Nový iphone 3g??

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Etienne | stř čer 04, 2008 11:22 am

Re: Nový iphone 3g??

Nemate nekdo tuseni jestli bude novy iphone hned ke koupi popripade nejak brzy po uvedeni?

Phill | stř čer 04, 2008 11:27 am

mel by byt dotupny hned v den uvedeni, vsak to uz skoro mesic naskladnujou...

Uživatelský avatar S474N | stř čer 04, 2008 11:36 am

Phill: diky vysokemu zajmu se obavam, ze dostupny uz nebude ani cely prvni den :mrgreen:
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

clie | stř čer 04, 2008 12:23 pm

Já snad budu od rána přihlášený v Apple store a čekat s myší nad tlačítkem Buy :-D. Snad zbude pár kousků i pro mě :)

Uživatelský avatar terry | stř čer 04, 2008 2:02 pm

Ohledne tech zprav. Textova verze neni problem - to vzdycky nekdo pise, ale video by se hodilo..
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)

Phill | stř čer 04, 2008 2:22 pm

S474N: nojo, to je věc jiná....

btw, nebude si někdo iPhone 2 obědnávat někdo ten příští týden ? že by vzal o jeden navíc pro mě. :D , kdyžtak pm... :lol:

Uživatelský avatar S474N | stř čer 04, 2008 2:24 pm

Phill: a vis kde se bude dat objednat?
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Phill | stř čer 04, 2008 2:32 pm

no to prave nevim, asi nekde ve statech ho budou mit, ne?

a prosimte, kdyztak dalsi dotaz na pm, jsem OT... :wink:

Uživatelský avatar insoul | stř čer 04, 2008 3:25 pm

no ja si pon poletim takze par kuskou naviac zoberiem urcite :)
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar S474N | stř čer 04, 2008 3:28 pm

insoul: a kdy poletis zpatky, ze bys mi taky pribalil :mrgreen:
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

zao | stř čer 04, 2008 3:39 pm

taky bych měl zájem ale nvm možná koupím v česku a se zárukou odblokovanej

PanPetasutr | stř čer 04, 2008 5:52 pm

Jedu 10.6 do Londýna myslíte že bude možnost ho tam koupit? A cena asi zůstane stejná že?
iPhone 2G 8GB 3.0 FINAL
Host
Host

Zedjunior | stř čer 04, 2008 6:01 pm

clie píše:Já snad budu od rána přihlášený v Apple store a čekat s myší nad tlačítkem Buy :-D. Snad zbude pár kousků i pro mě :)

Pokud budeš vstávat ještě před WWDC nebo v průběhu WWDC, asi si na tlačíko BUY neklikneš, protože až začne WWDC, Store zmizí a objeví se tam takový lísteček, že se brzy vrátíme. Až WWDC skončí, bude Store opět spuštěný :wink: .

OT:
insoul píše:mohol by niekto z moderatorov hodit na stranku nejaky countdownd vo flashi .... mne v ip uz countdovn bezi :)
noveho ip sa uz neviem dockat :)

Nechápu :roll: dobrá úchylka ..

watterman | stř čer 04, 2008 7:06 pm

OT:
@insoul - nechápu jak to myslíš, ale odpočítávat si na iPhone dni do WWDC... Jestli to máš jenom v kalednáří, tak to chápu, ale ještě připomínka:
Taková událost se nezapomíná! :)

btw. to já si myslel, že nejsem normální, když jsem schopnej zahodit všeho jenok abych Live textově "shlédl" např. Macworld. kde jsem furt dokola klikal na F5 a čekal co nového tam ti "Live writeři" napíšou :)

Uživatelský avatar insoul | stř čer 04, 2008 7:32 pm

poviem ti to asi tak 10.6 mam narodeniny ale viac myslim na 9.6. az dnes som si spomenul ze mam narodeniny :P takze na novy iphone sa tesim asi ako male dieta na prvu hrkalku :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

watterman | stř čer 04, 2008 7:38 pm

Nj, však narozeniny jsou každý rok, ale taková akce jako letošní WWDC každý rok nebude. :) Tak to si můžeš rovnou k narozeninám koupit nový iPhone :twisted:

Uživatelský avatar terry | stř čer 04, 2008 7:46 pm

Ja to mam dost podobne. Narozky mam 11.6. :) Kazdopadne oznameni novyho iphone tolik neprozivam - sice to vyresi moji otazku, jakej iphone koupit - ale po tom, co sem si pockal a protrpel cekani na iphone - problemem byl ipod touch, tak me par dni cekani nerozhodi 8)

clie | stř čer 04, 2008 8:22 pm

Zedjunior píše:
clie píše:Já snad budu od rána přihlášený v Apple store a čekat s myší nad tlačítkem Buy :-D. Snad zbude pár kousků i pro mě :)

Pokud budeš vstávat ještě před WWDC nebo v průběhu WWDC, asi si na tlačíko BUY neklikneš, protože až začne WWDC, Store zmizí a objeví se tam takový lísteček, že se brzy vrátíme. Až WWDC skončí, bude Store opět spuštěný :wink: .

Jsem si dělal samosebou srandu, nejsem blázen abych čekal celej den až se tam objeví a už vůbec bych si nestoupl do celodení fronty a nečekal až se na mě dostane řada :D. On se na mě časem dostane - kdo si počká ten se dočká :)

Uživatelský avatar terry | stř čer 04, 2008 8:27 pm

OT:
@ clie: celodenni frontou si mi pripomnel jednu peknou historkou s launchem PS3.

Snad sem to nekde cetl, nebo videl video, nebo nekdo rikal.. Ale kdyz se zacal prodavat PS3, tak se na to samozrejme staly dlouhy fronty. No a v ty fronte, v popredi, byli i takovi dva kluci, kteri chteli ostatni poradne nastvat a hlavne udelat srandu. Takze az dostali novej PS3 do ruky, pred zraky vsech ho rozbalili a zacali ho nehorazne nicit, demolovat, rozebirat. Proste takova sranda za cca 20 000,-. A dovedu si predstavit, jak ty lidi ve fronte cumeli :)

Trochu sem odbocil od tematu, ale aspon se tady konecne bude resit neco jineho nez obvykle ;)

Btw. @ clie: uprav si trochu tu citaci - neni to hezky (ze ja bych mohl byt moderator - porad radim :D)

clie | stř čer 04, 2008 9:30 pm

Tak to je blbá sranda :D, ale zase to asi nebyli kluci u nás a třeba v USA myslim že PS3 20k nestála.

btw: co se ti nelíbí na mé citaci? :roll:

Zedjunior | čtv čer 05, 2008 4:59 am

@clie: pokud to kamarádovy vyjde, budu mít ještě toho 9tého nový iPhone doma :twisted:

clie | čtv čer 05, 2008 9:28 am

Heh, tak to aby si tam už osmého stoupl ať je první na řadě a stihne to ještě devátého domů :D
Naposledy upravil clie dne čtv čer 05, 2008 2:54 pm, celkově upraveno 1

clie | čtv čer 05, 2008 2:52 pm

http://www.macscoop.com/articles/2008/0 ... 2mp-camera

tak podle tohohle článku nebude GPS ani lepší fotoaparát. Sice ani jedno nějak extra nepotřebuju a u foťáku se stejně nedala čekat pořádná čočka ani xenonovej blesk, ale i tak by mě docela naštvali :-D.

To že se nedají očekávat zázraky s baterií je jasné..3G sežere mnohem více energie, ale i tak byl iPhone s výdrží na špici mezi komunikátory (Třeba Vaio III vydrží tak třetinu a to má silnější baterii)

Uživatelský avatar terry | čtv čer 05, 2008 3:32 pm

No pravda. Tam to nestalo 20k, ale v porovnani se to tak da rict. Proste jako u nas by ty kluky asi mlatili :)

No ze je to moc velky - tady se to moderatorum nelibi.

MooGy | čtv čer 05, 2008 6:31 pm

tym padom novy Iphone nebude mat ziadnu prevratnu funkciu.ked nebude fotak tak si radsej kupim terajsi iphonik

clie | čtv čer 05, 2008 7:25 pm

Otázkou zůstává kde si ho koupíš, když už se starej neprodává a zásoby starých se blíží k nule??Problém je v tom že se tu čeká na něco co nemusí nutně přijít, nebo né hned

MooGy | čtv čer 05, 2008 7:52 pm

to nemyslis vazne?dufam ze to este stihnem ale ved urcite najdem niekoho kto to este predava neznamena ze ked je nowa generacia ze predosla vymizne podla mna to bude trvat tak aspon pol roka

Zedjunior | čtv čer 05, 2008 8:28 pm

Já musím jen doufat, že cena nového iPhone nebude vyšší než-li 499$ :mrgreen: což snad nebude..

Kámoš mi tam toho 9tého skočí. Ale uvidíme, říkal že když tam bude fronta "až na Aljašku", kašle na to. Pak mi ho koupí a pošle jeho brácha, což není tak výhodné kvůli poštovnému apod., takhle bych to měl až domů bez žádného poplatku :roll: .. musím jít tomu štěstíčku trochu naproti :)

seaman | čtv čer 05, 2008 8:33 pm

Dlouho mi byl novy iPhone ukradenej, po tech vsech spekulacich se na nej taky docela tesim a zkusim ho. Teda, pokud bude jedina zasadni zmena 3G, tak ho budu na truc ignorovat. Nepotrebuju gps, tu mam samostatnou, nemusi byt vyrazne tenci, uz takhle se hur bere ze stolu. Spis bych docela bral lepsi fotak. Kdyz rikam lepsi, nemyslim masáž poctem megapixelu, ale malilinko lepsi optika a treba makro, to se obcas hodi. Drobnosti jako lepsi vyhledávání v kontaktech je otazkou software a myslim, ze to prijde. Doufam, ze pokud vylepsi fotak, pribude i video. Display je v pohode, spekulovalo se i o vyssim rozliseni, tomu neverim, s tím by souvisela i mozna nekompatibilita aplikaci. Bylo by fajn, kdyby pribylo priloh, ktere se daji otevrit, co ale urcite neprijde a je to skoda - pristup do souborovyho systemu a moznost vyuzit iPhone jako datovou storage. Docela se resim, nevim co od nej cekat, asi ho koupim i kdyz to nebude zrovna revoluce, jenom jiny case a 3G je pro me málo.

V co ale doufam nejvic je, ze nepoleví ve zpracovani, ze nebude vrzat, prasit se pod povrch a podobny lacinosti.

Uživatelský avatar _Boss_ | čtv čer 05, 2008 9:07 pm

Zedjunior píše:....Kámoš mi tam toho 9tého skočí....

no dobre, no dobre, proc to pises kazdych 5 prispevku porad dokola, uz to vsichni vime :wink:
Have you tried turning it off and on again?
[ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ]
[ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ]
[ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]
Host
Host

Zedjunior | pát čer 06, 2008 7:31 am

Jejku, já to napsal 2x :roll: jsem si ani nevšiml..

clie | pát čer 06, 2008 8:08 am

seaman píše: Display je v pohode, spekulovalo se i o vyssim rozliseni, tomu neverim, s tím by souvisela i mozna nekompatibilita aplikaci.

Sice také nevěřím že by přišli s jiným displejem - současný je super, rozlišení dostatečné a VGA by se hodilo jen pro 4" což nebude, ta spekulace přišla od Microsoftu a ten ji pak sám vyvrátil.

2 MooGy: Půl roku? Podívej se na internet, skoro nikde už nejsou a jakmile příjde nový, tak se prodejci urychleně starého zbaví. Už se budou prodávat jen použité kousky. Jediné, kde mají prej zásoby je německý T-mobile, ale tomu také moc nevěřim, akce se slevou platí jen do konce června, pak podle mě příjde s novým iPhone, by si nenechal ujít, staví si na tom v Německu image a prohlašuje jak se mu prodeje daří.

Uživatelský avatar S474N | pát čer 06, 2008 7:41 pm

clie: helemese kolik jich maji skladem:
:arrow: http://www.alza.cz/SearchAdvanced.asp?E ... rtNumber=1

A za tu cenu budou mit tezsi a tezsi se jich zbavit.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

clie | pát čer 06, 2008 8:17 pm

Jenže příjde nová verze, sníží cenu a budou hned pryč ;-)

Uživatelský avatar S474N | pát čer 06, 2008 9:22 pm

clie: jsou to zlatokopove, urcite cenu nesnizi. Taky kdovi za kolik nakoupili.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar insoul | pát čer 06, 2008 9:27 pm

to S474N :rozmyslel si si co si napisal pred tym nez si stlacil "odeslat" ???
a co s nimi spravia ked cena noveho bude ak bude tak len o nieco vyssia ???
:!: :?: :idea: :idea:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

clie | pát čer 06, 2008 9:41 pm

1) zajímalo by mě kdo Alze dělá servis na iPhone, docela bych nerad slyšel že i Alza se snížila k šedému dovozu a pak si vymýšlí nesmyslné důvody proč záruku neuznat
2) pokud záruka opravdu existuje, chápu že cena je o něco vyšší, přeci jen náklady na opravu nejsou nulové. Ale koukněte se na všemi opěvovaného Libjara (nic proti). Nakupoval iPhone za 500$ a prodával tu za 14-15tis, poštovné mu každý zaplatil, a z DPH si dělali starosti jen kupující né on,..je jasný že na to dal záruku, když prodával skoro za dvojnásobek a i dnes z toho má slušné zisky ;).
3) zlatokopové jsou teď všichni, co je iPhone vyprodaný, cena šla zase nahoru, stačí se mrknou do inzerce, není problém tam vidět 16GB za 14 litrů ale myslim že jakmile bude nová verze tak stará půjde šíleně dolů i kdyby tam byla jen 3G a nic víc lepšího...prostě novej a každej chce být in :)

Zedjunior | sob čer 07, 2008 9:09 am

Nějaké novinky ohledně iPhone 3G:

1) Tato fotografie je fake:
Obrázek

2) A nový iPhone by už měl být opravdu i s GPS modulem :)

Obrázek
Naposledy upravil Zedjunior dne sob čer 07, 2008 10:40 am, celkově upraveno 1

clie | sob čer 07, 2008 9:51 am

Čím je to blíže tím více nemám jasno...mam se těšit nebo bát? :D

Zedjunior | sob čer 07, 2008 10:16 am

Těšit, Apple nikdy nezklamal :mrgreen:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv