Diskusia o iPhone 3G FW 3.0 jailbreak

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar jursat | pon čer 22, 2009 9:41 pm

Re: Diskusia o iPhone 3G FW 3.0 jailbreak

marchi píše:Nainstaloval jsem si redsn0w 0.7.2 a pri stahivani cehokoliv mi to pokazdy vyhodi nejaky error....nevite pls co s tim?

Skus bez ICY, mne to tiez padalo, tak som nechal len Cydiu a slo to bez problemu.
iPhone 5s Gold 64 GB Telekom SK, iOS 7
Host
Host

petesky | pon čer 22, 2009 9:49 pm

U mne to same, kdyz jsem zaskrtnul Cydii i Icy, Cydie hazela error..

r-asto | pon čer 22, 2009 9:59 pm

co je Icy?

adriko | pon čer 22, 2009 10:28 pm

Chlapci a dievcata. Dnes som sa pustil aj ja do FW 3.0 aj s JB.Zatial vsetko fachci ako ma, ale ma trapilo to, ze nefunguje Enable Numeric Battery. Tak som trochu patral a podarilo sa mi to vyriesit. Takze tieto kroky som podnikol.

Treba sa SSH na iPhone (ja pouzivm T-POT+ Total Commander).

Navigujte do: private/var/mobile/Library/Preferences/com.apple.springboard.plist

Tento fajl si skopirujte na disk na 2 rozne miesta (jeden na backup, jeden na edit)

Ten co je na edit si otvorte (ja pouzivam PSPad - zachovava formatovanie). A doplnte tieto riadky:
<key>SBReorderCount</key>
<integer>2</integer>
<key>SBShowBatteryLevel</key>
<true/>

..asi je jedno,ze kde, ja som to dal pod
<key>SBDidShowReorderText</key>
<true/>

Potom uz len respring a voilla. (aspon u mna bolo voilla, dufam, ze aj vam vsetkym to pojde :) )

PS: ak som nedodrzal pravidla fora, tak sa ospravedlnujem, som skor citatel ako pisatel.

madaros | pon čer 22, 2009 10:57 pm

tak hlasim uspesny prechod Z FW 2.2 JB --> 3.0 JB

podle navodu od "pesulap" na strance 13, tímto díky..

viewtopic.php?p=155587#p155587

vše funguje jak má, Backup iP proběhl komplet,všechny data se nahrály,vše funguje, a dokonce mi zustaly u Baterky procenta,takze ted je videt ikonka baterky a vedle procenta (Prechazel sem z JB telefonu pres restore FW a nasledne RedSn0w 0.7.1, viz navod)

co jsem zatím vyzkoušel tak je CyCoder,kterej funguje bez problému,takže i na FW 3.0 je mozno nahravat videa :) videa docela natacim,takze tohle jsem zkusil hned jako prvni..
Dalsi pro mě dulezita vec je kalendar na LOCKscr, nato sem pouzival app "Lock Calendar" ktera taky bezi

petesky | úte čer 23, 2009 12:09 am

to : adriko

Velké díky :) :!: :) Opraveno na dvou Iph - FW 3.0 JB resn0w 0.7.1 na první šup ...

G4J4 | úte čer 23, 2009 12:49 am

Co sem koukal po forku tak sem asi zatim jediný kdo má tento problém..podle návodu od uživatele pesulap sem si jailbreaknul iphone 3G koupený v čr na firm 3.0 operátor vodafone. Všechno proběhlo v pořádku a víceméně vše funguje jenom MMS se jaksi nekonají. tam kde má být ve zprávách možnost přidat obrázek nic není a v nastavení-zprávy sou jenom dve možnosti zobrazit náhled a opakovat upozornění. Nikde není možnost povolit MMS nebo cokoliv jiného :( Celý tento proces sem udělal už dvakrát ale stále se stejným výsledkem. Věděl by prosím nekdo kde by mohla být chyba ? budu vděčný za jakoukoliv radu

someboy | úte čer 23, 2009 7:30 am

prechod na firm 3,00 z jailbreake prebehol aj u mna uspesne. Jedina vec ktora ma trapi, je ze nemozem nainstalovat aplikacie tretich stran.. Ssh funguje v pohode...
V com moze byt problem?? Myslym si, ze som nieco zabudol z cydie naistalovat... dakujem

bamban007 | úte čer 23, 2009 7:31 am

to G4J4: No pokud jsi v nastavení - obecné - síť - Mobilní datová síť vše nasatvil správně, mělo by to fungovat. Jinak už by to nemělo chtít ani nic nastavovat po tobě, protože po přripojení k PC se ti v Itunes nabídne možnost aktualizace (je to nastavovací balíček MMS a Tetheringu) od Vodafonu.
Možná ti to nefunguje protože ať po manuálním nasatvení, nebo prostřednictvím tohoto balíčku je nutno iPhone restartovat (nebo vypnout a zase zapnout), pak tam tu volbu už budeš mít.
iPhone 5 16GB CZ iOS 6.0
new iPad 16GB white Wifi CZ iOS 6.0
Host
Host

Felipe404 | úte čer 23, 2009 7:41 am

Ultrasn0w je vonku!!!
Kód: Vybrat vše

Ultrasn0w for iPhone 3G is ready!

1. Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0 and jailbroken your 3G with PwnageTool or redsn0w
   2. Please add the repo repo666.ultrasn0w.com to cydia or icy
   3. Search for ?ultrasn0w? in cydia or icy and install ultrasn0w
   4. Reboot your iPhone 3G
   5. T-Mobile USA users should disable 3G before using ultrasn0w
   6. Enjoy

EDIT: Vyskusane (orange funguje)

Uživatelský avatar misut22 | úte čer 23, 2009 8:24 am

Jaky je rozdil mezi: redsn0w, ultrasn0w a Yellowsn0w?
Co jsem tak patral tady na foru, tak jsem ve slovniku nasel jen toto: yellowsn0w
softwarové odemčení telefonu pro všechny SIM, pozor jen pro určité typy iPhone, viz fórum
iPhone 3G 16GB-black , Fw 4.2.1 JB, O2-CZ
Win XP sp3, 32 bit nebo WIN7 select enterprice 32 bit
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
Host
Host

r-asto | úte čer 23, 2009 8:25 am

Spravil som update na 3.0 oficialne cez iTunes, potom som tam spravil JB cez redsn0w, stiahol som si ultrasn0w. telefon mam na T-mobile SK. Tak a ked som tam dal Orange kartu, tak sice signal nabehol, ale chcel sa pripojit k iTunes na overenie a tam to nepreslo. Co s tym?

Uživatelský avatar S474N | úte čer 23, 2009 9:21 am

Nevim proc, ale nejde mi SSH ani pres kabel ani pres wifi. Nainstaloval jsem OpenSSH a potom ho pres BossPref zapnul a nic.

EDIT: tak zmena, pres wifi facha, ale lokalne ne.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar S474N | úte čer 23, 2009 9:47 am

příspěvek smazán pro porušení pravidla o editaci vlastních příspěvků. toncek
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar jursat | úte čer 23, 2009 9:48 am

r-asto píše:Spravil som update na 3.0 oficialne cez iTunes, potom som tam spravil JB cez redsn0w, stiahol som si ultrasn0w. telefon mam na T-mobile SK. Tak a ked som tam dal Orange kartu, tak sice signal nabehol, ale chcel sa pripojit k iTunes na overenie a tam to nepreslo. Co s tym?

Ja som vypol pre istotu pred instalaciou 3G a vsetko OK.
iPhone 5s Gold 64 GB Telekom SK, iOS 7
Host
Host

r-asto | úte čer 23, 2009 9:49 am

3G som vypol aj ja predtym, ako som naistaloval ultrasn0w

Edit: dokonca este aj hovor dokazem priat, ale iTunes stale nic
Naposledy upravil r-asto dne úte čer 23, 2009 10:05 am, celkově upraveno 1

G4J4 | úte čer 23, 2009 9:53 am

to bamban007: :D jupí udělal sem co si mi poradil připojil k itunes upgradoval a pak restartovala a funguje to :) tisícere díky, jsi můj hrdina :)

Paik | úte čer 23, 2009 10:28 am

Tak hlásím také přechod na FW 3.0. Vše již funguje OK rychlost evidentně vyšší.
Jediné co mne trápí je, že po instalaci a aktivaci MobileLog přestane reagovat vstup do kontaktů! :cry: stejná situace je po instalaci a aktivaci iBirthdays! Nevíte někdo co s tím? JB jsem dělal přes redsn0w 0.7.1
díky

furaman | úte čer 23, 2009 11:29 am

JB 3.0

Prosim pomoc,zda se ze jsem jediny,komu tu nefunguje JB na FW3.0 podle prilozeneho navodu na str 13. JB mi probehne,ale kdyz se mi rebootuje iphone, tak mam sice FW 3.0 ale nemam na springbordu temer zadne ikony...jen sms,Appstore,Youtube,diktafon a hodiny....nevite kde je problem?uz tu z toho silim:o(((

pesulap | úte čer 23, 2009 12:05 pm

Re: JB 3.0

Mno jako že se ti tam neukazují tvé staré aplikace ? nebo co ? chybí ti nějaká systémová položka ?

