iOS4.0.1 vonku oficialne cez itunes [iPhone 3G, 3Gs, 4]

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 7:22 pm

Re: iOS4.0.1 vonku oficialne cez itunes [iPhone 3G, 3Gs, 4]

Tak já myslel hlavně ty dva co chteli video, videli jak to beží rychle, dokonce chvalili ipod nabíhaní. ... Jak říkám mě to běží stejné od 2x, hlavne ale GPS je presnejsi, wifi beži, a z novych ficurek použivam jen folders, takže kvuli tomu ho nemam. :-)

2 Anonym: Mel jsi pravdu, měl jsem je v tom nechat. ;-)

Edit: Koukam že Legally Blond editoval, ale nedopsal edit tak jsem si toho nevsiml... OK čekám na video. Lidi tu psali jak se jim seká Safari, mě vubec. Možná se malinko sekalo na OS4 ale na OS4.0.1 ne. To video je mrcha malá, vím nic lepsiho nemam po ruce.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Ejoo | čtv črc 29, 2010 7:25 pm

aspon u mna, je to podobne ako mate moznost vidiet na tomto videu

tusim ze to niekde hore uz bolo... TU
Host
Host

Legally Blond | čtv črc 29, 2010 7:39 pm

Ejoo dekuji dekuji dekuji o toto me slo tady je to nadherne ukazano. zda se to jako drobny rozdil ale je tam,presne to otevreni uzavery a hlavne settings to jsem u Tea nepostrehl. Boze to byla parada jak to pekne chodilo
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 7:51 pm

Ted sem to zkousel znovu a otevrelo se to hned. ( foták ) Záleží jak to je uloženo v pameti. Ono je to hezke video, ale záleží jak to je nakešováno v paměti, a taky na každem telefonu to behá jinak. :-) Hlavne na tom videu je asi OS 4 a ne OS4.0.1, ono vubec neni videt co tam je za OS. :D Navic tam možna narvali JB, to je nevypovídající to video. Pro me je důlezite že mi to behá stale stejne, videli jste sami Safari, iPod.. jsem zvedav na vaše videa :-)

Moderator fóra
Moderator fóra

Legally Blond | čtv črc 29, 2010 8:06 pm

Tea to je marne ty to neuznas protoze ti chod tveho ip pripada normalni ja to mam zase tak jak je to na videu od ejooa at v takovem ci onakem stavu nakesovani se me settings otevre timto zpusobem i uzavera proste muj nazor a pocit je hold jinej. Lituju ze nemam svobodnou volbu toho si ofiko nahrat stary soft, meleme to porad dokola ty bud spokojenej a ja budu doufat v drobnou opravu v podobe updatu. Beztak kloudne reseni je nakup noveho zeleza.
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 29, 2010 8:12 pm

To ano, je to stále dokola, ale ty sám si uznal jak mi to jde rychle ten ipod, ale i safari je paradne atd. Fotak fakt neresim. Já jsem opakoval nekolikrát že nepotrebuji nic dokazovat, jen jsem zvedav na bleskova videa co sem doufám dáte. To video co srovnava dva iphony je o nicem, nevime verzi OS skutecnou. A dohromady tam nic neni, fotak kdyby se otviral pul minuty je o nicem. A vzhedem k datu si myslim že to je OS4 a ne OS 4.0.1.
Věř mi že jsem prvni kdo to pujde 02 omlatit o hlavu nebo downgraduje. Já sem pul dne odkazan na IP. A zpomalení by bylo duvod k reklamaci nebo k downgradu. Byl sem na kafi s Masklinem a ten mi taky potvrdil že mu to jede stejne. On ma OS4 a s JB ty telefony jsme meli vedle sebe na stole a byli v restauraci jak pubertáci. :D
Já jsem spokojen a tecka. Ty také. Jen dej ty videa jak Ti to jede, jen pro informaci.
Jestli Apple udela update a bude to jeste rychlejsí jen se tesim. ALe sekáni safari, prehtřivani IP, nebo dokonce resety telefonu či vypadky volání nemam. Takže tohle mi stači.

Moderator fóra
Moderator fóra

siana | čtv črc 29, 2010 8:25 pm

Každý z nás vnášíme do hodnocení iOS svůj subjektivní pohled a je vcelku pochopitelné, že si každý oblíbí/oblíbil to, co mu připadá nejvíc user-friendly a pak to hlava nehlava prosazuje.

Proto vaše vzájemné dohady a i výpady považuji za OT a nevedoucí již k prospěšné a užitečné diskusi. Chtělo by to promazat nebo lock. :!:

Co říkáš, moderátore? :?: :shock:

Prave proto jsme se dali důkazy a to neni OT. OT není pokud je to k tematu.
OT = Off Topic = mimo téma. Asi nevíš co to je ;-) Je mi jedno jestli to bude zamknuté, ale mnoha lidem už se neporadí. A hodne lidi tu pak napsalo že už jim to jede... Tea Racer
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

byeen | čtv črc 29, 2010 8:29 pm

tea racer,facha ti to lepsie jak moje 3Gsko, nerozumiem, v com je problem uz fakt... Mne sa to trha,zasekava pri odblokovani, vela razy sa mi stava,ze chcem iphone odblokovat a jednoducho par sekund neraguje na ten slide a zrazu sa odomkne,proste des... Uz som robil aj DFU,aj reset, aj memory sweep som pouzil,vypol spotlight,stale :/ Kolko GB mas zapratane aplikaciami ? neviem uz fakt do prdele... mam tam asi 5GB hudby,3GB apps,580MB video a este nieked nieco,proste volnych mam asi 4GB...
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Uživatelský avatar Beavers | čtv črc 29, 2010 8:29 pm

:arrow: Siana: Nejsem admin, ale pouhý moderátor, ale tvůj názor sdílím a proto tvé doporučení potvrzuji otočením klíče v zámku do polohy ZAMČENO.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv