FW 3.1.3 - Jailbreak a odblokování

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

miruna | stř úno 17, 2010 4:39 am

Re: FW 3.1.3 - Jailbreak a odblokování

jlp píše:......a ty si precital toto forum???? ved 3.1.2 an BB 5.11.07 idu v pohode aj JB aj UNLOCK!!!!

TO cicolably: dekuju za reakci, nakonec to vyslo.

TO jlb: kdybys cetl muj problem lepe, moh sis usetrit par otaznikui a vykricniku pro nekoho jinyho. Kdyby mi slapala aspon wifina tak to zvladne dite podle navodu. Ale navod jak to udelat kdyz internet v iphone chybi uplne - tady neni!!! Musel jsem se to naucit, vygooglit a prelozit....kazdy neni takovy borec....ale i tak ti dekuji, mel jsi pravdu ze to jde :wink:

Martynet | stř úno 17, 2010 5:29 am

tak downgrade i jailbreake probehl v pohode... huraaa...
:D :D :D :D :D

sirMandelev | stř úno 17, 2010 6:19 am

A jak jsi to udělal mohu li se opata.
Jelikož si napsal že máš novější tak jsem tím pochopil noví bootrom

milhaus | stř úno 17, 2010 8:58 am

Joo tak to já bych se také rád optal jaký je ten správný postup.....

Martynet | stř úno 17, 2010 9:57 am

Pouzil jsem tento postup na modmyi.
http://modmyi.com/forums/3g-s-downgradi ... -shsh.html

Mam maca mimochodem.
SHSH soubor ze Cydie se mi taky stahnul, i kdyz jsem ho nikdy manualne nezalohoval. Takze vsichni vyzkousejte pres JAVU stahnout a treba taky budete mit stesti jako ja :-)

a taky jsem pouzil toto... pred tim nez jsem jailbreaknul, aby se aktivoval iPhone a fungoval telefon, kterej jinak nefunguje, pokud se hned po flashi udela rovnou jailbreake.
http://modmyi.com/forums/3g-s-downgradi ... issue.html

milhaus | stř úno 17, 2010 10:19 am

Tak to někdo prosím otestujte, jelikož já jsem to z toho stručného manuálu nepochopil. díky

majinko77 | stř úno 17, 2010 11:10 am

Martynet píše:Pouzil jsem tento postup na modmyi.
http://modmyi.com/forums/3g-s-downgradi ... -shsh.html

Mam maca mimochodem.
SHSH soubor ze Cydie se mi taky stahnul, i kdyz jsem ho nikdy manualne nezalohoval. Takze vsichni vyzkousejte pres JAVU stahnout a treba taky budete mit stesti jako ja :-)

a taky jsem pouzil toto... pred tim nez jsem jailbreaknul, aby se aktivoval iPhone a fungoval telefon, kterej jinak nefunguje, pokud se hned po flashi udela rovnou jailbreake.
http://modmyi.com/forums/3g-s-downgradi ... issue.html

mam na teba otazku: Ked si spravil z 3.1.3 na 3.1.2 teraz vies spravit unlock? ved stale mas baseband 05.12.01 ?

Uživatelský avatar dodulo | stř úno 17, 2010 11:14 am

jasne, ze nevie ved to pise par prispevkov nad, ze baseband nejde downgradnut a preto neexistuje unlock na operatora, ale aspon ma iPod
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Starý pes fóra :)

spacekjakub | stř úno 17, 2010 11:53 am

A co takhle pouzit SHSH soubor z jinyho iPhonu? Nevim jak to vubec funguje, takze prosim zadne ukamenovavani, pokud se mylim. Ale jenom tak me to zajima. Uz sem si objednal AT&T SIM, at mam aspon navi a iPoda... Ale neslo by to s jinym SHSH? Stejny iPhon. Tim myslim 3GS 32GB. Nebo treba v tom souboru neco poupravit...

Martynet | stř úno 17, 2010 12:38 pm

Nemam jen iPod :-) Mam iPhone, protoze pouzivam oficialni simku ktera mi tam standartne funguje. Problem je, ze bydlim v zahranici a az pojedu domu a dam si tam ceskou simku tak asi budu mit smulu. Baseband mam novej :-(
Dulezity je, ze mi funguje iPhone a jailbreake na 3.1.2. Uz jsem si totiz myslel, ze jsem totalne v prd... :-)

Uživatelský avatar ScorpionSX | stř úno 17, 2010 3:28 pm

Mám trochu lamerský dotaz.
Keď mám iPhone z anglického O2, teda blokovaný, s FW 3.1.3 a novým basebandom a potrebujem ho aktivovať s iTunes, potrebujem na to originálnu SIM kartu s ktorou bol kúpený, alebo mi stačí proste obyčajná SIM z anglického O2, na ktorú neni telefón blokovaný.
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

jlp | stř úno 17, 2010 4:08 pm

mala by stacit akakolvek SIM od daneho operatora, kedze je telefon blokovany na operatora, nie na SIM. ale inu SIM do toho aj tak nedas...aktivacia nie je unlock. :)

Uživatelský avatar ScorpionSX | stř úno 17, 2010 4:13 pm

No to viem, ale aspoň aktivovať a používať ako iPod by som to mohol, nie?
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

4est | stř úno 17, 2010 4:22 pm

Zdravim, stal se mi takový problém . Včera jsem si udělal na iPhone 3G Jaibreak na firmware 3.1.3 pomocí SN0WBREEZE v 3.1.3 podle tohoto návodu . http://www.redmondpie.com/sn0wbreeze-3. ... 3gs-3.1.3/
Následně jsem udělal unlock na operátora. Vše fungovalo jak má , jenže když jsem chtěl sesynchronizovat s Itunes muziku ,videa atd. hodilo mi to chybu že nemám přístup na disk . Vzal jsem tedy iPhone a udělal na něm restore. Ted se zasekl při nabíhání loga vykrojené vločky a stále dokola padá a nabíhá k nakrojené vločce . Když ho připojím k iTunes tak si ani nevšimne že sem něco připojil. Mohl by mi někdo zkušenější poradit ? Děkuji

EDIT :
PROBLEM VYRESEN TVRDYM RESETEM A DFU modem
Naposledy upravil 4est dne stř úno 17, 2010 4:38 pm, celkově upraveno 1

jlp | stř úno 17, 2010 4:34 pm

ScorpionSX píše:No to viem, ale aspoň aktivovať a používať ako iPod by som to mohol, nie?

to ano. :)

pios | stř úno 17, 2010 4:41 pm

Pánové je někde opravdu ověřený postup jak jailbreaknout 3GS kupovaný před 40. týdnem?
Musel jsem udělat restore a nešlo než dát 3.1.3, jinak telefon nereagoval. Teďka bojuju s jailbreakem, protože na Win7 mi nejede SHIFT a na WinXP mi to zase háže chyby 16xx.
Zkoušel jsem i redsnow a jít dolů na 3.1.2, ale IPhone zůstává v DFU a redsnow čeká na IPhone.
Testoval jsem to i u známého na MacBooku, ale nebylo moc času a IPhone jsem při RESTORE v ITunes přepnul jen do Recovery modu a nahrání CustomFW 3.1.3 tudíž neproběhlo. K tomu Macu už nemám přístup, proto potřebuji řešení pro Windows.
Prosím nepiště, že to řešení se válí všude na síti. Co jsem našel, to jsem vyzkoušel. Bohužel jsem stále bez JB.
Hlavní omezení pro mě bez JB je, že nemám multitasking a kategorie aplikací (11 stran springboardu mi nestačí :) )

Hnykda | stř úno 17, 2010 6:18 pm

Musíš si, když ho dostáváš do DFU zapnout iTunes (už předtím). Pak jeho hlášky ignoruj a redsn0w si vše udělá sám.
Půjde to ;)

P.S Pro upřesnění: To iTunes prostě nech minimalizované, pak spusť redsn0w, dfu (itunes to rozpozná, řekne že je poškozenej a že to chce restore - ignoruj to a sleduj redsn0w), succcceeesss :P

broky11 | stř úno 17, 2010 8:20 pm

Ahooj všetci
Som uplny novačik a a zaujimalo by ma či iPhony 3gs kupené na Slovenku od operatora su blokovane ( Locked) alebo odblokovane (Unlocked) na ostatnych operatorov??? A ked su blokovane či sa daju odblokovať ak maju novy bootROM a OS 3.1.2.
Ďakujem za odpoveď. =)
Host
Host

Uživatelský avatar gbr8 | stř úno 17, 2010 8:38 pm

broky11 píše:Ahooj všetci
Som uplny novačik a a zaujimalo by ma či iPhony 3gs kupené na Slovenku od operatora su blokovane ( Locked) alebo odblokovane (Unlocked) na ostatnych operatorov??? A ked su blokovane či sa daju odblokovať ak maju novy bootROM a OS 3.1.2.
Ďakujem za odpoveď. =)

telefony na SR blokuje iba T-mobile. Teda ked iphone bol kupeny tam tak je blokovany na ich simkarty. Ked je kupeny inde tak je neblokovany!
Odblokovat sa daju pomocou JB, na 3gs najlepsie s blackra1n, ale na novy iboot JB neni plnohodnotny. budes musie po kazdom zapinani telefonu znova spravit JB. co znamena ze telefon bude startovat iba pritom bez PC a kabla nie
iPhone 4, FW 7.0.4, O2 SK; no JB

Macbook pro 2011
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

broky11 | stř úno 17, 2010 9:32 pm

Dotičny od ktoreho chcem kupiť novy iphone 3gs napisal ze kupil iphone 3gs od orange (NIE OD T-MOBILU) a je blokovany na o2. Tak teraz ja som stoho deb..! =( Nemohly by ste my poslat nejaky link ktory potrvrdzuje vaše tvrdenie?Ďakujem za ochotu!
Host
Host

Uživatelský avatar gbr8 | stř úno 17, 2010 9:38 pm

broky11 píše:Dotičny od ktoreho chcem kupiť novy iphone 3gs napisal ze kupil iphone 3gs od orange (NIE OD T-MOBILU) a je blokovany na o2. Tak teraz ja som stoho deb..! =( Nemohly by ste my poslat nejaky link ktory potrvrdzuje vaše tvrdenie?Ďakujem za ochotu!

ked je kupeny v orange tak bude mat asi zarucny list aj, tak ho potom mozes kupit a nemusis sa bat.
a to ze je blokovany na O2 to je absolutny nezmysel. to neexistuje!
iPhone 4, FW 7.0.4, O2 SK; no JB

Macbook pro 2011
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

milhaus | stř úno 17, 2010 10:24 pm

Hnykda píše:Musíš si, když ho dostáváš do DFU zapnout iTunes (už předtím). Pak jeho hlášky ignoruj a redsn0w si vše udělá sám.
Půjde to ;)

P.S Pro upřesnění: To iTunes prostě nech minimalizované, pak spusť redsn0w, dfu (itunes to rozpozná, řekne že je poškozenej a že to chce restore - ignoruj to a sleduj redsn0w), succcceeesss :P

na GS nefunguje, po spuštění redsnow itunes spadne.

jlp | stř úno 17, 2010 11:27 pm

funguje...ale iba na 3.1.2 a na 3.1.3 so starym iBoot.

KarlosDicady | čtv úno 18, 2010 12:25 am

Myslíte že je nějaký rozdíl když spojím iPhone 3Gs (FW 3.1.3) s počítačem (win 7) a budu chtít spustit redsn0w 0.9.4 a dám pravim a spustit jako správce nemá to na to věčí vliv ??? Nemužu to ted totiž zkusit iphone mám pořád v servisu :cry: tak mě to jen tak napadlo protože jsem to nezkoušel :lol: :wink:

honza54 | čtv úno 18, 2010 12:36 am

jlp píše:funguje...ale iba na 3.1.2 a na 3.1.3 so starym iBoot.

nefunguje!!!!! IPhone vyrobený v 29 týdnu, ITunes padá...
Host
Host

spacekjakub | čtv úno 18, 2010 9:03 am

Me tady snad vsichni ignoruji :D Jeste tedy jednou. Vsechno poctive ctu, kdyby nahodou nekdo chtel rejpat :) Omylem sem udelal update na mym 3GS 32GB USA (vim, moje chyba). Vyrobeny v 28. tydnu. Je nejaka sance mu udelat JB, at je aspon jako iPod? Prosim napiste presny postup. Zkousel sem snowbreeze i redsnow. Ale mozna spatne. Tak kdyby nekdo vedel, moc prosim ;-)

stikyworld | čtv úno 18, 2010 9:41 am

A jaký je postup při Tethered Jailbreak iPhone 3Gs ?
Pochopil jsem že se udělá JB pomocí blackra1n.
Když se ale iPhone pak restartuje bude chtít asi připojit k iTunes -> 3.1.3
Nebo ne?
 iPhone 5 64GB iOS7 White  iPad mini 64GB White  iPhone 4 16GB Black  iMac 21,5"  Apple Developer
Host
Host

Uživatelský avatar dave.xtreme | čtv úno 18, 2010 9:42 am

myslíte že mi redsnow pojede na touch 2g vyrobeném v 22 týdnu?
iPod Touch 4G white 64GB 6.1.3 JB
Game Center: WoMDave
FaceTime: dave@creeprovinky.cz
Tvůrce pořadu Creeprovinky na Indian Play
Host
Host

Hnykda | čtv úno 18, 2010 9:43 am

milhaus píše:na GS nefunguje, po spuštění redsnow itunes spadne.

nefunguje!!!!! IPhone vyrobený v 29 týdnu, ITunes padá...

Tak spusť nejdřív redsn0w a skus třeba na první stránce redsn0w spustit to itunes
A zkoušel si na jiném PC/OS?

Uživatelský avatar python2003 | čtv úno 18, 2010 10:00 am

Tohle by mohlo usetrit spoustu zbytecnych otazek (Pujde mi JB? Nepujde mi JB apod).
http://www.redmondpie.com/download-f0re ... k-9140457/
Naposledy upravil python2003 dne pát úno 19, 2010 12:51 am, celkově upraveno 1
iPhone 3GS 32GB white 5.1.1 pwned + ultrasn0w 1.2.7
iPod Shuffle 2nd Gen 4GB
Macbook Air 1.63GHz
Host
Host

spacekjakub | čtv úno 18, 2010 10:10 am

To je pekny, ale rekne to jenom, jestli je Unlockable tedy odemknutelny a jestli JB bude tethered ci ne... Ale nerekne, jestli vubec pude

Hnykda | čtv úno 18, 2010 10:37 am

Vyndej si to z "Code", modi tě sežerou

drumax | čtv úno 18, 2010 11:03 am

zdravim vas, provedl jsem upgrade na 3.1.3 na mem 2G a marne se snazim o unlock, netusim jak, nasla by se zde nejaka dobra duse, ktera by mi alespon trochu pomuze? dekuju.
Host
Host

milhaus | čtv úno 18, 2010 11:12 am

[
Tak spusť nejdřív redsn0w a skus třeba na první stránce redsn0w spustit to itunes
A zkoušel si na jiném PC/OS?[/quote]

Podobné kombinace jsem zkoušel také na GS a furt nic.

pios | čtv úno 18, 2010 11:16 am

tak jsem zkoušel redsnow 0.9.4 podle návodu. itunes mi při puštění redsnow někdy spadne a někdy ne. redsnow pouštím v kompatibility režimu XP SP2 jako administrátor.
v iphone 3gs mám fw 3.1.3 a podle návodu jsem do redsnow dával fw 3.1.2. vše vypadalo, že pojede. když jsem měl připojit iphone v DFU módu, tak redsnow nic nedetekoval. všiml jsem si, že redsnow píše, ať se iphone připojí v RECOVERY módu. zkusil jsem tedy dát iphone do RECOVERY módu (na obarovce je vidět tuším USB kablík). resnow se najednou "chytil" a začal mi do iphone ládovat data. potom když skončil, tak vypsal něco jako že vše je gut.
bohužel iphone zůstal zapnutý a s černou obrazovkou. čekal jsem asi 10 minut a pak jsem zmáčknul na iphone zapínací tlačítko. iphone nabootoval, ale pořád je tam nejailbreaknutý fw 3.1.3.
máte nějaký další nápad jak na to?

spacekjakub | čtv úno 18, 2010 11:25 am

To stejny presne u me. Takze zatim porad iBrick :(

Slater | čtv úno 18, 2010 12:25 pm

pios to je i u me
Host
Host

Hnykda | čtv úno 18, 2010 12:44 pm

Ano, tohle dělá všem! Aspoň na 2G! Problém vyřešilo vždy zaplé iTunes! Musíte ale iTunes zapnout před spuštěním RS. RS ho totiž z nepochopitelných důvodů vypne, ale jenom při spuštění, když už běží tak ho neschazuje. Musíte jej zkontrolvat když jste na této obrazovce, popř. ho zapnout znova.
Obrázek

Tenhle problém to vždy vyřešilo tak to skuste. Nezapomeňte na to, že když se vám to jednou nepovedlo, stejně máte telefon v DFU a musíte ho z něj dostat!

spacekjakub | čtv úno 18, 2010 1:27 pm

No a jak se telefon hodi do DFU, tak mi spadne iTunes a je opet konec. Jednoducha otazka. Povedlo se nekomu udelat JB na iPhone 3GS z USA? Nebo jinak blokovanym? Jestli jo, tak presny navod jak prosim.

Uživatelský avatar cicolably | čtv úno 18, 2010 1:28 pm

spacekjakub
ty maš winXP ?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv