Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
adriko píše:Chlapci...som totalne zufaly a zisla by sa mi rada od skusenejsich uzivatelov.
Status: Mam WinXP SP3, iTunes 8.2, FW3.0, JB, ultrasn0w
Problem: Mam iPhone kupovany v orange (teda mal by byt neblokovany), mam orange, tmobile aj o2 karty. Orange a Tmobile fachaju v pohode, ale o2 ani za svet. Ked to tam dam, tak signal sice najde, ale pise mi ze sa zistila nova sim a mam sa pripojit k iTunes. Ked to spravim, iTunes mi hodi hlasku ze sim nie je podporovana. Cize neviem tam pouzivat to O2 a dost by som to potreboval.
Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom, alebo nemate napad na riesenie? Uz som ho asi 10x restoroval, aj JB, aj bez...stale ten isty vysledok.
neo136 píše:Ludia nazdar, asi som debil ale jb urobim ak na iP 2G tak isto ako na 3G??? Dikes
RazR08 píše:no mne stale nejde podpora pin..resp. ide ale jedine predtym ak sa prihlasim do nejakej siete pomocou inej SIM kde je PIN vypnuty..a kedze na mojej orange karte PIN vypnut nejde tak nwmnejake riesenie?
adriko píše:to PosterKing:
nemam k dispozicii inu o2 kartu. Ale ta karta mi v inom telefone ide. Myslis, ze to moze byt kartou?
PosterKing píše:RazR08 píše:no mne stale nejde podpora pin..resp. ide ale jedine predtym ak sa prihlasim do nejakej siete pomocou inej SIM kde je PIN vypnuty..a kedze na mojej orange karte PIN vypnut nejde tak nwmnejake riesenie?
RazR08 píše:PosterKing píše:RazR08 píše:no mne stale nejde podpora pin..resp. ide ale jedine predtym ak sa prihlasim do nejakej siete pomocou inej SIM kde je PIN vypnuty..a kedze na mojej orange karte PIN vypnut nejde tak nwmnejake riesenie?
a mas vlastne 3G s fw 3.0 a redsn0w + ultrasn0w ???
ano ano mam 3G s fw 3.0..prepac ale nie som taky debil..ale nwm no...neviem si stym pomoct
vlk25 píše:Ešte pred unlockom ? Kde sa to vypína ?
PosterKing píše:vlk25 píše:Vysvvetlite mi prosim ako je to s tym vypianim PIN. Pred Unlockom sa da v telefone vypnut PIN ? Ja ho vobec nepotrebujem
to su zatial vsetko len same dohadyale ak ho nepotrebujes tak ho kazdopadne vypni (pred alebo po je uplne jedno) a predides tym moznym vypadkom siete
LAWAR píše:Zdravím všechny co už mají odblokovaný iphone 3.0. Ať zkouším jakýkoliv návod tak se mi nedaří odblokovat iphone na všechny sítěmám iphona a nejhorší je že nevím odkud je a když nahraju fw 3.0 vše proběhne v pořádku.... jailbrejknu a stále je to v pořádku, ale jakmile ho chci odblokovat tak postupuju podle návodu a vypadá to dobře, ale vždy se ukáže jako žádný signál a nebo no services
když chci zvolit operátora ručně, tak mi to napíše že operátor je uzavřený... Zkoušel jsem vypnout 3G, bez pinu, už to dělám asi po čtvrtý stále do kola a stále nic
zkoušeno na redsn0w 0.7.1 i 0.7.2. Mám iphona 3G 16Gb a simkartu T-mobile CZ. Prosím pomožte
nevím co dál... všem předem děkuji
edit: jediný co jsem zatím dokázal je to že vedle prázdného signálu mi svítí velký E což předtím nebyloaještě jsem zjistil odkud mám iphona.. je buď z UK O2 a nebo Ireland O2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé