marchi píše:Nainstaloval jsem si redsn0w 0.7.2 a pri stahivani cehokoliv mi to pokazdy vyhodi nejaky error....nevite pls co s tim?
Skus bez ICY, mne to tiez padalo, tak som nechal len Cydiu a slo to bez problemu.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
marchi píše:Nainstaloval jsem si redsn0w 0.7.2 a pri stahivani cehokoliv mi to pokazdy vyhodi nejaky error....nevite pls co s tim?
Ultrasn0w for iPhone 3G is ready!
1. Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0 and jailbroken your 3G with PwnageTool or redsn0w
2. Please add the repo repo666.ultrasn0w.com to cydia or icy
3. Search for ?ultrasn0w? in cydia or icy and install ultrasn0w
4. Reboot your iPhone 3G
5. T-Mobile USA users should disable 3G before using ultrasn0w
6. Enjoy
r-asto píše:Spravil som update na 3.0 oficialne cez iTunes, potom som tam spravil JB cez redsn0w, stiahol som si ultrasn0w. telefon mam na T-mobile SK. Tak a ked som tam dal Orange kartu, tak sice signal nabehol, ale chcel sa pripojit k iTunes na overenie a tam to nepreslo. Co s tym?
lasy píše:zdarec uz mam 3.0 jb ale chci se zeptat na kdy vidite Cz ?? diky
Sakra..tak mi proad neni prano....sotva se mi backupnul iphone z itunes,hned zase vsechny ikony zmizely a zustaly tam jen ty,o kterych jsem psal vys.... a pres search nemuzu najit nic,krome telefonnich kontaktu,takze ani cydii apod.....takze mel bys pro me jeste nejakou cenou radu?:o)
furaman píše:a to se nepovazuji za zadneho zelenace s odblokovanim iphone..uz mi jich par rukou proslo,vcetne hned prvnich 2G co tu byly pomoci turbosim a vzdy jsem nad nim zvitezil...tady uz nejak dlouho prohravam:o)
samson010 píše:po jailbreaku na iphone 3G 3.0 firmware mi po instalovani free aplikacie cez itunes pohode instaluje no nakoniec to v iphone nemam , kde bude problem ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé