iPhone OS 4.0 - Oficialně představen 8.4.2010

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kejmi | sob dub 10, 2010 2:59 pm

Re: iPhone OS 4.0 - Oficialně představen 8.4.2010

mam zaplaceno.... ale o to nejde, i kdybych zaplaceno nemel, tak princip by byl takovy, ze ho nainstaluju ale pak neaktivuju, nebo se mylim? ta chyba mi nabehne hned po priprave k instalaci toho OS - samotna instalace se ani nespusti:( ... nasel jsem na google nekde v diskuzi jen tuto radu, ale moje anglictina je pod psa:(

Just a couple of pointers if you're going to do it:
-You dont need OSX Snow Leopard, any fairly recent version will work I believe.
-You DO need iTunes 9.1 (or higher assuming they make an update)
-When you do a restore, the iPhone kinda shuts down and goes back up, you have to *very quickly* send control over USB to VMWare otherwise it tries to restore on your host PC which doesnt get you anywhere. Also, when you do this - for me anyways (windows 7 x64), a message goes up saying VMware has crashed do you want to close the program blahblah, but it really hasnt, just wait the iPhone is restoring (takes awhile, like 10+ minutes).
-For internet - which you need: on windows disable the network adapters vmware creates (Vmnet01 & vmnet08), a simple "right click - disable" will do. And use bridged networking in vmware. Took me awhile to figure out but then it was all good.
Naposledy upravil kejmi dne sob dub 10, 2010 3:03 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

kejmi | sob dub 10, 2010 3:04 pm

ok, jdu to nastudovat. diky, moc diky za vase okamzite reakce a rady.
Host
Host

Uživatelský avatar vbruno | sob dub 10, 2010 3:06 pm

runner111: Ja myslim, že to nepůjde, protože Apple neudělal plnohodnotný multitasking. Na pozadí nepoběží celá aplikace, ale jen určitý proces který bude potřeba (pro radio audio, pro navigaci audio a poloha), aplikace u kterých budeš chtít pouze to aby ses do nich vrátil v místě kde jsi je opustil dokonce nepoběží vůbec. Takto to chápu já. To znamená že Apple v podstatě povolil vývojářům pokračovat po "zavření" aplikace v určitých procesech (API které Steve zmínil na eventu), mezi které určitě nepatří procesy které provádějí tvou zmíněné app. :-)

EDIT: Ty jo, at hledam jak hledam, nemuzu najit prispevek na ktery jsem odpovidal :-D To bylo jine vlakno nebo uz mi hrabe? :-D
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

PaDoX | sob dub 10, 2010 3:14 pm

Presne tak, iPhone OS 4.0 nemá plnohodnotný multitasking. Keby ste sledovali keynote poriadne, tak by ste zistili, že beží 7 služieb, ktoré robia tento "multitasking". Background audio, Voice over IP, Background Location, Push Notifications, Local Notifications, Task Completion a Fast App Switching.

Uživatelský avatar tvosi | sob dub 10, 2010 5:05 pm

Tak a dost, firmware byl predstaven, vse dulezite tuje a ted uz to tu smeruje spise k tomu, jak se dostat k DEV uctu a 4.0 firmware, takze LOCK :!:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv