Nefunkční mail

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar caesar | úte úno 19, 2008 3:05 pm

Re: Nefunkční mail

mail fixu je na installeru plno, jen to chce vybrat spravnou sources. Pomue ti drsneho pxl info.
Senior uživatel
Senior uživatel

Nosac | úte úno 19, 2008 5:24 pm

děkuju juknu na to

jakubroz | úte úno 19, 2008 9:16 pm

mě to stejně nejde. před restorem mi šel aspon mail na seznamu, ale ted už taky nejde. prostě to dělá že to kontroluje mail a nic. žádná chybová hláška, prostě nic.

no a ten muj placenej mail, to mi napíše neplatné jméno, nebo heslo, přitom to mam dobře. ten MailFix tam mam. :cry:

xslide | sob úno 23, 2008 11:12 pm

Ahoj.Mám taky boužel problém s nastavením mailu.Mám vše nastavený podle toho co jsem tady našel a nefunguje to....iPhone píše že kontroluje emaily ale trvá to tak 5 minut a potom napíše že nemůže stáhnout emaily.....mám email na seznamu:

x.slide@seznam.cz
pop3.seznam.cz
smtp.seznam.cz:25

Nevíte kde může být chyba?Díky
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Freeman | sob úno 23, 2008 11:45 pm

Mel jsem stejny problem do doby nez jsem si ve stredu mailfixem uplne vymrtvil iphona s firmwarem 1.1.3 takze jsem udelal jedine co mi zbylo a to prehrat znovu firmware a odblokovat --a co se nestalo :shock: vse mi funguje bez problemu :mrgreen: ( nechce nekdo koupit turbo sim kartu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Host
Host

Nosac | ned úno 24, 2008 7:48 am

drsneho pxl pomohlo, staci trochu hledat a s moji anglictinou slovnik k ruce...dekuju vse funguje jak ma :)

xslide | úte úno 26, 2008 6:35 pm

Tak boužel ted když otevřu mail.app (nebo settings->mail) tak se vždy aplikace otevře a po 2 vteřinách zase zavře.Nemohl by mě někdo uploadnout svůj mail.app jestly by to pomohlo?Díky moc
Moderator fóra
Moderator fóra

Julek | úte úno 26, 2008 9:06 pm

Mě na tohle zafungoval synchfix na dev team verzi odblokování, nevím a proč ale funguje email normálně, vyzkoušej..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

xslide | úte úno 26, 2008 9:11 pm

Díky Julku.Pomohlo to proti vypínání aplikace ovšem email se mě nedaří a nedaří nastavit aby fungoval.už nevím co s tím...
Moderator fóra
Moderator fóra

xslide | úte úno 26, 2008 9:18 pm

Nemáte někdo nastavenej mail na seznam.cz?
Potřeboval bych aby mě někdo poslal přesné nastavení protože me zatím žádné nefungovalo.Děkuji moc
Moderator fóra
Moderator fóra

Freeman | úte úno 26, 2008 10:59 pm

no tady mas moje nastaveni ktere funguje na 100% snad ti to pomuze :idea:
Trosku se me to jak koukam prehazelo snad si to preberes :cry:
Host
Host

xslide | stř úno 27, 2008 6:16 pm

Díky moc.Už to opravdu funguje.Ikdyž nevím jak je to možný protože sem už stejně nastavení tam jednou měl.Ale díky moc"Jede to OK
Moderator fóra
Moderator fóra

Julek | stř úno 27, 2008 6:36 pm

myslím že to bylo tím fixem...také jsem nastavoval vše znovu...

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

xslide | stř úno 27, 2008 6:46 pm

Je to možný ale hlavně že to funguje.Děkuji Vám...
Moderator fóra
Moderator fóra

fboltn | čtv bře 13, 2008 4:19 pm

Mám stejný problém na 1.1.4 po update to nemůžu rozchodit ani za prd napíše to připojení k pop3.seznam.cz se nezdařilo :x
Host
Host

fboltn | čtv bře 13, 2008 4:29 pm

Zase blbost zkus si dát pozor abys neneachal volbu na IMAP musíš přepnout na POP je to na hoře já si toho všiml až teď už to šlape jak má. Vymaž učet dej nastavit novej a na hoře přepni na POP a myslím že to povali
Host
Host

MarekB | pon bře 24, 2008 10:17 pm

Netušíte někdo, respektive funguje někomu odchozí pošta proti postfixu v TLS nebo SSL módu ?? Není problém se přihlásit standardně, tedy bez šifrování, ale přes TLS ani za boha ... u IPAM, respektive IMAPS není problém, tam to jede jako po másle (používám Cyrus) ale u SMTP komunikace bude někde zakopaný pes, bohužel log na straně postfixe končí "lost connection after STARTTLS", tedy ve stavu jakoby iPhone nehodlal formou TLS komunikovat, bohužel se tak děje jak na standardním portu 25, tak i 465 (smtps) nebo 587 (TLS submission). Spojení, nastavení serveru ... vše je OK, PC s Outlook nebo telefon s WM 6.0 nemá problém a přihlásí se standardně formou SMTP AUTH přes TLS na portech 25 nebo 587, nebo formou SMTPS na portu 465.

iPhone jede jen na portu 25 bez jakéhokoliv šifrování, což je dost tristní stav z pohledu bezpečnosti ...

Neřešil jste někdo podobný problém, nebo jede to někomu ?

xslide | pon bře 24, 2008 10:18 pm

U seznam.cz mě to fungovalo i s SSL.
ted už ale zabezpečení nepoužívám.Je to opravdu o tolik bezpečnější?
Moderator fóra
Moderator fóra

MarekB | pon bře 24, 2008 10:40 pm

Tak v případě seznamu možná nejde o tolik, ale u vlastního serveru, který je navíc firemní je již třeba na zabezpečení hledět a pokud možno jakýkoliv datový tok nenechávat čitelný, tedy nešifrovaný.

Fakticky jde hlavně o to, že vlastně v okamžiku přihlášení je přenášeno jméno a heslo nejčastěji v PLAIN módu, tedy 100% veřejně pro někoho kdo by v daném okmamžiku zachytával provoz na síti ... sice málo pravděpodobné, ale i amatérsky realizovatelné, tak proč toto nabízet.

Problém je v tom, že u mě se to ani omylem nechce rozjet, vypadá to jako by si víbec iPhone nerozuměl s certifikátem, případně šifrováním ... což mě ale mate, protože i když použuji stejný certifikát jako u IMAPS, kde to jede, tak to neprojde a končí na hlášení o neplatném/možná poškozeném certifikátu.

MarekB | úte bře 25, 2008 10:16 pm

Vyřešeno: problém byl na straně serveru a asi nějak pro iPhone nestravitelně" vygenerované certifikáty :-(. Těžko říct co se změnilo, postup jejich generování se nezměnil, ale vše je OK a funguje ... takže není problém, jen je třeba se soustředit na certifikáty a jejich generování. Zvláštní je, že původní, pro iPhone špatné certifikáty, byly stravitelné pro Windows mail, Outlook a dokonce i dospělou Mail.app pod Leopardem 10.5.2, tak fakt nevím ... každopádně to ale teď jede ...

Trodis | čtv srp 28, 2008 7:23 am

Zdravim,
přešel jsem z 1.1.4 na 2.0.1 a od té doby mám nefunkční email app. Po spuštění napíše připojuji..., pak kontroluji a dál se nic neděje..popřípadě app spadne. Účet na centrumu, který jsem tam měl už na 1.1.4, nejde ani smazat.. :( Nevíte, jak na to? díky

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv