Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
waczko píše: ještě musím sehnat kancelářskou sponku a dát tam SIM
Replesk píše:Lidi funguje Vam terminal VT100 ? Ja jsem ted zjistil, ze ikdyz je SSH pres putty v pohode tak se nejde do terminalu prihlasit, ani heslo "dottie" nebo "alpine" nefunguje, nekde jsem cet, ze je treba pomoci SSH vymenit /etc/passwd a /etc/master.passwd z image 1.1.3, image mam ,ale nevim jak zminene soubory dostat ven a pak nasledne do iphona. Teda pokud je to vse co se mam udelat... Poradi nekdo... PS: v sekci software je problem s terminalem resenej, ale takhle cesta nefunguje, nebo aspon nefunguje u mne. Diky za kazdej kopanec spravnym smerem
siana píše:Po týdnu vyčkávání jsem provedla za necelou půlhodinu na svém iPnonku update FW přes iTunes na 1.1.3 (15 minut) a následně unlock přes ZiPhone (skutečně za 2,5 minuty). Zbytek času do 30 minut zabrala pečlivá kontrola postupu s obrázkovým návodem (zde: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=655)![]()
(Snad jen pro ty, co mají Windows v ČJ, že v postupu místo Desktop napsat Plocha.)
Funguje Vodafone SIM 2v1 i T-mobile, O2 nemám, nemohu vyzkoušet... EDGE nastavení drží, sms se odesílají, hovory vyzvánějí, ikonky se třesou, Installer i ostatní aplikace fungují...
Toť jako příspěvek pro všechny, kdož jsou opatrní a vyčkávají...
insoul píše:ahojte mam jednu taku laicku otazku mam 1.1.2 od uk o2 podarilo sa mi cez ziphone ho pred chvilou odblokovat a uspesne akurat ked tam dam svk kartu blbnu mi sms a volanie a iworld mi nejde nainstalovat... to je ale nepodstatne otazka ale znie ked je teraz odblokovany a prevediem upgrade cez itunes na 1.1.3 bude stale odblokovany ???? alebo sa zablokuje ? a ak hej pojde potom odblokovat cez ziphone ??? vdaka za odpoved
spachal_tmp píše:>insoul & iRAQ: ano, iWorld je pro jine nez US operatory vcelku dulezity. V clanku mate navod jak pouzit misto iWorld jiny postup, je uz ale o neco slozitejsi.
>all: zase vysla jina nova verze ZiPhone, ma vlastni GUI, clanek predelam, az bude chvile casu, mozna i obratem.
iRAQ píše:spachal_tmp píše:>insoul & iRAQ: ano, iWorld je pro jine nez US operatory vcelku dulezity. V clanku mate navod jak pouzit misto iWorld jiny postup, je uz ale o neco slozitejsi.
>all: zase vysla jina nova verze ZiPhone, ma vlastni GUI, clanek predelam, az bude chvile casu, mozna i obratem.
to znamena ze si mozem dat este jedno kolecko s novou verziou ZiPhone? resp. neviete mi poradit ako opravit framework? Je Restore z iTunes bezpecny? Ked namiesto iWord budem postupovat podla http://users.skynet.be/ra045246/ malo by vsetko slapat v pohode, mate tento postup niekto odskusany?
crusader píše:To je vymoženost oficiálního updatu 1.1.3. V Totall commanderu ho sice uvidíš, ale pouze dvě nepodstatné složky, takže nezbývá než ověřená cesta přes WinSCP. Tam jsou adresáře vidět všechny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé