Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Nemaji povinost nam to davat cz adapter?Majkyn píše:Pochybuji, že někde jinde, než u prodejců dovážejících zahraniční distribuci. Potažmo si zjistěte, jakou distribuci kupujete. Nepředpokládám totiž, že by třeba k UK verzím jakýkoliv prodejce věnoval CZ adaptér nabíječky, tudíž tento bude potřeba mít nebo dokoupit.

Majkyn píše:Pochybuji, že někde jinde, než u prodejců dovážejících zahraniční distribuci. Potažmo si zjistěte, jakou distribuci kupujete. Nepředpokládám totiž, že by třeba k UK verzím jakýkoliv prodejce věnoval CZ adaptér nabíječky, tudíž tento bude potřeba mít nebo dokoupit.
Stornoval jsem, a přeobjednal znovu. A v emailu je najednou doručení na prodejnu 10.10.. Nějak s tím čachrujou...
"

Radek_V píše:Myslíte že je velký risk koupit třeba tuhle koncovku z aukra?
http://aukro.cz/nabijecka-do-auta-3v1-u ... 76187.html
Mám objednáno na Mallu a myslel jsem, že pořídím právě tento set, ale po přečtení dnešních příspěvků se radši nejdříve zeptám zde

mike-biker píše:Adaptér budiž ano, ale vše ostatní jen originál.

Nicméně psal jsem Mallu a odpověděli mi, že k balíčku přibalujou automaticky konektor pro naši síť.

Leonko píše:mike-biker píše:Adaptér budiž ano, ale vše ostatní jen originál.
skôr naopak nie ? nebudem kupovať originál USB kábel, ktorý sa snáď iný ani nevyrába,... než adaptér čo mi vybuchne v zástrčke.

"
redukcia a adaptér sú 2 rozdielne veci 

, USB káble sa vyrábajú jednou a tou istou metódou a všetci výrobcovia ich majú rovnaké. Proste obyčajný kábel bože. Ale určite si nebudem kupovať nejaký adaptér za pár centov z EBAY, ktorý nebude schopný 230V u nás. (o žiadnej redukcii sa nepísalo.)

dovoz z USA 

"

mně čekání přijde zbytečné, kkdyž příští rok stejně budu kupvoat nový model
takže bych si ho nechal dovést, rok záruky stačí 

nemam vubec prehled jak je to cca s pocty kusu / dostupnosti ani v zahranici natoz jak to bude u nas.. ja mam objednano na apple.de z minuleho patku a doufam, ze ho do 14 dnu dostanu, pokud ne, rusim objednavku a pockam asi na apple.cz.. odjinud ho nechci.

mike03 píše:Vy tady resite rok, dva zaruku. Ja ho budu mit bez zaruky, ale za uplny pakatel, funglovka zadna kopie.
"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé