ZiPhone 1.1.3 aktivace & jailbreak & unlock za 3 min

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

hacin | úte úno 12, 2008 1:17 pm

Co třeba tento odkaz http://www.iamiphone.ca/downloads.html pro stažení firmware 1.1.3 atd....

Uživatelský avatar waczko | úte úno 12, 2008 3:23 pm

it's done! Naprosto funkční. Předtím 1.1.2 OTB .. jailbreak na 1.1.3 ... kix při downgrade na 1.1.2 = restore přes iTunes na 1.1.3 "OTB" .. ted funkční :D ještě musím sehnat kancelářskou sponku a dát tam SIM :lol:

// vše bez problémů i se sim kartou, jen mě zlobí wifi. Nechce se k notebooku připojit :? ale kdoví kde je problém.
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Almi | úte úno 12, 2008 3:43 pm

waczko píše: ještě musím sehnat kancelářskou sponku a dát tam SIM :lol:

Skús obyčajnú zicherku (neviem ako sa to povie česky)...aj s ňou to ide :lol:
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

Replesk | úte úno 12, 2008 4:18 pm

A co terminal ?

Lidi funguje Vam terminal VT100 ? Ja jsem ted zjistil, ze ikdyz je SSH pres putty v pohode tak se nejde do terminalu prihlasit, ani heslo "dottie" nebo "alpine" nefunguje, nekde jsem cet, ze je treba pomoci SSH vymenit /etc/passwd a /etc/master.passwd z image 1.1.3, image mam ,ale nevim jak zminene soubory dostat ven a pak nasledne do iphona. Teda pokud je to vse co se mam udelat... Poradi nekdo... PS: v sekci software je problem s terminalem resenej, ale takhle cesta nefunguje, nebo aspon nefunguje u mne. Diky za kazdej kopanec spravnym smerem :)

Uživatelský avatar waczko | úte úno 12, 2008 4:31 pm

Re: A co terminal ?

Replesk píše:Lidi funguje Vam terminal VT100 ? Ja jsem ted zjistil, ze ikdyz je SSH pres putty v pohode tak se nejde do terminalu prihlasit, ani heslo "dottie" nebo "alpine" nefunguje, nekde jsem cet, ze je treba pomoci SSH vymenit /etc/passwd a /etc/master.passwd z image 1.1.3, image mam ,ale nevim jak zminene soubory dostat ven a pak nasledne do iphona. Teda pokud je to vse co se mam udelat... Poradi nekdo... PS: v sekci software je problem s terminalem resenej, ale takhle cesta nefunguje, nebo aspon nefunguje u mne. Diky za kazdej kopanec spravnym smerem :)

soubor s firmwarem rozbalíš tak, že změníš jeho koncovku na *.zip .. a pak normálně rozbalíš ..
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar sasaj | úte úno 12, 2008 4:47 pm

abych rekl pravdu me bavilo se stim odblokem srat 30min :(( proc to ted proste trva 3 min sakra :D

ale sem zvedav jestli udelaj neco podobneho na 1.1.4 :f
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Replesk | úte úno 12, 2008 4:49 pm

Zip...

Jo jo to vim, jenze v tom archivu nejsou pristupne jednotlive soubory, je tam cosi s koncovkou "dmg" a do toho uz se dostat neumim :(

siana | úte úno 12, 2008 7:46 pm

Po týdnu vyčkávání jsem provedla za necelou půlhodinu na svém iPnonku update FW přes iTunes na 1.1.3 (15 minut) a následně unlock přes ZiPhone (skutečně za 2,5 minuty). Zbytek času do 30 minut zabrala pečlivá kontrola postupu s obrázkovým návodem (zde: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=655) :wink:
(Snad jen pro ty, co mají Windows v ČJ, že v postupu místo Desktop napsat Plocha.)
Funguje Vodafone SIM 2v1 i T-mobile, O2 nemám, nemohu vyzkoušet... EDGE nastavení drží, sms se odesílají, hovory vyzvánějí, ikonky se třesou, Installer i ostatní aplikace fungují...
Toť jako příspěvek pro všechny, kdož jsou opatrní a vyčkávají... :oops:
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Wamer | úte úno 12, 2008 7:50 pm

Díky - byla to moje poslední záchrana, jsem dlužníkem ..

Replesk | úte úno 12, 2008 8:00 pm

Siana - zkousel jsi terminal VT100 ?

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte úno 12, 2008 8:10 pm

>Replesk: doporucuji slecnu oslovovat v zenskem rode :P ..

>all: pridal jsem clanek na iphone.cz, je v nem postup prelozeny a rozepsany, vcetne doporuceni po odblokovani a nekolika dotazu (s odpovedmi :) ..).

* http://www.iphone.cz/?text=285-odblokovani-aktivace-jailbreak-a-oprava-iphone-ted-uz-opravdu-snadno

Replesk | úte úno 12, 2008 8:24 pm

:oops: Se omlouvam, nejak jsem si nevsim :)
Jinak dekuji za upozorneni a i ten odkaz se hodi :)

siana | úte úno 12, 2008 8:30 pm

>Replesk> Ne, terminal jsem nezkoušela... Jen jsem vyčistila (5 týdnů používaný) iphone od všech aplikací, zůstaly kontakty, kalendář, jinak nic víc. A uvolnila jsem místo pomocí BossTool, jak se zde již v diskusích zmiňovalo mockrát. Pomocí BossTool jsem přesunula jen fonty.

A díky všem, kteří mi pomohli se tímto prokousat !!! :D
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

cira | úte úno 12, 2008 9:59 pm

Ahoj lidi, jsem nový uživatel iphona 1.1.1 Rád bych se vás zeptal, zda můžu nahrát 1.1.3 a potom provést odblokování podle tohoto návodu?
Díky za info

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte úno 12, 2008 10:22 pm

Ano.

cira | úte úno 12, 2008 10:27 pm

díky moc, právě na tuhle odpověď čekám a jdu na toooooo!!!

cira | úte úno 12, 2008 11:06 pm

Tak a jsem v pr...
Vše jsem provedl podle návodu, Ziphone mi napsalo Operation completed successfully. A nic. stále je zamčený.

cira | úte úno 12, 2008 11:20 pm

četl jsem vše. a pochopil jsem to tak, že nahraju 1.1.3, tak by to neměl bejt problém. stále se mi ten telefon restartuje při odemikání

cira | úte úno 12, 2008 11:20 pm

odemykání :oops:

luckylada | úte úno 12, 2008 11:37 pm

cira píše:odemykání :oops:

nový návod http://www.iphone.cz/?text=285-odblokov ... vdu-snadno

cira | úte úno 12, 2008 11:38 pm

Prosím pomoc.
Vše udělám podle návodu:
1. Vypněte iPhone (horní tlačítko)
2. Zmáčkněte a držte obě dvě tlačítka (Home a Sleep, horní a spodní kulaté) dokud se neobjeví logo Apple
3. Pusťte horní (Sleep) tlačítko, spodní stále držte dokud se neobjeví animace kabelu a ikonky iTunes
Nyní máte telefon v tzv. recovery módu a můžete stisknout tlačítko v aplikaci Free my iPhone!

mám home buton už pustit, nebo stále držet?
vždy jsem ho pustil a telefon se restartoval?

cira | úte úno 12, 2008 11:50 pm

Nyní máte telefon v tzv. recovery módu a můžete stisknout tlačítko v aplikaci Free my iPhone!

To provedu a telefon se restartuje!!!!! nevím co mám dělat :cry: :cry:

gardens | úte úno 12, 2008 11:53 pm

Funguje Vam po pouziti Ziphonu instalace cestiny (te co prepise francoustinu)? Me ne...
Host
Host

Uživatelský avatar rony | úte úno 12, 2008 11:54 pm

tesit sa, ved snad to dobre dopadlo, ci nie?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř úno 13, 2008 1:06 am

>cira: napadlo Te pouzit take zde ve foru funkci Edit? Opravdu neni nutne postovat dalsich sedm prispevku.

A k problemu: v recovery modu se telefon restartovat sam od sebe nema. Restartovat se ma az po priblizne trech minutach po potvrzeni tlacitka Free my iPhone! v programu ZiPhone. Pokud se restartuje drive, delas neco spatne.

Pokud se restartuje az po tech trech minutach (pripadne si zapni vystupy, odznac Show this window, at vidis co prave probiha) a presto je stale zablokovany, proved opetovne restore firmware na verzi 1.1.3. A opakuj postup pro ZiPhone.

mitch-bitch | stř úno 13, 2008 1:13 am

Total Commander

Mam po upgradu pres iTunes z 1.1.2 na 1.1.3, vsechno uspesne, telefon funguje. Ale prece jen, maly detailek - kdyz jsem byl na 1.1.2, mohl jsem se dostat do slozek telefonu pres Total Commander (diky pluginu T-Pot). Ted na 1.1.3 se dostanu ale jen asi do 3 slozek (Music, DCIM, apod.)

Nevedel byste nekdo jak se dostat zas do slozek Library, Aplications, atd.???? Dost mne to stve, nemuzu si nahrat vlastni SMS zvoneni, nemuzu nahrat slovnik.. spousta omezeni najednou :) Diky!

Uživatelský avatar crusader | stř úno 13, 2008 8:22 am

To je vymoženost oficiálního updatu 1.1.3. V Totall commanderu ho sice uvidíš, ale pouze dvě nepodstatné složky, takže nezbývá než ověřená cesta přes WinSCP. Tam jsou adresáře vidět všechny.

cira | stř úno 13, 2008 8:45 am

siana píše:Po týdnu vyčkávání jsem provedla za necelou půlhodinu na svém iPnonku update FW přes iTunes na 1.1.3 (15 minut) a následně unlock přes ZiPhone (skutečně za 2,5 minuty). Zbytek času do 30 minut zabrala pečlivá kontrola postupu s obrázkovým návodem (zde: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=655) :wink:
(Snad jen pro ty, co mají Windows v ČJ, že v postupu místo Desktop napsat Plocha.)
Funguje Vodafone SIM 2v1 i T-mobile, O2 nemám, nemohu vyzkoušet... EDGE nastavení drží, sms se odesílají, hovory vyzvánějí, ikonky se třesou, Installer i ostatní aplikace fungují...
Toť jako příspěvek pro všechny, kdož jsou opatrní a vyčkávají... :oops:

Ahoj. tak to se máš. Já jsem šel spát dneska ve 3 ráno a bohužel se mi to nepovedlo. Neumím asi s příkazovým řádkem.

Uživatelský avatar insoul | stř úno 13, 2008 1:16 pm

ahojte mam jednu taku laicku otazku mam 1.1.2 od uk o2 podarilo sa mi cez ziphone ho pred chvilou odblokovat a uspesne akurat ked tam dam svk kartu blbnu mi sms a volanie a iworld mi nejde nainstalovat... to je ale nepodstatne otazka ale znie ked je teraz odblokovany a prevediem upgrade cez itunes na 1.1.3 bude stale odblokovany ???? alebo sa zablokuje ? a ak hej pojde potom odblokovat cez ziphone ??? vdaka za odpoved
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iRAQ | stř úno 13, 2008 1:27 pm

insoul píše:ahojte mam jednu taku laicku otazku mam 1.1.2 od uk o2 podarilo sa mi cez ziphone ho pred chvilou odblokovat a uspesne akurat ked tam dam svk kartu blbnu mi sms a volanie a iworld mi nejde nainstalovat... to je ale nepodstatne otazka ale znie ked je teraz odblokovany a prevediem upgrade cez itunes na 1.1.3 bude stale odblokovany ???? alebo sa zablokuje ? a ak hej pojde potom odblokovat cez ziphone ??? vdaka za odpoved

Tento isty problem mam aj ja. Sice sms aj volania idu zatial ok, ale nejde mi nainstalovat iWord. Je skutocne iWord dolezity? Ako fixnut to aby sa dal iWorld nainstalovat, nasiel som na fore ze zmenou frameworku, ale neviem ako na to vo (WIN). :roll:

Pulmetr | stř úno 13, 2008 1:38 pm

Tak sem svuj iPhone upgradoval z 1.1.2 na 1.1.3 pres iTunes, nasledne sem ho chtel zprovoznit pres ZiPhone, ale neuspel sem. Vsechno sem delal podle navodu na iphone.cz. Zkousel sem prikazovej radek i program. U obojiho program napise cekej 2,5 min. Tak cekam i pul hodiny a nic se nedeje. Na telefonu se na me smeje jabko a nic. Telefon uz ani nezapnu. Restore sem uz taky delal a nasledne zasi ZiPhone, ale vysledek stejny. Nevite, kde sem udelal chybu?
Naposledy upravil Pulmetr dne stř úno 13, 2008 1:46 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř úno 13, 2008 1:39 pm

>insoul & iRAQ: ano, iWorld je pro jine nez US operatory vcelku dulezity. V clanku mate navod jak pouzit misto iWorld jiny postup, je uz ale o neco slozitejsi.

>insoul: ano, po restore na fw 1.1.3 pomoci iTunes budes mit telefon vpodstate jako z vyroby, s tim rozdilem, ze by v nem mely zustat uzivatelska data mimo aplikaci pridanych pomoci sftp nebo Installeru. Ale ani jailbreak, ani aktivace a ani odblkovani zde nebude.

>all: zase vysla jina nova verze ZiPhone, ma vlastni GUI, clanek predelam, az bude chvile casu, mozna i obratem.
Naposledy upravil spachal_tmp dne stř úno 13, 2008 1:43 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř úno 13, 2008 1:41 pm

>Pulmetr: pokud popises co jsi PRESNE delal, mozna i poradime. Ale obecne bych to na Tvem miste resil pomoci restore na 1.1.3 a opetovnym pokusem o ZiPhone.

iRAQ | stř úno 13, 2008 1:57 pm

spachal_tmp píše:>insoul & iRAQ: ano, iWorld je pro jine nez US operatory vcelku dulezity. V clanku mate navod jak pouzit misto iWorld jiny postup, je uz ale o neco slozitejsi.

>all: zase vysla jina nova verze ZiPhone, ma vlastni GUI, clanek predelam, az bude chvile casu, mozna i obratem.

to znamena ze si mozem dat este jedno kolecko s novou verziou ZiPhone? resp. neviete mi poradit ako opravit framework? Je Restore z iTunes bezpecny? Ked namiesto iWord budem postupovat podla http://users.skynet.be/ra045246/ malo by vsetko slapat v pohode, mate tento postup niekto odskusany?

bob123 | stř úno 13, 2008 2:10 pm

Je tu nekdo kdo zkousel upgrade z 1.0.2 na 1.1.3 pres ITunes a pak ZIphone? Nebo mate vsichni bl 4.6 ?? Mam Nate's 1.1.3 puvodne 1.0.2 - 1.1.1 - 1.1.2 - 1.1.3 vcetne upgradu basebandu na verzi 1.1.3 a zajimalo by me jestli bude fungovat restore 1.1.3 v Itunes a pak ziphone ...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mitch-bitch | stř úno 13, 2008 2:18 pm

iRAQ píše:
spachal_tmp píše:>insoul & iRAQ: ano, iWorld je pro jine nez US operatory vcelku dulezity. V clanku mate navod jak pouzit misto iWorld jiny postup, je uz ale o neco slozitejsi.

to znamena ze si mozem dat este jedno kolecko s novou verziou ZiPhone? resp. neviete mi poradit ako opravit framework? Je Restore z iTunes bezpecny? Ked namiesto iWord budem postupovat podla http://users.skynet.be/ra045246/ malo by vsetko slapat v pohode, mate tento postup niekto odskusany?

podle mne je iWorld jen pro verzi 1.1.2, neniliz pravda? vzdyt je to i v kategorii "tweaks 1.1.2.". Na 1.1.3 opravdu nainstalovat nejde, a zda se ze to nevadi :)

mitch-bitch | stř úno 13, 2008 2:20 pm

crusader píše:To je vymoženost oficiálního updatu 1.1.3. V Totall commanderu ho sice uvidíš, ale pouze dvě nepodstatné složky, takže nezbývá než ověřená cesta přes WinSCP. Tam jsou adresáře vidět všechny.

Diky moc! WinSCP jsem nainstaloval ale nechce se mi to pripojit - delam vsechno podle navodu kterej tu visi. Je porad aktualni jmeno: root a heslo: alpine i na 1.1.3?

Paly | stř úno 13, 2008 2:22 pm

Ano stale je heslo alpine, treba mat zapnute SSH na iPhone pomocou Service alebo BoosPrefs napr :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

mitch-bitch | stř úno 13, 2008 2:23 pm

PALY píše:Ano stale je heslo alpine, treba mat zapnute SSH na iPhone pomocou Service alebo BoosPrefs napr :)

jj to mam... ip adresa presne tak co je napsana v settings, port 22... tak nevim :(

mam teda ip statickou... nevadi to?

iRAQ | stř úno 13, 2008 2:27 pm

podle mne je iWorld jen pro verzi 1.1.2, neniliz pravda? vzdyt je to i v kategorii "tweaks 1.1.2.". Na 1.1.3 opravdu nainstalovat nejde, a zda se ze to nevadi :)[/quote]

tak asi jo, zatial nejdem riesit pokym nepridu prve problemy :D

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv