Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
miruna píše:porad se tu pise o FW 3.1.3 ze nejde odblok...ja mam ted těžítko s fw 3.1.2 s bootloaderem 05.09. a baseband 05.11.07...fuzzyband3.1 pise not supported. Takze zadny cz operator nefunguje. Jsem uz z toho magor, 3 dny a noci procitam net a forum (anglicky neumim). Vyplyva mi z toho, ze nezalezi asi vubec na fw 3.1.3 nebo 3.1.2 ale odblokovani proste nedokazu udelat kvuli bootloaderu 5.09? Ani kdyby se podaril downgroad na 3.0.1?
mejte se mnou prosim trpelivost, staci ze uz tecu ja...
Toper píše:ScorpionSX
Já mám taky iCihlu (ze stejného důvodu jako ty) a taky pročítám net. Co jsem ale zjistil, je, že Dev Team nečeká na další verzi FW, ale pracuje na tom objeveném exploitu.
Ono to není tak jednoduché přijít s hotovým a odzkoušeným JB a UL do týdne. Hledají ještě další díry a pracují na tom. Prostě to s sebou nese trošku více práce a programování, než se nám může zdát. Takže nám Dev Team radí vyčkat a snad brzy se budeme moci těšit z nástroje na UL a JB. Makaj na tom.
stZ píše:ScorpionSX: Tvuj upgrade opravdu nevyhnutelny nebyl. Jak uz je zbytecne popisovat v tomhle tematu to je popsano nekolikrat. Mohl by to tu kazdy najit, ale takhle tu najde jen snusku nesmyslnych prispevku a zboznych prani lidi co klikaji a klikaji......a pak se divi.
stZ píše:Pokud si upgradnul na 3.1.3 momentalne si nezavolas pokud ne a mas .shsh soubor da se to restornout zpet na 3.1.2 postup je tady nekolikrat popsan a pokud bys forum cetl odpoved by si tu jiste nasel, ale ty urcite nemas cas cist....tak si ho musi najit nekdo, aby ti na tenhle dotaz odpovedel.
Pouzivejte funkci hledat!!!
derik píše:ScorpionSX: aj preto ze fw 3.1.3 neobsahuje nejake prevratne novinky, resp. ziadne, len opravuje chyby, mozno prave preto dev-team s tym caka (samozrejme mimo uz spominaneho dovodu), pretoze nepredpokladaju ze nejake velke mnoztvo uzivatelov na ten fw preslo.
ls8 píše:ScorpionSX: Jestli se zrovna tobě líbí nebo nelíbí přístup dev-teamu, je celkem buřt. Oni vůbec nemusejí žádný unlock ani JB vyvíjet, buďme rádi za to, co dělali a dělají!
KarlosDicady píše:Já jsem dneska dal muj iphone do servisu s FW 3.1.3 a tam mi řekli že do 3 dnu mi to bezporblemově na MAC opravěj jak jailbreak tak unlock![]()
tak to jsem na to zjedavej
![]()
a celkem by mě zajímalo jak to obchazej že to pude sprovoznit
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé