jenik: ty si na O2 cz? skusal si O2_cz.ipcc kde je parameter type-mask -2 priradeny k apn pre mms? (uz som ho tu attachoval)
Pretoze, to cim dalej viac ludi na webe pise ze im to tak funguje...ze ked je parametrom type-mask oznacene prave apn pre mms... mne to vsak nejde

navyse, co mnohi neriesia, mi v takom pripade nejde zase tethering. A tu sa to cele rozchadza - niektori si myslie ze type-mask oznacuje tethering a ini ze oznacuje mms. ti co si myslie ze type-mask je pre mms tvrdia ze im aj tak ide tethering. Dokazuju vsak len screenshotmi zpristupneneho nastavenia "internet tethering" v iphone a nikto nehovori, ci sa im tethering naozaj spojil z compom a bezi. "Tethering mi funguje" neznamena ze vidim v iphone tuto polozku v settings! Strasna neodbornost, neoverene, nepodlozene info sa objavuju na webe a to robi z tejto podla mna jednoduchej zalezitosti bordel!
k operatorom: dnes som dostal odpoved z t-mobile sk. Napisal som im, ze testujem novy iphone os 3.0 a chcem spojazdnit mms. Ak mam u nich nejako blokovane (lebo iphone), nech mi ich aktivuju. Prisla mi odpoved, kde mi pol strany najprv dakovali za vyuzivanie ich sluzieb bla bla bla povinna jazda a potom k tomu prilepili:
Pre korektne vyuzivanie sluzbe je potrebne, aby ste mali telefon spravne
nastaveny.
Zasielame Vam vseobecne parametre, ktore je potrebne definovat:
MMSC :
http://mmsProxy : 192.168.001.001
Port : 8080
APN : mms
Username : mms
Password : mms
mms mam vraj stale aktivne a mam si to len dobre nastavit

strasne mi pomohli

wow

tiez mam z toho pocit, ze absolutne netusia co sa deje... Neverim ze tam nevedia o novom iPhone 3.0 a o moznosti mms a tethering. Cakal by som, ze akonahle ich niekto kontaktuje s takouto vecou, tak mu poradi clovek, co vie o iPhone 3.0 a povie mu aspon "bohuzial teraz to nefunguje s ziadnym nastavenim... riesime to...dame vediet...atd". Ale asi chcem vela