Vsade tvrdia ze dostanu o dva mesiace, no to hovoria len tak. Chodi im ich dost. Ja som objednal v auparku na pausal 32gb, vraj ze nevedia kedy bude. Na druhy den som isiel do polusu a tam mali 3 kusy. To bol koniec tyzdna a zaciatkom tyzdna tiez dostali a vypredali niekolko kusov. Zobral som ho tam a volali do auparku nech zrusia objednavku. Napriek tomu mi predvcerom dosla sms ze mi do auparku dosiel moj objednany 32gb 3GS...

Zjavne prava ruka nevie co robi lava

Podstatne ale je, ze Iphonov chodi na predajne dost.
Musite si uvedomit, ze ludia na predajniach maju naozaj NULOVU vedomost o tom kedy a kolko iphonov pride. Proste hovoria to co im povedali - nech hovoria ze pride o dva mesiace. Aj ked to nema nic spolocne s realitou. Im sa to ani nechce zistovat:) Na 905 detto. To len obcas mozno narazite na predajni na nejakeho aktivneho chalana co ma aspon trosku sajn a povie uprimne ze sa to NEDA urcit, ze jednoducho objednane maju stale a kedy to poslu zo skladu, vtedy pride.
Mam vsak dojem, ze velke pobocky (aupark, polus) dostanu zasielku castejsie nez male, no aj dost dlabu na poradie v akom kto objednal.