Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Diablo píše:Pokud mas stazene a nainstalovane pres Cydiu v Iphonu Open SSH , musis ho jeste zaktivovat.
To se dela takto.
1. Nainstalujte si Open-SSH pomoci aplikace Cydia
2. Nejprve je potreba zjistit si IP adresu pomoci ktere se pripojujete na WiFi
To zjistite tak ze pujdete do Settings / WiFi a zmacknete takovou tu mudrou sipku u site ke ktere jste zrovna pripojeni. A tam si opiste cislo v polozce Ip Adress ( napr 192.168.0.100 )
3. Zapnete aplikaci Terminal ( pokud ji nemate tak ji nainstalujte pres Cydiu presne jmeno aplikace je Mobile Terminal )
4. v terminalu napiste
ssh root@*** (*** = vase IP adresa kterou jste zjistili v kroku cislo 2 )
napr: ssh root@192.168.0.100
5. cekejte par minut ( trva to relativne dlouho ) , po chvilce se vas to zepta jestli chcete povolit pripojeni staci kdyz napisete yes
Boka píše:Mam starsi verzi iPhone ale byl odblokován pravděpodobně přes ATT protože mám k to....................... klasicky updatovat firmware rovnou z Itunes a nebo musím čekat na jailbreak??
Diablo píše:Ale Mac ma spatnou podporu Softwaru , a nerikejte mi ze ne , navic tolik prace s prechodem z Vist na Mac , formatovani HDD , jako kdyby to slo snadno dat do Dual Bootu tak do toho jdu hned ale ono dat i pitome XP s Vistami do Dual Bootu je docela orisek a nechci videt jak se to zprovoznuje s Mac OSX , to si radsi pockam na novy WinPWN .
Diablo píše:...jako kdyby to slo snadno dat do Dual Bootu tak do toho jdu hned...
Diablo píše:Ale Mac ma spatnou podporu Softwaru , a nerikejte mi ze ne...
aa007 píše: pro nekoho rozdily Win proti MAC jsou nepredstavitelny, takovej hrac ma na MACu proste smulu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé