Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
vbruno píše:Tak jsem tak přemýšlel že on to vlastně nejspíš není multitasking jak ho známe. Přesně jak jsem čekal od Applu, udělal to pěkně vychytrale.
Vypadá to, že multitasking v iPhone neznamená, že jakoukoli aplikaci jsme schopni nechat na pozadí. Multitasking pro aplikaci zajišťuje její vývojář tím, že využije konkrétního API dle toho, co aplikace potřebuje, tzn. buď využije audia na pozadí nebo polohových služeb atd. Extrém je, že aplikace která nepotřebuje na pozadí cokoli dělat jen uchová stav před jejím vypnutím. Tento "multitasking" zajistí přesně to co uživatel potřebuje a přitom ušetří baterku a výkon.
Myslim, že to je od Applu úplně geniální.
KaoluNuKain píše:iPhone jsem zacal pouzivat az od nynejsiho modelu s OS 3.0 tudiz nevim jestli byl prehod z 2.2.1. nejak veliky pokrok. Novy OS mi neprijde kdovijak super, dockali sme se par novinek ale az na ten multitasking (ktery nyni resim pomoci Backgrounderu a Circuitu naprosto pohodlne a spolehlive) podle me apple neprisel s nicim co by nas posadilo na zadek. Vse co apple nabidnul jiz pomoci JB muzeme mit ted a i nadale pro me iPhone bez JB nema smysl. iPhone si jiz nedokazu predstavit bez aplikaci jako SBsettings, Winterboard, BiteSMS, Backgrounderu, SafariDownload pluginu a SSH protokolu. LockInfo nepouzivam ale velmi sem si zvykl na tema ala HTC kdy na prvni obrazovce mam velke hodiny, pocasi a ctyri hlavni aplikace pro nejcastejsi pouziti. Nemluve o Infinitydocku.
Jedine co si od noveho OS preji je aby sel udelat JB, vim, ze je to smutne ale pro me to bude asi nejdulezitejsi vec lri rozhodovani na prechod na novy OS..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé