Ahoj, teď to zkouším, ale C:\Documents and Settings\VÁŠ PROFIL\Data aplikací\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\
mám prázdné, nic tam není
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
hatamrc píše:ahoj takze chystam sa aj ja na jailbreak
Chcem sa spytat ked mam iphone z t mobile sk pojde mi potom signal ,cital som ze vela ludom blbne
zatial mam iphone bez jailbreaku ,len som nainstaloval cez itunes FW. 3.0
stiahol som redsn0w-win 0.7.1
taktiez som stiahol aj origo FW 3.0
no neodvazil som sa zacat zatial
pojdu mi potom aj aplikacie ipa? z netu ?
pojde mi signal ,t mobile sk
pojde normalne internet, mam aktivovane web an walk
stratim nastavenia,fotky,hudbu,videa,kontakty, aplikacie z itunes a az app store FREE ktore mam nainstalovane?
taktiez som cital ze je problem s fotakom ?
prepacte za hlupe otazky ,ak by bol niekto ochotny tak sa prosim vyjadrite, moze byt aj cez SS ,budem velmi vdacny dakujem
PA.TA píše:to contrast: Nouzový režim jsem ještě nezkoušel,vyzkoušim
hendas píše:origo myslis to ze je to stahly z itunes ? ... to mam totiz ... takze tedkom muzu udelat JB pres to redsnOw 0.7.2. ? (sem v tomhle amater)
petesky píše:pesulap píše:petesky píše:Nevíte někdo jak na numeric batery na FW3.0??? Použití BossPref nefacha
Tak sbsetings strasne zpomaluji ip tak zustan u boss prefu !!!!! To ze to nefacha je blbost.staci se jen snazit! Zapnes si numeric battery a ono se to neulozi. Že? Tak zapni numefic a jeste nez vypnes bosspref schovej nejakou ikonku pomoci hide icon ,pak vypni bosspref a je todej vedet jestli ti to jde.
Tak nefacháHide icon sice jo, ale pospřeházelo to všechny ikony...
hatamrc píše:ked si to chces pridat tak tam vyskakuje nejaka hlaska
Source warning
this repository has been reported by the community to be illegally...atd
je to v pohode?
wajgy píše:Jen technická, jailbreak můžu udělat s redsnow 0.7.2. stejně jako s verzí 0.7.1. ?? THNX
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé