chybe (13) a neje mozne ho Restore....

Co mam robit ? pls help :)

honzaj | sob říj 11, 2008 2:03 pm

Mam USA iPhone 3G FW 2.0.1 jailbrake WinPWN a odblokovany YESSIM (verze "iPhone 3G Final" z cca poloviny zari). Uvazuju o upgrade na 2.1, a shanim informace jak to v kombinaci s YESSIM funguje. Omlouvam se, jestli to nekdo bude povazovat za FAQ, ale ja se opravdu snazil a jasne info nenasel, akorat vim (typicky ze signatures), ze kombinaci YESSIM a 2.1. nekteri lide maji a nevypadaji ze by si moc stezovali.

Muze prosim nekdo napsat explicitne zkusenost s kombinacema
- YESSIM a 2.1. full upgrade (vcetne baseband)
- YESSIM a 2.1. custom upgrade (bez baseband)

Co se tyce custom upgrade, tak mi to prijde bezpecnejsi, ale nemam Mac a WinPWN pro 2.1 jeste neni. Neni nekde repository ruznych custom FW (zejmena me zajima FW 2.1 + baseband 2.0.1) vytvorenych v PwnAge, ktere by sly pouzit v QuickPwn?

Diky, H.

pablito | ned říj 12, 2008 12:47 pm

Zdravicko.Mam iphona 3g dovezeneho z USA a po Jailbreiku na fw 2.1 nemam ziaden signal a v menu kde ma byt oznacenie siet tak je tam ze nedostupna.A v udaji carrier je (null)(null).Inac vsetko ostatne slape len ako ipod.Za kazdu radu vopred dakujem.

Uživatelský avatar tvosi | ned říj 12, 2008 2:10 pm

kdyz mas 3G z USA, mas taky odblokovavaci kartu? pac bez ni ti to nepude ;-)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar OFFENSE | ned říj 12, 2008 4:49 pm

Ja skúšam dnes celý deňs praviť jailbreak už som na xkrát sťahoval iTunes 7.7 a 8 a vešliake verzie softwaru a programi išiel podľa návod a vždy sa niekde niečo seklo... ja už tomu nemožem pochopiť asi jeden spravili iPhone či nebere jailbreak a to je moj :D Alebo keby mal niekto chuť tak mi napíšte na ICQ spravíme spolu dufam že pojde :P
Host
Host

Uživatelský avatar a.man | pon říj 13, 2008 3:05 pm

Zdravim vsechny,
"citace chrobakos..Zdravim
Mam taky problem , mam iphone 3g 8gb, odblokoval som ho podla navodu na stranke iph0ne.sk , .. cez QuickPwn dosiel som po to stlacanie Power a home buttonu .. dopocital som do 30(uz posledny home button) , pustil som , cakam cakam ..."
Po tenhle bod mam vse stejne, ovsem..Hned po tom anansu mi najede to kolecko,
po asi 3min. se Iphone vypne a naskoci mi normalni mod Iphonu jako pred aplikaci.(stejne ikony apod..)
Zapnu tedy Itunes jak popisuje krok 11 a tam... zadna zmena, zadna nabidka.. jako bych vubec nic nedelal. Nevite prosim cim to je popripade co s tim?
BTW fakt sem hledal, sem na foru prilepeny od rana :(
Dekuji dopredu vsem
IP 5 16G, white, T-mobile, nonJB, FW 6.1.4
Testuju iOS 7 bety.
Host
Host

Uživatelský avatar OFFENSE | pon říj 13, 2008 3:09 pm

juramac píše:Offense : A ted ruku na srdce - k cemu ten JB delas ? Stoji ti ty soucasne problemy za nejakou smesnou aplikaci, kterou ve finale pouzijes 2 x za mesic ?...a nebo jen pro nejaky pochybny pocit ? :wink:

Neviem či smiešna, ale tie free aplikacie čo použijem 1/2x za mesiac ma už nebavia... :|
Host
Host

Paly | pon říj 13, 2008 3:17 pm

Take OT, na upozornenie:
Offense, Ty vyuzivas aplikacie na JB iPhone len 2x za mesiac?

Neviem, ale ja bez JB neviem fungovat :) Cycorder, SSH, InetlliScreen, Winterboard, BossPrefs, MxTube + mnoho dalsich, ktore vyuzivam kazdy jeden den.

Mozno je to preto, ze iPhone nemam len na pocuvanie hudby a na volanie.

Preto napis svoj nazor raz a neovplyvnuj ludi. Kazdy ma pravo sa rozhodnut sam! Z 1000 ludi sa najde 10, ktory JB nevedia spravit, neze im nevijde, ale oni ho nevedia spravit. Robil som JB uz na par kusoch telefonoch a na vsetkych sa to podarilo a isli, na prvy krat.

Ak niekto neurobi na prvy krat JB je to jeho chyba pretoze nedava pozor. Po JB je nespocetne mnozstvo moznosti s tymto mobilom.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

FAQ?1 | pon říj 13, 2008 4:28 pm

chtěl sem se zeptat mám iP 1.1.4. a chci si upgradovat na 2.2. musím před tím davat upgrade na 2.0.? nebo staci rovnou na 2.2. .. diky za rychlou odpoved..

Diablo | pon říj 13, 2008 4:34 pm

Az na jeden maly Detail verze 2.2 jeste nevysla nejvyssi aktualni verze je 2.1 a ano z 1.1.4 muzes upgradovat rovnou na 2.1 ....

FAQ?1 | pon říj 13, 2008 5:07 pm

heh diky..xD

a jak je to nejlepší odblokovat?

Diablo | pon říj 13, 2008 5:18 pm

Pokud chces jit na 2.1 mas na Windowsech jen jedinou moznost a to pouzit QuickPWN :) , protoze WinPWN jeste FW 2.1 zatim nepodporuje na Macu krome QuickPWn muzes pouzit i PWNAGE Tool . Vic Info o Jailbreaku a Unblocku tady na Foru v navodech ...

Uživatelský avatar OFFENSE | úte říj 14, 2008 2:39 pm

Paly asi si zle čítal.. prečítaj si čo písal jeden nadomnou ešte...
Keby si bol na mojom mieste by si vedel... ale ono to nepochopíš...
Host
Host

Paly | úte říj 14, 2008 5:47 pm

Asi som nepochopil. Zrejem by mi prospelo volno :)
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv