Nastroj na unlock fw 3.0 Ultrasn0w

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar RazR08 | úte čer 23, 2009 8:26 pm

Re: Nastroj na unlock fw 3.0: Ultrasn0w je uz venku !!!

ten PIN ma sklamal..pisalo ze bude podpora PIN...u mna dost blbe kedze mam staru orange kartu kde sa PIN vypnut neda... :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar miro1309 | úte čer 23, 2009 8:32 pm

Ja som pin vobec nevypinal a vsetko ide ako ma :) konecne raz spokojnost na FW 3.0
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar RazR08 | úte čer 23, 2009 8:37 pm

tebe to funguje aj s PIN kodom?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

r-asto | úte čer 23, 2009 8:58 pm

nevypadava vam siet?

Uživatelský avatar miro1309 | úte čer 23, 2009 9:38 pm

RazR08: ano aj s pinkódom, ani som ho nevipínal a všetko ide v pohode, tak ako pred tým, neviem, prečo je problém s pinkódom, keď už bolo avizované, že ho nebude treba vypínať...
Sieť mi nevypadáva.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

udo.joint | úte čer 23, 2009 10:41 pm

Zdravim jak udelat uplne cisty fw 3.0 +cydia udelal jsem ubgrade a zustali mi tam nejake veci chtel bych cisty iphon diky za rady

PosterKing | stř čer 24, 2009 7:25 am

co tak skusit restore cez itunes a neobnovit zo zalohy ale ako novy iphone :wink:

clown8 | stř čer 24, 2009 8:04 am

Caute, vsetci ste postupovali aj podla tejto poznamky:

"Poznámka palito - prekladateľ: Je dobré na tomto mieste aktivovať váš iPhone - do iPhone vložte funkčnú SIM kartu podľa operátora, ktorého budete používať a zadajte PIN. Potom na iPhone kliknite na Aktivovať (iTunes musia byť na PC spustené). Tým si zabezpečíte funkčnosť siete 3G, ako aj MMS, pretože do iPhone sa v tomto momente stiahnu všetky nastavenia operátora. V prípade, že tento krok nevykonáte, tak budete musieť postupovať odznova, pretože aj GSM signál budete mať mizerný." ?

Ved predsa ked robim JB na Tmob iPhone co je blokovany, tak ho potom neviem aktivovat len s Tmob SIM kartou nie? Neda sa niekde stiahnut uz aktivovany firmware?

Nemam ziadnu Tmob SIMku, len svoju Orange a stou to asi neaktivujem alebo sa pletiem?

A este s akou verziou iTunes postupovat pri tomto navode: http://www.iclarified.com/entry/index.p ... 01&laid=27 ? Tam to nikde nieje, 8.2 alebo moze byt aj starsi?

PosterKing | stř čer 24, 2009 8:32 am

necituj posty ktore su hned nad tvojimi porusujes tym pravidla fora. dodo

moc dobre tej poznamke nerozumiem a navyse sa vyskytuje iba v slov. preklade :-( snad by nam to mohol autor prekladu objasnit !

a co ma spolocne JB s UNLOCK ? na to je potrebny ultrasn0w ! ked po restore vlozim inu simku, nemam sancu aby mi to fungovalo a to ani po JB ! cele je to dost divne :shock:

clown8 | stř čer 24, 2009 8:52 am

No prave, najviac mi je divne toto: "funkčnú SIM kartu podľa operátora, ktorého budete používať", ktoreho budem pouzivat? Ale ved hned po restore nezobere Tmob iphone ziadnu inu SIMku len Tmob nie?

PosterKing | stř čer 24, 2009 8:59 am

presne tak. po restore budes potrebovat na rozbehnutie originalnu kartu a ani JB na tom nic nezmeni. UNLOCK je mozne spravit len pomocou ultrasn0w.

ja som to spravil podla original US navodu a nemam ziaden problem so signalom, ale MMS som este neskusal ;-)

edit: prave som skusil MMS, vsetko slape ako ma :D

clown8 | stř čer 24, 2009 9:18 am

Takze si nic neaktivoval ani nic podobne hej a ide to? No uz som sa do toho pustil, tak za chvilu uvidim, dam potom vediet :)

PosterKing | stř čer 24, 2009 9:37 am

chcel som to skusit ale predbehol si ma :lol:

kazdopadne daj info ako si postupoval a ako to cele dopadlo !!!

DIKEZ

clown8 | stř čer 24, 2009 9:47 am

Takze spravil som to podla toho navodu co som dal vyssie link alebo vlastne to co je na zaciatku tejto temy. Tu poznamku som uplne vynechal, pretoze iTunes iPhone ani nerozpoznal :). Takze normalne JB pomocou redSn0w, potom ultrasn0w, potom backup z iTunes a fungujem so vsetkym ako som mal predtym (samozrejme mimo aplikacii zo Cydie). Vsetko na prvy krat uplne bez najmensich problemov, MMS ani 3G nepouzivam, tak neviem povedat ci to funguje.

PosterKing | stř čer 24, 2009 9:56 am

no ale to nie je ziadna novinka mf :lol:

myslel som ze testnes zu poznamku o aktivacii :? skoda musim to skusit sam :wink:

clown8 | stř čer 24, 2009 9:58 am

Ved pisem, ze nemas co testovat, iTunes nerozpozna iPhone pokial tam nemas Tmob kartu, s ktorou sa da aktivovat. Je len v tom nudzovom rezime a chce to pripojit k iTunes aj ked to je pripojene.

adriko | stř čer 24, 2009 11:17 am

Chlapci...som totalne zufaly a zisla by sa mi rada od skusenejsich uzivatelov.
Status: Mam WinXP SP3, iTunes 8.2, FW3.0, JB, ultrasn0w
Problem: Mam iPhone kupovany v orange (teda mal by byt neblokovany), mam orange, tmobile aj o2 karty. Orange a Tmobile fachaju v pohode, ale o2 ani za svet. Ked to tam dam, tak signal sice najde, ale pise mi ze sa zistila nova sim a mam sa pripojit k iTunes. Ked to spravim, iTunes mi hodi hlasku ze sim nie je podporovana. Cize neviem tam pouzivat to O2 a dost by som to potreboval.

Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom, alebo nemate napad na riesenie? Uz som ho asi 10x restoroval, aj JB, aj bez...stale ten isty vysledok.

Uživatelský avatar RazR08 | stř čer 24, 2009 2:50 pm

no mne stale nejde podpora pin..resp. ide ale jedine predtym ak sa prihlasim do nejakej siete pomocou inej SIM kde je PIN vypnuty..a kedze na mojej orange karte PIN vypnut nejde tak nwm :( nejake riesenie?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

neo136 | stř čer 24, 2009 3:38 pm

Ludia nazdar, asi som debil ale jb urobim ak na iP 2G tak isto ako na 3G??? Dikes

vlk25 | stř čer 24, 2009 3:46 pm

Akurat som daval JB aj unlock. Mobil z T-mobile SK a teraz mam kartu Orange SK a chytam aj 3G. Dosť dlho mi trvalo kym som pochopil že telefon treba reštartovať :D
Host
Host

PosterKing | stř čer 24, 2009 4:10 pm

adriko píše:Chlapci...som totalne zufaly a zisla by sa mi rada od skusenejsich uzivatelov.
Status: Mam WinXP SP3, iTunes 8.2, FW3.0, JB, ultrasn0w
Problem: Mam iPhone kupovany v orange (teda mal by byt neblokovany), mam orange, tmobile aj o2 karty. Orange a Tmobile fachaju v pohode, ale o2 ani za svet. Ked to tam dam, tak signal sice najde, ale pise mi ze sa zistila nova sim a mam sa pripojit k iTunes. Ked to spravim, iTunes mi hodi hlasku ze sim nie je podporovana. Cize neviem tam pouzivat to O2 a dost by som to potreboval.

Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom, alebo nemate napad na riesenie? Uz som ho asi 10x restoroval, aj JB, aj bez...stale ten isty vysledok.

skusil si aj inu o2 kartu ???

EDIT:
neo136 píše:Ludia nazdar, asi som debil ale jb urobim ak na iP 2G tak isto ako na 3G??? Dikes

skus si precitat toto http://blog.iphone-dev.org/post/1269089 ... 0w-in-june

redsn0w je JB na 2G (+ UNLOCK) a 3G (UNLOCK pomocou ultrasn0w) :wink:

Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929

adriko | stř čer 24, 2009 4:15 pm

to PosterKing:

nemam k dispozicii inu o2 kartu. Ale ta karta mi v inom telefone ide. Myslis, ze to moze byt kartou?

PosterKing | stř čer 24, 2009 4:16 pm

RazR08 píše:no mne stale nejde podpora pin..resp. ide ale jedine predtym ak sa prihlasim do nejakej siete pomocou inej SIM kde je PIN vypnuty..a kedze na mojej orange karte PIN vypnut nejde tak nwm :( nejake riesenie?

a mas vlastne 3G s fw 3.0 a redsn0w + ultrasn0w ???

EDIT:

adriko píše:to PosterKing:

nemam k dispozicii inu o2 kartu. Ale ta karta mi v inom telefone ide. Myslis, ze to moze byt kartou?

ked ti slape t-m a orange, len o2 nie je dost pravdepodobne ze to moze byt katrou. osobne o2 nemam takze to nemozem skusit a nakolko som za hranicami tak si ju ani nemam od koho ppozicat :lol: skus inu o2 kartu a uvidis ;-)

Nepis jeden post za druhym porusujes tym pravidla fora! nabuduce ti to zmazem. dodo

miky13 | stř čer 24, 2009 4:19 pm

no mne tiez nejde O2mam t mobileteraz uz ide aj orange ale kyslik nejak nechce napise ze vyhladava a potom nie je siet to je vsetko:-))inak ide ok tak akoma
Host
Host

clown8 | stř čer 24, 2009 5:48 pm

Co som pocul ohladom O2 siete este pri starsich firmwareoch, tak ze zalezalo aj od basebandu, ale boli ludia, co mali najnovsi firmware aj s basebandom a islo im tam O2 a inym zas nie, tazko povedat, ze co je vo veci

Uživatelský avatar RazR08 | stř čer 24, 2009 10:08 pm

PosterKing píše:
RazR08 píše:no mne stale nejde podpora pin..resp. ide ale jedine predtym ak sa prihlasim do nejakej siete pomocou inej SIM kde je PIN vypnuty..a kedze na mojej orange karte PIN vypnut nejde tak nwm :( nejake riesenie?

ano ano mam 3G s fw 3.0..prepac ale nie som taky debil :P ..ale nwm no...neviem si stym pomoct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sysellz | čtv čer 25, 2009 12:11 am

Takze doteraz odskusane:

iPhone 3G 16GB White (z T-Mobile SK) + Redsnow (Mac) + Ultrasn0w + O2-SK = OK!
iPhone 3G 16GB Black (z T-Mobile SK) + Redsnow (Mac) + Ultrasn0w + Orange SK = OK!
iPhone 3G 8GB Black (z T-Mobile SK) + Redsnow (Mac) + Ultrasn0w + O2-SK = OK!

Cize ak to niekomu nefacha, tak:

1./ Zrejme robi niekde chybu.
2./ Ma zastaralu Sim Kartu (stalo sa mi pri Orange - riesenie - skusit inu Sim Kartu).
3./ Ma vadny kus Sim Karty (stalo sa to par krat pri O2-SK, ale osobne mne nie - riesenie - vymenit u operatora).

Moj postup je nasledovny(vzdy rovnaky):

1./ Update na OS 3.0 klasicky cez iTunes Update
2./ Jailbreak cez Redsnow 0.7
3./ Update Cydie, pridam repozitar na Ultrasn0w unlock
4./ Instalujem Ultrasn0w unlock
5./ Po uspesnom instale, vypinam Cydiu, vypinam iPhone
6./ Vkladam konkretnu Sim Kartu
7./ Zapinam iPhone
8./ Do cca 10-30s nabieha signal, ci uz Orange SK alebo O2-SK

Tot vsjo :wink:

PosterKing | čtv čer 25, 2009 6:40 am

RazR08 píše:
PosterKing píše:

ano ano mam 3G s fw 3.0..prepac ale nie som taky debil :P ..ale nwm no...neviem si stym pomoct

tak snad nie :wink: ale co si ma clovek mysliet ked mas v signature yellowsn0w a ten bol na FW 2 :shock:

Uživatelský avatar RazR08 | čtv čer 25, 2009 8:43 am

no tak a mam velky problem..neviem ci suvisi s redsnow alebo ultrasnow..telefon mi casto zamrza..hlavne ked mi niekto zavola...zvoni a telefon sekne...a ak este stihnem hovor zdvihnut tak sa prepne do safe mode.dokoncim hovor a vobec nereaguje display na dotik..tlacitka reaguju..musim spravit restart...stava sa to dost casto a rozculuje ma to...neviete niekto co stym je?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Planda | čtv čer 25, 2009 8:58 am

Cauec, mam jen takovej informativni dotaz....
Co vlastne dela Jailbreak a co dela unlock? Jakej je mezi tim rozdil?)
Dik

PosterKing | čtv čer 25, 2009 9:10 am

JB -> Ak nevies co je JB tak tu nepis blbosti!!! Paly
UNLOCK - umoznuje pouzivanie SIM kariet inych operatorov ako je povodne aktivovany, unlock aktivuje iPhone ktory nie je inak blokovany pre urceneho operatora. Paly

Jailbreak = uvolnenie z vezenia (doslovny preklad) umoznenie pristupu do suboroveho systemu iPhone. Pre vela ludi vyuzitelne koli spristupneniu aplikacii tretich stran, ktore Apple nepodporil. Paly

konkurent | čtv čer 25, 2009 9:13 pm

prosím vás o pomoc, pri upgrade na FW 3,0 mi hodilo v iTunes hlášku
"The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (10)."
čo s tým mám prosím vás robiť? teraz sa neviem dalej pohnúť... prosím o rady, dakujem.

miky13 | čtv čer 25, 2009 9:24 pm

tak hlavny problem preco vam nejde O2 karta je ze nie je na nej kredit kazda karta bez kreditu nejde odskusal som aj ja nahodou som dal staru kartu kde nie je kredit a neso to:-))v tom je cely problem:-)) ani prima bez kreditu nesla.
Host
Host

miky13 | pát čer 26, 2009 8:40 am

Smazáno pro porušení pravidla o editaci vlastního příspěvku. Doporučuji před jakoukoli aktivitou nejprve nastudovat pravidla, se kterými si souhlasil při registraci. scorpi
Host
Host

Uživatelský avatar witkoj | pát čer 26, 2009 8:26 pm

vlk25 píše:Ešte pred unlockom ? Kde sa to vypína ?

Musi byt vypnuty PIN kod na sim karte.

EDIT:
PosterKing píše:
vlk25 píše:Vysvvetlite mi prosim ako je to s tym vypianim PIN. Pred Unlockom sa da v telefone vypnut PIN ? Ja ho vobec nepotrebujem

to su zatial vsetko len same dohady :( ale ak ho nepotrebujes tak ho kazdopadne vypni (pred alebo po je uplne jedno) a predides tym moznym vypadkom siete :wink:

Boooze, toto nie su dohady. Vyskusal som X sim kariet, skusal som ich spustit s PINom, bez PINu, vypnut zapnut iphone, rezim lietadlo a vselico ine.
dospel som k zaveru, ze pokial nemas zapnuty PIN kod na sim karte (t.j. po zasunuti karty do iphone to od teba nepozaduje zadat PIN kod) mi hned nabehne siet a vsetko funguje perfektne. Pokial je zapnuty PIN kod na sim karte (t.j. po zasunuti sim karty do iphone to od teba pozaduje PIN kod) mi siet nechcela nabehnut.
UZ chapeme vsetci?
Kto nevie co je PIN kod a ako sa vypina, nech okamzite uteka za svojim operatorom, vratim mu SIM kartu a ukonci s nim zmluvu.

Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929
iPhone 11, iOS 13.4
Apple watch 5, watchOS 6.2
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015), macOS Catalina 10.15.4
Apple TV 4K, tvOS 13.4
Apple user from 15.3.2004
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar andrejtom | pát čer 26, 2009 8:52 pm

Re: Nastroj na unlock fw 3.0 Ultrasn0w

neviem ako vam ale mne to funguje aj zo zapnutim PIN kodom.
Teraz som akurat updatoval iPhone 3G 8Giga
ObrázekiPhone 4 ios5.1.1
ObrázekMacBook Pro 13" (2010)
ObrázekiMac 21,5" ,SSD Crucial M4 128GB+1Tb HDD FusionDrive
ObrázekMacMini (Late2009)
ObrázekTime Capsule 1 Tb
NAS Synology DS-111 2Tb
Host
Host

lodyha | sob čer 27, 2009 11:00 am

Zdravím Vás páni učení!
Nemohl sem se dočkat a jsem již majitelem iPhonu 3GS, ale jen se na nej koukam, bo je lock. Poradí mi někdo jak ho unlock?
Nasel jsem spravnej program? http://www.rlslog.net/pwnagetool-30/
Diky moc lidi!
Host
Host

scorpi | sob čer 27, 2009 11:05 am

Neporadí. Unlock ještě není. Zatím můžeš poslouchat iPod. Ale dle zpráv od Geohota to již nemusí trvat dlouho.
http://blog.iphone-dev.org/post/1304561 ... iphone-3gs
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Silvinkoo | úte čer 30, 2009 9:43 am

Tu máš odpoveď prečo ešte neni jailbreak a unlock na 3GS.

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=1&t=18171
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow

iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tuzemak | úte čer 30, 2009 3:45 pm

LAWAR píše:Zdravím všechny co už mají odblokovaný iphone 3.0. Ať zkouším jakýkoliv návod tak se mi nedaří odblokovat iphone na všechny sítě :-( mám iphona a nejhorší je že nevím odkud je a když nahraju fw 3.0 vše proběhne v pořádku.... jailbrejknu a stále je to v pořádku, ale jakmile ho chci odblokovat tak postupuju podle návodu a vypadá to dobře, ale vždy se ukáže jako žádný signál a nebo no services :-( když chci zvolit operátora ručně, tak mi to napíše že operátor je uzavřený... Zkoušel jsem vypnout 3G, bez pinu, už to dělám asi po čtvrtý stále do kola a stále nic :-( zkoušeno na redsn0w 0.7.1 i 0.7.2. Mám iphona 3G 16Gb a simkartu T-mobile CZ. Prosím pomožte :-( nevím co dál... všem předem děkuji

edit: jediný co jsem zatím dokázal je to že vedle prázdného signálu mi svítí velký E což předtím nebylo :-D aještě jsem zjistil odkud mám iphona.. je buď z UK O2 a nebo Ireland O2

mam stejny problem, zkousel sem do toho dat o2 simku a ta funguje bez problemu...btw jak si zjistil odkud mas iphone?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv