iOS4.0.1 vonku oficialne cez itunes [iPhone 3G, 3Gs, 4]

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

killerGBU | stř črc 28, 2010 2:29 pm

Re: iOS4.0.1 vonku oficialne cez itunes [iPhone 3G, 3Gs, 4]

Ano, měl jsem JB, takže to může být příčinnou. Redsn0w b5-5 a na 3.1.3 mám spirita.

Co jsem četl, tak JB na 4.xx a 3G je smrtelná kombinace :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zahradník | stř črc 28, 2010 2:42 pm

Měl jsem chvilku JB na iOS4.0 a ta nespolehlivost telefonu byla neuvěřitelná. :)

Teď s iOS4.0.1 bez JB je to zatím v klidu ...

V každém případě i já musím občas pročistit RAMku telefonu. :)

Uživatelský avatar Tea Racer | stř črc 28, 2010 4:06 pm

je to tu stále dokola, doporučuji hlavne nováčkům si přečíst v klidu celé vlákno, to co jsem říkal na pocátku a ted Zahradník znovu zopakoval, to stále platí. iPhone 3G nezpomaluje iOS4! Jestli ano, neni neco v poradku, vetsinou lide udelali vicekrat restore a šlo to. Me se neseká nic a videl jsem na vlastni oči jak Masklinovi na 3G bezel svižne i JB. Na baterii to má snad je kladny vliv. Me vydrzi stejne nebo i více. Telefon pres noc nema žádne vybíjení. Nejvice jedno %.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar miro1309 | stř črc 28, 2010 4:57 pm

killerGBU píše:Co jsem četl, tak JB na 4.xx a 3G je smrtelná kombinace :)

Ani nie, celý čas som používal fw 3.1.2 JB, zdal sa mi najstabilnejší, preto som ani nešiel na 3.1.3, ramku som mal voľnú vždy tak okolo 35MB na Springboarde, teraz mám tiež tak, od 30-35 MB, je to úplne to isté, rozdiel je v tom, že fw 4.0.1 ako vlastne už od iOS4 je skvele vyriešené "folders", preto sa mi iOS4 tak páči. iPhone má teraz taký nádych "usporiadanosti" a poriadku :D :wink:

EDIT: Neviete, či by bolo možné na JB iPhonoch nejak docieliť, aby využíval iPhone ako ram aj vymedzené voľné miesto? Napr. by som mu vymedzil 50MB z kapacity pamäte a využíval by to ako ram naviac...?
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

sebastian111 | stř črc 28, 2010 6:41 pm

byeen píše:Neviem co uz s tym, ale pri iOS 4.0 a momentalne aj pri iOS 4.0.1 sa mi 3Gs jednoducha potrhava. Ked sa pohybujem v menu,tak sa obcas trhne obraz,najme ked stlacim home a som na tretej karte a presunie sa to na prvu tapetu,tak sa obrazovka pri presune potrhava. Takisto aj ked pracujem v nastaveniach,tak pohyb je niekedy trosku trhany. Alebo ked hram napr. AngryBirds, tak sa to trha pri lete vtaka. Predtym sa mi to nestavalo. Daval som aj iOS cez DFU mod /restore set as new phone/, resetoval som mobil, neviem co dalej. Mate aj vy s tym problem ? Myslim, ze 3Gs by malo ist pekne plynule.

To je přesně to co jsem měl na mysli...navíc telefon to dělá dost nepravidelně...a jen pro připomenutí jedná se o 3 GS ne 3G. 4.0 mi šlapala v pohodě a navíc se to stalo až asi po dvou dnech. Upgrade jsem prováděl klasicky přes iTunes na OS X...někdy mám pocit, že se to děje při synchronizaci s MobileMe ale nevím to jistě (ta probíhá na pozadí, aniž by se třeba ukázal indikátor připojení k netu)...chová se to tak, že třeba spustím "zprávy" objeví se klávesnice a bliká kurzor pro psaní, jen telefon nereaguje na "stisk" klávesy. Občas pomůže jeho "vypnutí" do pohotovostního režimu a znovuspuštění aplikace. Pokouším-li se ukončit spuštěné, sice se zobrazí lišta s jejich seznamem, ale stejná věc-telefon přestane reagovat na třeba 30s...
je ještě někdo komu se tohle děje u 3GS?

jenicekk | stř črc 28, 2010 8:23 pm

Tea Racer: staci zadat do Googlu "iphone 3g os4 slow" a muzes hodiny cist narky uzivatelu jak je telefon pomalej, me samotnemu se spomalil neskutecne, stejne jako moji holce, mamce, kamosovi, a po zpetnem nahrati os3 zase slape jak ma. takze ja rikam ano, os4 to zpomaluje a sakra hodne, a to sem delal restore nekolikrat.....vzdyt je proste narocnejsi, proto jsou vyplne i ruzne nove ficurky, a narocnost sebou nese i pomalejsi odezvu systemu...

Uživatelský avatar Tea Racer | stř črc 28, 2010 8:35 pm

Chápu to je Tvůj problém a boj. Už hodne lidi tu brecelo a po naisntalovaní iOS4.0.1 nebo nekolikrat restore jim to bezelo stejne nebo lepe než s 3xx,
Když si zadaš do google iPhone is shit tak můžes číst ještě déle. :-)
Jen jsem pak zvedav jak vy co jste šli na 3xx jak se tu brečí že vám nejde tohle a tamto jelikož to chce OS4. :-)
Znovu opakuji, věřím že Ti to nejde, ale zkus to znova. Jste v drtivé menšině. Kdyby ne, tak to apple řeší, tak mizivé procento lidi melo problem se signalem a byla z toho tiskovka, tak kdyby u iOS4 bylo stejne tak to je taky poprask... nemyslíš?

Moderator fóra
Moderator fóra

byeen | stř črc 28, 2010 10:47 pm

sebastian, ale ja mobileme ani nepouzivam, spotlight som vypol. Az take ako ty to nemam, mne vsetko funguje,len to proste mierne trha a dost to vytaca,najma pri hrani a ked chcem rychlo nieco pozriet na nete. Vobec netusim,co to este moze robit. Prvy krat som robil klasicky upgrade cez iTunes, potom som aj resetoval mobil pre istotu,stale to robilo. Tak som sa dnes rozhodol,ze to spravim cez DFU, popritom som prisiel o vsetky spravy z mobilu, nieco malo fotiek a znovu tam musim natahat hudbu.
Este jedna vec. V robote som natahal hudbu naspat, asi 6GB a dal som si tam este prvu seriu Family Guy. Vsetko prebehlo v poriadku, sync ukonceny, tak stlacim na itunes tlacitko na odpojenie iPhoneu. Odpojim iPhone, no za 5 minut si spomeniem,ze som este na nieco zabudol. Tak sa mi nezmyselne zacali instalovat programy do iPhone,ktore som tam nechcel /toto sa stalo asi dva krat/, no co bolo horsie,vsetka hudba a serial su prec. Nerozumiem preco, absolutne.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv črc 29, 2010 6:07 am

iOS4.0.1 vonku oficialne cez itunes [iPhone 3G, 3Gs, 4]

To pilot504: a nemas povolenou tapetu? Ja si u 3gs v nedeli zkouset nastavovat nove tapety a kdyz jsem ji nastavil tak mi pak zacala pekne rychle padat baterka, telefon vklidu a za hodinu o 10%, predtim uplne v pohode, tak jsem ho restartoval a prestalo to.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

killerGBU | čtv črc 29, 2010 7:50 am

Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

dockie | čtv črc 29, 2010 9:16 am

problem s baterkou 3GS

dobry den, mam problem neviem ci to je vsetko super fungovalo kym som mal iOS 4.0 tak mi baterka drzala 3 dni teraz som si dal iOS 4.0.1 a baterka 1% 10-15 min .. neviem co stym spravil som uz aj 4 krat restore do konca tam nenam ziadnu aplikaciu neviem co stym viete mi poradit ... Jailbreak samozrejme nemam ..

Sloučeno do tématu o iOS 4.01, kde pár stránek zpět řešili uživatelé baterii. sweet22

jenicekk | čtv črc 29, 2010 11:37 am

Tea Racer: ja nebrecim, ja mam v zivote jine priority nez telefon :-)
ale OK to rozhodne neni, mozna mas 3GS a ani o tom nevis....kdyz ti to jede tak uzasne

tohle hovori za vse !!!

http://www.theiphonespot.net/2010/07/28 ... iphone-3g/

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 1:32 pm

Kdepak mam 3G tak jako jackie, masklin a dalsi kterym to jede. Nejede to jen par lidem co delaji poprask...

Moderator fóra
Moderator fóra

jenicekk | čtv črc 29, 2010 1:38 pm

http://www.allnewsmac.com/2010/06/22/us ... ith-ios-4/

je toho plnej net a ty rikas ze par lidem to blbne? spis par nevsimvcum to jede v "pohode"

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 2:32 pm

Vzhledem kolik je IP je to pár lidem. :-) Kdyby si tohle vlákno četl tak by si zjistil že hodne lidem tu pomohlo 4.0.1 a hodne jich to znovu zkusilo a ok. Sem na forum chodi hodne lidi a jste tu asi 4 co dokola tvrdí že maji problemy, a nejací to už vyřešili. Jak tu psal Jackie nebo i Zahradník, JB byl jeden z problémů.
Znovu opakuji věřím vám, ale nic nedelat a jen fnukat problem neřeší.

Moderator fóra
Moderator fóra

Legally Blond | čtv črc 29, 2010 3:04 pm

Tea Racer nahoď video jak ti IP krásně běhá prahnu zvědavostí.
Host
Host

Zahradník | čtv črc 29, 2010 3:12 pm

iOS4.x fakt blbne.

Špatně spravuje paměť a to se pak projevuje zpomalením nebo zasekáváním systému.

Částečně to lze napravit např. prográmkem Sweep Memory, ale ta chyba tam je ...

Zrovna před chvilkou mi "spadla" hra Parking mania, která na FW3.1.3 běhala úplně suprově.

Doufám, že tu svou chybu Apple co nejdříve opraví. :twisted:

ls8 | čtv črc 29, 2010 3:55 pm

V recenzích na AppStore čtu o MemorySweep strašné věci, funguje to spolehlivě na iOS 4.x? Nezpůsobuje to nestabilitu systému tím, že to zabíjí systémové procesy?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Zahradník | čtv črc 29, 2010 4:00 pm

MemorySweep by měl z RAM vyházet temporally soubory po Safari a případně Emailu.

Nestabilitu ve smyslu zasekávání systému nepozoruji, ale je fakt, že je iOS4 o něco pomalejší než FW3.1.3.

Ten problém bude pravděpodobně v ukončování aplikací.

Legally Blond | čtv črc 29, 2010 4:22 pm

Memory sweep pomuze na moment procisti procesy mail a safari ale vse jen na moment pouziva pouze 2 ikony zameteni smeti a vyluxovani bordelu, uznavam ze je o chlup rychlejsi nez restart IP. At s nim nebo bez nej niceho krom momentalniho uvolmemi pameti nic neziskas, samotne zobrazene procesy rucne a po jednom vypnout nejdou a pocitam ze kdyz je to pusteno do app store tak skodit nemuze

Omlouvam se ale spatne ctu ja psal o memory status a ne o memory sweep
Host
Host

Zahradník | čtv črc 29, 2010 4:29 pm

Nechápu, jak mohou "amatéři" vytvořit fungující aplikace ala folders a multitasking pro FW3.1.3 a profící z Apple vytvoří takovýhle "bastl", který si asi ani pořádně neotestovali. :)

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 4:34 pm

Memorysweep, mi nikdy neshodilo system, je to chvilinka tak 4s než to pročistí.

2 Legally Blond: Na to fakt nemam čas. Pak by si ten svuj musel rozdupat :wink: Ale asi budu rikat jak se to seká abych byl in a lidi se nenavazeli do tech kterým to běží jak má.

2 Zahradník: Taky si ríkam že optimalizace mohla byt lepsí. Je divné že si nestezovali lidi co to testovali. Človek aby se bál každého dalsího updatu.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar murder | čtv črc 29, 2010 4:38 pm

To mě baví jak pár lidem šlape a tak jsou všichni co jim nešlape lháři, nemehla a trotlíci... (já netvrdím že lžete, věřím, že vám funguje, ale uznejte, že jsou i ti co jim nefunguje, dejme tomu jako u GPS)
Prostě mám 3G restore dělaný snad 6-7x vždy bez obnovy. Od 4.0 mi klesla výdrž baterie ze dne na den ze 48 hodin na 12 hodin a to s odřenýma ušima)
Na WiFi jsem se taky nepřipojil od nainstalování 4.0 a 4.0.1 (nebo připojil, ale jen pro to aby se hned odpojil a už ji nenalezl) o rychlosti se zmiňovat nebudu páč tam žádná není (vše dle rad povypínáno). Poslední FW který mi fungoval byl 4.0GM (nebo jak to bylo) Bohužel zpět ho dostanu, ale se stejným výsledkem jako novější FW. Na 3.1.3 nechci jít složitější přechod a tel. chci mít čistý bez JB. No a reklamace by třeba i šla, ještě 5 měsíců je v záruce, bohužel můj synek mi pomáhal a když jsem něco brousil, si půjčil pilník a "zahladil" mi roh telefonu, známe všichni Britex, tak to ani nezkouším a stejně, mám 16GB White, které jak jsem pochopil nejsou a nechci od operátora vrátit 1,-Kč... Takže bez řešení.
To že problém 3G versus 4.0 (4.0.1) je, je známé stačí se podívat po internetu..
Obávám se aby to nebyl tak trochu úmysl Apple pro zvýšení prodeje iPhone4
přesto jsem nezanevřel a na nový iPhone se těším, jen doufám že zatím to 3G nerozdupu.
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 4:42 pm

2 Murder: Ono to je i opačne, když me to šlape, ale mnoha dalsim jako Jackie, Masklin atd.. tak jsme taky za lháře. Spíš je mi divné že lidem kterym se to sekalo na iOS4 updatovali na iOS4.0.1 kde byla jedina zmena ten algoritmus na signál to začalo behat jak má. To je to co me zaráží!
Tady je neco že by se stim mohlo neco stát. Doufam že to začne beham ostatnim a nám co mame ted pohodu se to bude sekat :-)
Já sem byl z tech kterym po updatu na OS3 nesla wifi, a byl jsem tu za blba, po updatu na 3.xx už to šlo. :-) To je tu normalní...

Moderator fóra
Moderator fóra

ls8 | čtv črc 29, 2010 4:48 pm

Tak jsem neodolal a opět se zkusil vrátit na iOS 4. Verze 4.0 mi skoro nefungovala, telefon se zasekával, byl pomalý, náhodně se restartoval atd. Teď jsem zkusil z 3.1.3 restore (tedy ne update) na verzi 4.0.1, potom JB přes redsn0w a unlock přes ultrasn0w (mám iPhone 3G z USA). Nic jiného z Cydia neinstaluju, možná ještě Youtube Fix. Neobnovoval jsem ze zálohy, ale všechno jsem nově natáhl přes iTunes - kontakty, bookmarky, kalendáře, poznámky. Vypnul jsem Spotlight, a zatím zdá se s 4.0.1 funguje dobře, mnohem rychleji než předtím s 4.0. Telefon jsem nabil aplikacemi, fotkami, hudbou, filmy atd., tak mu dám pořádně zabrat a dám vědět, jak to jede.

Obrázek

Uživatelský avatar murder | čtv črc 29, 2010 4:51 pm

No doufejme že ji pustí co nejdřív a hlavně bude řešit problémy...
na to jak jsem si svůj iphone pochvaloval tak teď je to opravdu skoro nepoužitelný krám.
Na začátek předchozího příspěvku jsem ještě doplnil vysvětlující dodatek. Já věřím, že vám funguje, ale věřte i vy že se najde železo, které není schopno fw 4 přelouskat, něco jako u GPS čipů, někdo v pohodě (naštěstí i já) a někdo si ani neškrtne.
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 4:56 pm

2 Ls8: I reset už Ti nedela iPhone?
MOžná jsi mel stim JB pockat, Jackie tu nekde psal že mu to s JB delalo to co vám. Jestli nejaka ochrana applu proti JB se také spekulovalo.

Moderator fóra
Moderator fóra

ls8 | čtv črc 29, 2010 4:57 pm

Zatím se nerestartoval, ale udělal jsem to asi před hodinou, tak uvidíme po pár dnech normálního používání.

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 5:00 pm

Možná se také ten problém týka jen určitých IP, po nejakém datu, kdo ví, každopádně to způsobilo dobrý poprask. :-)
Já se po každém updatu bojim prave o fuknci gps, ale iOS4 mi ji jen zlepsil, jindy mi občas vynechavala a déle nabíhala. Ted je to presnejsí. Jak monitoruji trasy tak to je hodne znát. Mohla by se integrovat do iTunes funkce návrat k predchodzímu OS jedním tlačítkem. :-)

Moderator fóra
Moderator fóra

Legally Blond | čtv črc 29, 2010 5:12 pm

Tea to me nerikej ze nemas par min cas vzit fotak a nahrat pro me zvedave oko jak rychle ti startuje ipod a jak se ti otevira slozka s foto plus uzavera fotaku dost tady funkcnost obhajujes ja ti to sice preju ale moc ti to nebastim. Chapu ze ses nadsenej zrejme z novinek noveho softu ale snad kazdy tady uzna ze tento soft je pomalej haluz. Muj IP funguje pracuju s nim ale dost se vytratila ta radost nekomu ukazat foto nebo mapy safari misto toho tapam na prazdno a cekam a cekam sakra nechci ipod a fotky spoustet 10 vterin a nemluve o zvuku locknuti IP ten se ozve 3 vteriny po zhasnute obrazovce to je trochu nuda ze??
Host
Host

Zahradník | čtv črc 29, 2010 5:50 pm

ls8: Jen pěkně zkoušej. :)

Chtěl bych JB kvůli prozkoumání OS, ale zkušenost s nefungujícím iOS4.0+JB mne totálně odradila.

Myslím ale, že ten OS není vyladěný pro IP3G (a možná i 3GS), takže se ten samý problém objeví v menší míře a třeba jenom o trochu později ...

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 6:14 pm

2 Legally Blond: Nezlob se ale nebudu si pujcovat a shánet kameru nebo foták jen abych Ti neco dokázal. Nahrávat to, uploadovat... Nemám důvod obhajovat Apple a lhát už vubec ne. Požádej dalsi kterym to jede. Jsou v drtivé většině. Řeknu Ti jen " nevěř nikomu komu to běží, když Tobě to právě neběží. " Taky po Tobe nechci důkazy jak se Ti to seká... Nic z toho co píšeš mi to nedelá. To co popisuješ bych neunesl a hodil O2 na hlavu. Tak jako když mi nešla wifi po updatu na OS3. Řekl jsem že jsem to u nich koupil a že to není funkcni, ale pak vysel update a bylo to v pohode.

Moderator fóra
Moderator fóra

Legally Blond | čtv črc 29, 2010 6:33 pm

Video sekani a prodlev viz parodie na IP tu jiz zverejnena je co tedy po me chces???, video s normalnim chodem jsem tady nepotkal a vzhledem k tomu jak ses aktivni v tomto tematu jsem pozadal tebe stejne tak jako janicek a dalsi uzivatele kterym zdatne argumentujes. Pochop ze mam v kanclu 5 ip a vsechny jsou na tom +- stejne tak me tu uz prosim nevypravej jak se to deje par uzivatelum a jak delame poprask....mimochodem 10ky stranek na apple foru. Com me nepripada jako par uzivatelu
Host
Host

ls8 | čtv črc 29, 2010 6:39 pm

Foťák mi teď na 3GS s iOS 4.0.1 nabíhá za 5 sekund. Nevím, jestli je to rychle nebo pomalu.

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 6:40 pm

Já se s Tebou nehodlám hádat, ostatní kterým to jde sem nepisou napsali to jednou že jim to jde v pohode... Je to stále dokola. ALe aby jsi nerekl, nahrál sem to a běžel sem ke kámošovi pro foták. Nemam ucet na YouTube a nebudu si ho delat, hodim sem odkaz. Je to male rozlišení ale dostatečné na to aby jsi videl že to bezi dobre. IP je bez resetu pár dní. Od rana jsem na webu, poslouchal muziku a hral chvili hru, sms a volání.... atd.
Mrkni že to jede :-)
Doufám že sem dáš i Ty svoje video jak Ti to nejde. Ta parodie je hezká. Takových věci jsme na iPhone už videl mraky.

Odkaz, má to 10MB.

http://yfrog.com/eqos4z
http://img530.imageshack.us/img530/9140/os4.mp4
Koukam že to jeste nejak komprimovalo, hodim to k sobe na web a pak to sem dám editem.

Moderator fóra
Moderator fóra

jenicekk | čtv črc 29, 2010 6:52 pm

ls8: me nabehne s fw3.1 za pouhe 3 sekundy...ano jsou to jen 2 sekundy uspory oproti tobe, ale v reci procent uz je to uplne jine...

Tearacer: uz jsme te zadal jednou o to video, take by me to velmi zajimalo, jak rychle se otviraji fotky, nebo treba zakladni settings, nebo nacteni iPodu....kdybys to sem uplnul zavrel by si nam usta, nam "par" nespokojenym uzivatelum os4...

edit: tak sme se dockali, ono taky zalezi jestli ti ten iPod uz jede v ramce z predchoziho spusteni, prvni nacteni je o mnoho drasticctejsi

edit2: to spusteni fotaku je asi tak 2x pomalejsi nez u fw 3.1....

proste tohle mi jako norma neprijde, spis je to uplne desne "pomale" oproti predchozi verzi FW
Naposledy upravil jenicekk dne čtv črc 29, 2010 6:56 pm, celkově upraveno 3

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 6:53 pm

Tak se podívej nad post na Tebou. Máš tam iPod, fotky, foták, safari, lock, unlock.. atd.

Moderator fóra
Moderator fóra

Legally Blond | čtv črc 29, 2010 6:55 pm

Dekuji za video uz chapu v cem je zakopanej pes to co tobe pripada jako normalni chod me normalni nepripada viz otevreni alb s fotkama je hned ale mrkej jak sis pekne pockal na tu prodlevu nez se otevrela tebou zvolena slozka s fotkama, ipod ti beha skvostne o tom zadna muze to bejt poctem songu fotak se me otevre dost podobne. Video rad dodam ted ale funguji jen s Ip na macbooku se me odporoucela klavesnice, opet rikam to co tobe pripada normalni me normalni nepripada tzn video bude totozne az na ten ipod kdyz prejdu to jak je tvoje video drobne a pokud me sluch nesali zvuk locku prisel x vterin po zhasnuti to opakovane uz bylo normalni
Naposledy upravil Legally Blond dne čtv črc 29, 2010 7:20 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 6:58 pm

A ty se podivej poradne kdy sem tápnul prstem na fotky v albu, safari se neseká, ipod nabíhá hned, je v nem 288 skladeb, a pár videí, v safari se cekalo jen na rychlost nacteni stránky, lock byl hned, unlock taky.
A ted jsem dej teda ty své video. Jak rikam kdybych resetnul IP nebo vyčistil RAM bylo by to znát.
Jinak nemáš zač.
edit: Bylo mi jasne že kritika bude, ale nikdo z vás sem nedal svoje bleskové video z OS3 ani pomalé z OS4. Foták nepouživam vubec, pouzivam jinou aplikaci a taky málo. Jestli se mi nacte drive nebo pozdeji je mi jedno. Ale safari, ipod, to je pro me důlezité ;-)
Tímhle tempem mi to beží od OS2xx, dokonce nabíhaní ipodu je rychlejsí, ale ty hrůzy co ríkate, jak se seká Safari, to bych fakt nechtel.
Sám píšeš že ipod je rychlý, safari jak si videl taky....

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Ejoo | čtv črc 29, 2010 7:17 pm

tak video sem hodim v pondelok. Skor nemozem, niesom doma, a nemam vo svojom okoli nic na natacanie. mam 3.1.3 a zda sa byt podstatne rychlejsi
/edit: konkretne teraz som skusal spustit fotak prave vtedy ako ty, polo tam niekolko stotin spomalenie z mojej strany, ale aj tak mi fotoaparat spustilo o tie 2-4sek rychlejsie
Naposledy upravil Ejoo dne čtv črc 29, 2010 7:23 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv