Taky tady http://spravodaj.madaj.net/
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Slimák píše:Nevím jak u iPhone, ale nyní jsem se vrátil na iPadu zpět k iOS 4.3.3 a nemohu vrátit zálohu, která byla provedena na iOS5, resp. se přepsala přes 4.3.3. Takže lehce řečeno, to je pěkně v prdeli. Na druhou stranu, měl jsem s tím počítat.
Slimák píše:Nevím jak u iPhone, ale nyní jsem se vrátil na iPadu zpět k iOS 4.3.3 a nemohu vrátit zálohu, která byla provedena na iOS5, resp. se přepsala přes 4.3.3. Takže lehce řečeno, to je pěkně v prdeli. Na druhou stranu, měl jsem s tím počítat.
Carabei píše:To on asi ví, ale třeba já měl zvlášť zálohu 4.3.3 a 5, protože jsem restoroval na čisto. Pokud on obnovil zálohu na 5 z 4.3.3, tak je možné, že ta nová přepsala tu z 4.3.3, jestli to tedy chápu dobře.
Funguje, na iPhone i iPadu (protože tedy minimálně u jednoho nemáš vyplněný správný FW)…mrzic píše:Funguji vam videa z YouTube nebo Vimeo? YouTube se mi nacita a dal nic, Vimeo se mi pusti a po chvilce spadne (napr. dnesni dil digitu).
Honzam píše:Nemate pocit,ze se iphone 4 s ios5 vice prehriva? V prave horni casti telefonu ( jak je fotak ) se mi zda,ze docela dost hreje...na ios 4.3.3 jsem si toho nevsim...
Maximus-CZ píše:S tím úložištěm 2.5 GB je pohoda, když se do toho nepočítají aplikace, fotky, písničky... počítaj se do toho maily, kontakty, zálohy.
To, že ti to jde zálohovat i bez nápájení ze sítě je normál.. o připojení na nabíječku se tu bavilo v souvislosti zálohováním do iTunes, né do iCloud.
Když tu je řeč o těch tagách, všiml jsem si, že pár fotek v Camera roll mi ukazuje stejný náhled, dokonce se načítá špatná fotka (hned po otevření je tam na kratičkou chvíli náhled ve špatný kvalitě), ale jakmile se zobrazí plná kvalita, skočí tam fotka správná.........................
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]