Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
macodk3 píše:Tá aplikácia je predinštalovanná v iPade 2. Obnova nastavení podla mňa nepomôže.
Golf píše:Funguje, na iPhone i iPadu (protože tedy minimálně u jednoho nemáš vyplněný správný FW)…mrzic píše:Funguji vam videa z YouTube nebo Vimeo? YouTube se mi nacita a dal nic, Vimeo se mi pusti a po chvilce spadne (napr. dnesni dil digitu).
Jinak aplikace pro Mac a PC na iCloud v betě existuje (pokud je něco špatně, tak ty odkazy smázněte, ale snad je to OK):
pro Mac
pro PC
Takhle to vypadá na PC:
Pokud budete mít v iCloudu iPhone a iPad jako já, rozdělí se automaticky těch 5 GB na půl pro každé zařízení, takže mi to v "Nastavení" momentálně ukazuje v každém zařízení k dispozici 2,5 GB. A pak se asi bude dát (alespoň podle položky v menu "Přikoupit úložiště") prostor dokoupit.
A zálohovat iPhone mi jde i bez napájení ze sítě, tady je důkaz:![]()
A zálohují se tedy i data (zakoupené časopisy) nebo nastavení aplikací, to samé i v iPadu (bez napájení ze sítě):
Akorát tedy ve finiši těch 2,5 GB na jedno zařízení není moc a člověk si bude muset rozmyslet co zálohovat a co ne...
hawris píše:Dneska jsem zkoušel nabít telefon v autě.Nabíječka svítí a telefon se nenabíjí.Po několika pokusech jsem zkusil 3GSko, který má 4.3.3 a nabíjela v pohodě.
Nabíječka jakoby to nemohla utáhnout (kupovaná na dealextreme).
Nemáte někdo podobnou zkušenost, že na 5.0 beta Vám nenabíjí IP?
tvosi píše:slovnik nepouzivam
honziš píše:Dost často se mi stává, že se mi náhodně mění hlasitost vyzvánění. Že by nějaká inteligentní funkce?
Maximus-CZ píše:A jak pozná, že je po kapsách nebo v batohu? =-|
Jediný, co si dovedu představit, že se mrkne proximity senzorem, jestli u něj něco je (v kapse / batohu asi j) a podle toho, ale jinak mě nic nenapadá
PocketMode works by using the ambient light sensor to detect the darkness of a pocket or bag. Don't want your phone ringing louder at night? Enable night mode to disable PocketMode at night time.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]