To ano, je to stále dokola, ale ty sám si uznal jak mi to jde rychle ten ipod, ale i safari je paradne atd. Fotak fakt neresim. Já jsem opakoval nekolikrát že nepotrebuji nic dokazovat, jen jsem zvedav na bleskova videa co sem doufám dáte. To video co srovnava dva iphony je o nicem, nevime verzi OS skutecnou. A dohromady tam nic neni, fotak kdyby se otviral pul minuty je o nicem. A vzhedem k datu si myslim že to je OS4 a ne OS 4.0.1.
Věř mi že jsem prvni kdo to pujde 02 omlatit o hlavu nebo downgraduje. Já sem pul dne odkazan na IP. A zpomalení by bylo duvod k reklamaci nebo k downgradu. Byl sem na kafi s Masklinem a ten mi taky potvrdil že mu to jede stejne. On ma OS4 a s JB ty telefony jsme meli vedle sebe na stole a byli v restauraci jak pubertáci.

Já jsem spokojen a tecka. Ty také. Jen dej ty videa jak Ti to jede, jen pro informaci.
Jestli Apple udela update a bude to jeste rychlejsí jen se tesim. ALe sekáni safari, prehtřivani IP, nebo dokonce resety telefonu či vypadky volání nemam. Takže tohle mi stači.