furaman | úte čer 23, 2009 12:12 pm

vubec se mi tam neukazuji systemove ikony(aplikace)..natoz pak ty moje...ikdyz dam pak v itunes backup,tak mi to tam nahrava vsechnu hudbu,fotky i aplikace,ktere jsem tam driv mel,ale ani po tomto backupu se mi tam neobjevi....proste absolutne nepouzitelny iphone:o( delam vse podle navodu na str.13 vcetne pouzitych software k tomu a porad je to stejne...

pesulap | úte čer 23, 2009 12:13 pm

A máš tam cidyi ?

furaman | úte čer 23, 2009 12:14 pm

nemam ani cydii...jak jsem psal vys, opravdu jen 4 zakladni ikony v docku + ikony youtube,itunes,appstore,sms,doktafon a hodiny...nic vic na displeji neni...

pesulap | úte čer 23, 2009 12:18 pm

Mno to jer divné ... a podle jakého návodu na str 13 ? podle měho ? najdeš podle postu . Napadlo mě jestli je nemáš schované , ve vyhledávání na 0 stránce když napíšeš cydia tak ti jí taky nenajde ?

necituj předchozí příspěvek. toncek

furaman | úte čer 23, 2009 12:20 pm

za chvilku vyzkousim..ted zrovna nalejvam firmware ad alamiho primo pres restore v itunes,tak uvidim co to udela...pravda ale hele je, ze jsem mel ve verzi 2.2.1. pouzitou aplikaci na trideni aplikaci(ikon) do slozek, tak jestli to s tim nahodou nema co delat...netusis? btw: dik za cas co mi tu venujes:o)

pesulap | úte čer 23, 2009 12:24 pm

Předpokládám app Categories že ? Mno já jsem ji měl také a právě že mi taky hromada věcí co jsem měl ve složce nevyběhlo, ale neměl jsem tam cydii a tak jsem si zase naistaloval categories a bosspref a všechno jsem si zase dal do pořádku ... Snad .. Uvidíš.. jinak bych ti ještě poradil nedělej hned JB jen si to upgradni na 3.0 a koukni na to ,.. pokud s tím nehneš tak pak JB ..

necituj předchozí příspěvek. toncek

furaman | úte čer 23, 2009 12:28 pm

jje presne tak....tak to by mohlo mit neco spolecneho prave s timhle. Hele diky za rady, ted se mi tam dolil ten firmware od alamiho( bo jak se jmenuje:o)) a ted mi to anbehlo komplet se vsema zakladnima ikonama FW 3.0...tak jdu jeste vyzkouset backup v itunes a uvidim,jestli mi vse pobezi jak ma, tim myslim veschny aplikace a games atd so jsem tam driv mel...kazdopadne konecne trosku pokrok:o)

pesulap | úte čer 23, 2009 12:30 pm

To je dobře ..

furaman | úte čer 23, 2009 12:46 pm

Sakra..tak mi proad neni prano....sotva se mi backupnul iphone z itunes,hned zase vsechny ikony zmizely a zustaly tam jen ty,o kterych jsem psal vys.... a pres search nemuzu najit nic,krome telefonnich kontaktu,takze ani cydii apod.....takze mel bys pro me jeste nejakou cenou radu?:o)

lasy | úte čer 23, 2009 12:54 pm

zdarec uz mam 3.0 jb ale chci se zeptat na kdy vidite Cz ?? diky :)

petesky | úte čer 23, 2009 1:00 pm

Jak to myslíš Cz? FW 3.0 je CZ !
Settings>General>International>Lenguage>Čeština

pesulap | úte čer 23, 2009 1:01 pm

lasy píše:zdarec uz mam 3.0 jb ale chci se zeptat na kdy vidite Cz ?? diky :)

Na hned :) 3.0 má cz v sobě zajdi do nastavení .. a změn si jazyk
Settings>General>International>Lenguage>Čeština

Sakra..tak mi proad neni prano....sotva se mi backupnul iphone z itunes,hned zase vsechny ikony zmizely a zustaly tam jen ty,o kterych jsem psal vys.... a pres search nemuzu najit nic,krome telefonnich kontaktu,takze ani cydii apod.....takze mel bys pro me jeste nejakou cenou radu?:o)

Mno zkoušel jsi to podle mého návodu ?

lasy | úte čer 23, 2009 1:02 pm

aha :D ja jsem ale ... :D sry ze jsem to psal ja myslel ze to nastavi podle Sim nebo operatora jsem tak zvyklej z Se :)

Uživatelský avatar samson010 | úte čer 23, 2009 1:04 pm

po jailbreaku na iphone 3G 3.0 firmware mi po instalovani free aplikacie cez itunes pohode instaluje no nakoniec to v iphone nemam , kde bude problem ?
Senior uživatel
Senior uživatel

furaman | úte čer 23, 2009 1:07 pm

no podle tveho navodu jsem to prave delal,i s tema souborama co tam na ne mas link...a to mi to prave dela,ze nevidim ty ikony...mam pocit,ze to bude mit souvislost s tou aplikaci categories...bo jak jsem ted pouzil ten firmware od alamiho a dal jen restore v itunes a nedelal jsem to pres redsnow, tak mi nabehl system po restoru vporadku, se vsemi aplikaceni FW 3.0..ale ihned po backupu z itunes se mi opet schovaly vsechny ikony,krome vyse zminovanych:O(...chtel jsem zkusit downgrade na FW 2.2.1CZ co jsem mel predtim a tam odstranit aplikaci categories a pak opakovat tvuj postup na JB 3.0 ale nejde mi zase downgrade na 2.2.1. haze to nejakej error...kurna koukam,ze jsem docela problemovy navstevnik tohoto fora...a to se nepovazuji za zadneho zelenace s odblokovanim iphone..uz mi jich par rukou proslo,vcetne hned prvnich 2G co tu byly pomoci turbosim a vzdy jsem nad nim zvitezil...tady uz nejak dlouho prohravam:o)

pesulap | úte čer 23, 2009 1:12 pm

furaman píše:a to se nepovazuji za zadneho zelenace s odblokovanim iphone..uz mi jich par rukou proslo,vcetne hned prvnich 2G co tu byly pomoci turbosim a vzdy jsem nad nim zvitezil...tady uz nejak dlouho prohravam:o)

Klíd , vždy se mi ho povedlo dát zase nějak do kupy :-)

Takže jediné co mě napadlo je zkusit ted downgrade , ale s tím ti moc neporadím na to je tu jiné diskuze ,,... ale pak dát do háje categories , a nebo bude stačit jen vyndat ze složky cydii :-)

pesulap | úte čer 23, 2009 1:12 pm

samson010 píše:po jailbreaku na iphone 3G 3.0 firmware mi po instalovani free aplikacie cez itunes pohode instaluje no nakoniec to v iphone nemam , kde bude problem ?

zkusil bych respring přes bosspref ..

panton | úte čer 23, 2009 1:43 pm

Chcem sa len opytat na navod od "pesulap" na str.13, nakolko sa idem aj ja do toho pustit....... treba najskor nahrat FW 3,0 bez JB z iTUNES? A ak nie a ak som spravne pochopil navod od pesulap, co treba urobit medzi bodom 2. a 3.? Nevadi ze pri Redsn0w musim iphone vypnut pri tomto postupe? Mozem pri tomto postupe pouzit aj verziu redsn0w 0.7.2?

Momentalne mam iphone 3G orange FW 2.2 JB

Dakujem za radu
Naposledy upravil panton dne úte čer 23, 2009 2:09 pm, celkově upraveno 1

pesulap | úte čer 23, 2009 2:01 pm

Můžeš použít i verzi 0.7.2 .. jestli se ptáš na tohle ..

necituj někoho, pokud odpovídáš jako druhý, viz pravidla fóra. Julek

panton | úte čer 23, 2009 2:26 pm

pre: pesulap

Hlavne nechapem tomu, ci mozem ist rovno z fw 2.2JB na fw 3,0 JB bez toho aby som si instaloval fw 3,0 klasicky cez iTunes, alebo ho musim instalovat a az potom robit JB na FW 3.0. Ak nemusim a mozem ist rovno na vec cez 2,2JB, nebude vadit ze pocas instalacie budem musiet v Redsn0w vypnut iphone a tym sa samozrejme odpojim aj od iTunes? Nad tymto tak tuho premyslam. :? Mozno som ten navod spravne nepochopil, preto mi volaco chyba v navode medzi bodom 2. a 3.

Dakujem

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv