DevTeam odblokoval a jailbreaknul 2.0

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

raider | pon črc 21, 2008 3:54 pm

Re: DevTeam odblokoval a jailbreaknul 2.0

Mohli by sem nekdo hodit mini recenzi jak je spokojenej s firmware 2.Jak vidí ty rozdíly mezi 1.4 vs. 2.Někde jsem četl,že prý je f2 pomalejší v reakcích systému.Co rychlost internetu?f2 má mít o dost rychlejší načítání java scriptu,je to poznat?

Uživatelský avatar caesar | pon črc 21, 2008 3:57 pm

Ja bych doporucil kvuli tomu zalozit zvlastni thread. Davat to sem by byl zmatek. Take by me zajimaly poznatky od "nedockavcu".
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar atyp | pon črc 21, 2008 5:19 pm

sasaj,
uz se povedlo odblokovat pres WinPwn - pomohl me návod - video se vším vsudy - viz link - je v češtině a super - náhodou jsem na něj narazil! Tady je: http://www.youtube.com/watch?v=nDkNAl77wuw
Na odblok na firmware 2 asi radeji pockam, zitra mi dojde iPhone 3G a ten muj iPhone 16Gb hned prodám - nemá nekdo zájem? hned jak zprovoznim 3G. diky za vsechny rady, atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano
Senior uživatel
Senior uživatel

Diablo | pon črc 21, 2008 5:23 pm

Ten Video navod radi jak odblokovat Iphone FW 2.0 pomoci PWNage Tool 2.0 nikoliv pres WinPWN. A cely ten navod je delany na Macu kde je ten Unlock iPhonu diky PWNage Tool mnohem mnohem jednodussi nez na Win .

Uživatelský avatar masklin | pon črc 21, 2008 5:42 pm

tak jsem to zkousel na novych iTunes a vyskocil ERROR (6)

:?

EDIT: zkoušel jsem toto http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=43&t=6013&start=0&st=0&sk=t&sd=a
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)

Boka | pon črc 21, 2008 6:19 pm

Mam starsi verzi iPhone ale byl odblokován pravděpodobně přes ATT protože mám k tomu i simkartu a pochybuji že by mi to dělal známý který mi to dovezl. A dotaz směřuje k tomu jestli si můžu i do budoucna klasicky updatovat firmware rovnou z Itunes a nebo musím čekat na jailbreak??

Diablo | pon črc 21, 2008 7:06 pm

To masklin : pokud pujdes podle presne podle tohoto navodu
viewtopic.php?f=13&t=5985

Tak se ti zadny error neobjevi , i kdyz ten postup je slozitejsi a delsi ale jak rikam mel by byt v konecnem vysledku bezproblemovy.

Huckleberry Konopík | pon črc 21, 2008 7:16 pm

Diablo píše:Pokud mas stazene a nainstalovane pres Cydiu v Iphonu Open SSH , musis ho jeste zaktivovat.

To se dela takto.
1. Nainstalujte si Open-SSH pomoci aplikace Cydia

2. Nejprve je potreba zjistit si IP adresu pomoci ktere se pripojujete na WiFi
To zjistite tak ze pujdete do Settings / WiFi a zmacknete takovou tu mudrou sipku u site ke ktere jste zrovna pripojeni. A tam si opiste cislo v polozce Ip Adress ( napr 192.168.0.100 )

3. Zapnete aplikaci Terminal ( pokud ji nemate tak ji nainstalujte pres Cydiu presne jmeno aplikace je Mobile Terminal )

4. v terminalu napiste
ssh root@*** (*** = vase IP adresa kterou jste zjistili v kroku cislo 2 )
napr: ssh root@192.168.0.100

5. cekejte par minut ( trva to relativne dlouho ) , po chvilce se vas to zepta jestli chcete povolit pripojeni staci kdyz napisete yes

Vše jsem provedl podle tohoto návodu, ale připojit se nelze. Používám Fugu (Mac), username:root, port:22 a objeví se hláška: "Identification has changed"

pajcer | pon črc 21, 2008 7:19 pm

Boka píše:Mam starsi verzi iPhone ale byl odblokován pravděpodobně přes ATT protože mám k to....................... klasicky updatovat firmware rovnou z Itunes a nebo musím čekat na jailbreak??

originalnu simku ma kazdy :D ale to neznamena ze nemas normalne odbloknuty a jailbreaknuty iPhone..... Inak by ti tam ceska alebo slovenska SIM rozhodne nesla ;)

Podla mna ked das update tak sa ti telefon zablokuje ako kazdemu inemu a budes musiet odbloknut....
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Diablo | pon črc 21, 2008 7:58 pm

To Huckleberry Konopík : Tak tady ti bohuzel neporadim , ten error bude zrejme zpusoben tim ze pouzivas pro pripojeni Mac a je mozne ze tam bude postup trochu jiny , jelikoz ja Mac nepouzivam nejsem bohuzel schopen ti pomoci. Na Windows by to podle toho navodu melo jit bez problemu.

alanisko | pon črc 21, 2008 8:35 pm

otazka na ty ktery presli na 2.0:
subjektivne mam pocit ze telefon je rychlejsi a nezahriva se ale zda se mi ze signal je spis horsi a taky psani sms a mailu mi obcas prijde zabrzdeny...
mate podobne zkusenosti nekdo?

Diablo | pon črc 21, 2008 8:38 pm

Me zase prijde ze cely system je trosicku pomalejsi a s tim co popisujes ohledne SMS a Mailu jsem se nesetkal. A signal tam sem zadnou zmenu nespozoroval.
:D :D Nevim no je to asi dost individualni.

alanisko | pon črc 21, 2008 8:41 pm

jj bude to tak...
btw hlasim uspesne spojeni s winscp.. dekuji diablo

Uživatelský avatar Gounes | pon črc 21, 2008 9:00 pm

Ja sem vytuhl hned na zacatku a to nejde mi spustit WINPWN :( -pise to

winpwn has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

a kdyz dam popis chyby tak

EventType : clr20r3 P1 : winpwn.exe P2 : 1.0.0.3 P3 : 48353162
P4 : mscorlib P5 : 2.0.0.0 P6 : 471ebc5b P7 : 1c4c P8 : 0
P9 : system.typeloadexception

Zkousel sem stahnout z nekolika zdroju a ruzne verze :cry:

EDIT. Problem vyresen po znovu reinstalaci frameworksu :shock:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Benda | pon črc 21, 2008 9:31 pm

tak už taky jedu na 2.0. Přešel jsem z 1.1.4 pomocí PwnageTool 2.0.1 a bez komplikací. Ah, miluju internet. :-)

Diablo | pon črc 21, 2008 10:59 pm

No jo uzivatelum kteri maji MAC tem se to s PWNage Tool odblokovava ... docela me zajima kdy vyjde neco podobneho pro Win :( , aby se to nemuselo ruzne obchazet.

Uživatelský avatar tvosi | pon črc 21, 2008 11:10 pm

ja vam doporucuji stahnout upravenou verzi MAC OSX Leopard pro Intel/AMD kompy ;-) je to nejlepsi reseni....
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Diablo | pon črc 21, 2008 11:14 pm

Ale Mac ma spatnou podporu Softwaru , a nerikejte mi ze ne , navic tolik prace s prechodem z Vist na Mac , formatovani HDD , jako kdyby to slo snadno dat do Dual Bootu tak do toho jdu hned ale ono dat i pitome XP s Vistami do Dual Bootu je docela orisek a nechci videt jak se to zprovoznuje s Mac OSX , to si radsi pockam na novy WinPWN .

jeinko | pon črc 21, 2008 11:17 pm

Diablo píše:Ale Mac ma spatnou podporu Softwaru , a nerikejte mi ze ne , navic tolik prace s prechodem z Vist na Mac , formatovani HDD , jako kdyby to slo snadno dat do Dual Bootu tak do toho jdu hned ale ono dat i pitome XP s Vistami do Dual Bootu je docela orisek a nechci videt jak se to zprovoznuje s Mac OSX , to si radsi pockam na novy WinPWN .

OS x pouzivam roky a fakt neviem co myslis tou spatnou podporov softwaru ;)

Diablo | pon črc 21, 2008 11:20 pm

Dobre tak spatna je asi spatne slovo , rekneme spis o trosku horsi .

Uživatelský avatar caesar | pon črc 21, 2008 11:30 pm

O.T.
Ani horsi. Kdyz jsem prechazel pred rokem na OS X, uklidnovalo me, ze si tam muzu dat Windows. A co se nestalo? Dodnes je tam nemam a NIC mi nechybi.
Senior uživatel
Senior uživatel

Saddako | pon črc 21, 2008 11:32 pm

Diablo píše:...jako kdyby to slo snadno dat do Dual Bootu tak do toho jdu hned...

Mel jsem v kompu dva disky a jen jsem v BIOSu vybiral podle toho jaky jsem chtel spustit system. Jinak si najdi iATKOS (klon OSx86 diky kteremu mam ted PWN) a na googlu najdes postup jak jej nainstalovat vedle stavajiciho systemu.

MacOS (nebo alespon jeho OSx86 verze) je skutecne paradni zalezitost a lze si na nej zvyknout stejne rychle jako na iPhone.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

Diablo | pon črc 21, 2008 11:35 pm

Dobre nebudu se hadat , asi mate pravdu , pro me ma Mac stejne urcite nevyhody, ale tohle je forum o Iphonu ne o soupereni Windows a Macu , ja bych to nechal uz byt .

To Saddako : No prave 2 disky , ja mam jeden velky rozdeleny na Partitions a muj BIOS ty partitions nerozpozna a bere je jako jediny HDD a startuje tedy automaticky z prvniho Oddidlu . Ono i tohle jde nejakym zpusobem vyresit koukal jsem na ruzne navody ale je to docela casove narocne a pri predstave ze bych nekde udelal chybu a nespustil pak uz ani Windows se mi do toho moc nechce.

ls8 | úte črc 22, 2008 8:03 am

Diablo píše:Ale Mac ma spatnou podporu Softwaru , a nerikejte mi ze ne...

Tohle mozna platilo pred peti lety, ale rozhodne ne dnes. Podivejte se napriklad na http://www.macupdate.com, jaky software je pro Mac OS X k dispozici. Uzivatele Windows si u velke casti z nich mohou o relevantni nahrade nechat jen zdat.

Na bezne PC se nemusi instalovat jen z hacknutych instalacnich medii (Jas, Kalyway, iAtkos, leo4all,...), jde to i s originalnim retail DVD.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

aa007 | úte črc 22, 2008 8:46 am

Je to sice trochu OT, ale pro nekoho rozdily Win proti MAC jsou nepredstavitelny, takovej hrac ma na MACu proste smulu .. ale co bychto tu popisoval kdyz o tom je clanek: http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... Itemid=106

ilijusin | úte črc 22, 2008 8:48 am

stop s OT, dalsi prispevky mimo tema budu mazat bez upozorneni...

Diablo | úte črc 22, 2008 9:15 am

aa007 píše: pro nekoho rozdily Win proti MAC jsou nepredstavitelny, takovej hrac ma na MACu proste smulu

OT : Tak tohle je tak nejak muj pripad ....

Uživatelský avatar Apache23 | úte črc 22, 2008 2:03 pm

Tak vdaka Dev-teamu a jeho Jailbreaku a unlocku 2.0! Takisto vdaka dobremu navodu od naseho El Diabolo :wink: sa po niekolkych restoroch (trapil som sa ale len s pwnutim 1.1.4 nakolko vyhadzovalo neznamu hlasku) som uspesne asi dve minuty a jeden hovor na 2.0! :mrgreen: Big thanks to all! A ide sa testovat takze uvidime co to da! Kazdopadne aplikacie ako Tevee a vlastne dost dalsich by sa mohli skoro objavyt bo budu chybat! Ale zas tesim sa na nove moznosti a nove aplikacie! Dvojke zdar! :twisted:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

ricoo | úte črc 22, 2008 3:08 pm

tak díky všem, už jsem taky na 2.0 a dalo mi to cca 4 hodiny čistýho času práce.. nějaký downgrady, atd.. jinak pro ostatní, dělal jsem to přes tento a ještě jeden návod na downgrade, a vřele doporučuji.. :-) jediný co mi štve, je strašně málo app pro 2.0.. :-(

lucaso | úte črc 22, 2008 4:31 pm

tak sem konecne na 2.0 !... A Jen by me zajimalo jak to vypada s installerem 4.0...a jak ho vlastne do iphonu dostaneme?...cydiou?

Diablo | úte črc 22, 2008 5:13 pm

Ano az vyjde Installer 4.0 pro FW 2.0 bude s nejvetsi pravdepodobnosti mozne ho stahnout pres Cydiu . Stejne jako bylo mozna nainstalovat Cydiu pres Installer na 1.1.4.

mchonzik | úte črc 22, 2008 6:05 pm

podle toho co ctu to vypada, ze ten iPhone1,1_2.0_5A347_Custom_Restore nema v sobe installer. Kdyz odblokuju iPhone timto custome restore, muzu si potom udelat svuj custom restore s tim ze bych tam ten installer vlozil?

Diablo | úte črc 22, 2008 6:09 pm

Precti si jeste jednou co se tu pise , ano v tom Custom FW 2.0 opravdu neni zabudovany Installer ( je tam misto neho aplikace Cydia , ktera je velice podobna Installeru ) a Installer tam jeste neni ztoho duvodu ze se musi znovu prepracovat z 1.1.4 tak aby mohl fungovat i na 2.0 coz nejaky ten cas potrva a az vyjde Installer 4.0 bude ho mozne nainstalovat na Iphone pres Cydiu .

mchonzik | úte črc 22, 2008 6:51 pm

ok. diky za odpoved

pata308 | čtv črc 24, 2008 10:08 am

Tak vcera sa mi podla Diablovho navodu podarilo odblokovat dva iphony :-) navod je fajn a je prehladny.. diky moc Diablo :) .. len by ma este zaujimalo ako si tam teraz dostanem napr. drsneho repo lebo na to som neprisla :oops: :cry:
Dakujem

Uživatelský avatar burr0head | čtv črc 24, 2008 10:27 am

za soucasneho stavu,kdy neni mozne nic pridavat to zrejme nepujde...musime pockat.:)
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

Uživatelský avatar Apache23 | čtv črc 24, 2008 10:43 am

Pata: Riesis sa to tu! Nakolko fw 2.0 nema instaler tak tazko! Je tam Cydia do ktorej sa source neda pridat! A mimochodom (BTW je fakt kratsie) vyzera ze aj potom bude drsneho plist odpisany (co ma samozrejme tiez dost mrzi) nakolko ma new instaler uz fungovat na inej baze a tak plisty ako take uz asi nebudu podoporovane! (Viac otom tu niekde daval Watterman) :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP

Uživatelský avatar tvosi | čtv črc 24, 2008 11:39 am

tak autor cydii pise, ze pokud nekdo provozuje repo, ktere disponuje app pro firmware 2.0, ze se ma ozvat a ze jej do cydie vlozi sam ;-) takze jestli drsny a spol. udelaji nejake ty cestiny atd na 2.0 tak to do cydie repo pude dat
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Apache23 | čtv črc 24, 2008 11:42 am

No a toto je velmi dobra sprava! :wink: Teda pokial Drsny a spol. bude mat chut a cas! (a ten viem ze velmi nema bo je busy) Ale komunita je tu uz dost velka a pomerne dost ludi od fachu co sa naozaj aj vyznaju! (Borci) :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP

Stanlly | čtv črc 24, 2008 9:37 pm

tak ja sem vyrizenej uz asi 60 hodin a nic nahral sem 2.0 soft hned jak to slo na itunes aktualizovat a od te doby mam solidni tezitko nejde mi nahrat z5 na 1.1.4 ani odemknout na 2.0 je nejaky solution? protoze fakt uz me nic nenapada mam mac ale i z win tak je mi to fuck kde to odemknu hlavne ze to vubec odemknu thanx :roll:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv